Jump to content

Kox

Iskreni članovi
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kox

  1. Shta mislite koliko godina cje ziveti Ville s'obzirom na forsiranje krdze i alkohola?Ja mu dajem josh 10,u najvishe 15god.Dileja.

     

    Pitanje je da li je sve to istina ili samo jos jedan od traceva... :roll:

    Kolko sam ja cula,alkohol ne koristi mnogo,ali zato cigare....60 dnevno! 8O

    Ako je tako...Onda ko zna.... :? sad.gif

     

    I tata bi sine!

  2. Zen-budizam je jedna od vera koje izricito cenim. Zen budisti su mirni ljudi, nauceni da pate ziveci samo u sadasnjosti. Trudim se da prihvatim neke njihove osnove psiholoskog razmisljanja... mnogo je lakse.... cak i neke duhovne vezbe su im odlicne! Znaju da cene to sto imaju, nisu pohlepni i raspolazu velikom sferom znanja iako se to kod njih ne ispoljava!

    Jednom recju; cool-nenakurceni-samopredani-likovi! 8)

  3. Ja sam licno do sad mislio da je sve to jedno sranje, jer sam non-stop slusao samo: Yo,Yo, Ma nIgga!!! Ja jebem najbolje picke, vozim najbolja kola, cirkam pivo ispred prodavnice, ja sam socijala!!...itd.

    Ali kad mi je moj burazer, koji se time inace zaludjuje, pustio neke underground stvari koje nimalo ne lice na vec navedeno, moze se reci da ti momci grade neku kulturu. Mislio sam i ja kao i ostali da je sve to shit, ali takvi istomisljenici bi trebali da poslusaju neke underground stvari, pa mozda promene i misljenje... Ne moze da skodi...

×
×
  • Create New...