Jump to content

Paklenko 666

Iskreni članovi
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Paklenko 666

  1. Paklenko666, imam osjecaj da si zesca furka.... biggrin.gifa:

    Zasto to radis sebi? smile.gif

     

    Naravno da sam žešća furka, kad me ceo svet zna. Eto, samo pogledaj koliko klinaca nosi majice sa mojim nacrtanim likom... laugh.gif

  2. Manowar je band koji ću dočekati za desetak dvadesetak godina u svom lepom Paklu. Jedva čekam da ih vidim jer spremam im godinama toliko toga za mučenje i oni će mi biti najpočasniji gosti. Najebaće ko poslednje đane pa ćemo onda da vidimo koliko su jaki. :twisted:

     

    Paklenko ne zajebavaj. Ocisticu radijatore sa tobom. Ako mislis da pljujes po kraljevima onda otvori temu i nemoj ovde da pises (to vazi i za ostale).

     

    PS: Neverujem u pakao i Satanu jer je on lik iz biblije. Biblija je hriscansko sranje. Perun is my god.

     

    Ne veruj, ne veruj... ali srešćemo se mi za nekoliko desetina godina! :twisted: Veruj u Peruna, to ti vadi stvar da ne budem toliko kivan na tebe, pošto mi je dobar ortak. Mada mi kaže da ga smaraš pošto ga često prizivaš za vreme svoje velike nužde o Manowaru. Rekoh, Manowar je najebao!

  3. Manowar je band koji ću dočekati za desetak dvadesetak godina u svom lepom Paklu. Jedva čekam da ih vidim jer spremam im godinama toliko toga za mučenje i oni će mi biti najpočasniji gosti. Najebaće ko poslednje đane pa ćemo onda da vidimo koliko su jaki. :twisted:

     

    Jaki su kao najjaci celik, jer su pronasli njegove tajne!

    Hell is calling we cannot be denied,

    Fly to the blackness of the storm,

    We must die to be reborn!!!

     

    smile.gif Jaki su oni toliko da liče na Himena! Poruči im od mene da paze šta rade, jer kad mi dopadnu šaka ovde u Paklu najebaće ko najgore đane, baš zato što se ovde na ovom svetu toliko ku*če! :twisted::evil::twisted:

    A i ti ćeš bogami loše da se provedeš pošto citiraš bajke koje loše utiču na decu. :twisted:

  4. Manowar je band koji ću dočekati za desetak dvadesetak godina u svom lepom Paklu. Jedva čekam da ih vidim jer spremam im godinama toliko toga za mučenje i oni će mi biti najpočasniji gosti. Najebaće ko poslednje đane pa ćemo onda da vidimo koliko su jaki. :twisted:

  5. Manowar je band koji ću dočekati za desetak dvadesetak godina u svom lepom Paklu. Jedva čekam da ih vidim jer spremam im godinama toliko toga za mučenje i oni će mi biti najpočasniji gosti. Najebaće ko poslednje đane pa ćemo onda da vidimo koliko su jaki. :twisted:

  6. Novi album-%#@be kevu smile.gif  

     

    (......najgluplja stvar koju chovek moze da uradi  kad se probudi je da pusti Katatoniu,chisto da vam kazem , da se ne za%^&bete)

     

    nego , novi album , ne da je dobar ,vishe nisu ni doom ni metal' vec neka apstraktna muzika koja ne moze da svrsta ni pod jedan zanr i kao svaki slobodni umetnici Katatonia su odluchili da ih boli dupe da sviraju neki odredjen pravac.....

     

    Al su apstraktni u pizdu materinu.

  7. A izvini, a koji moj je to Kraljevski Apartman dobar bend? Gomila matorih seljaka koji sviraju kurac živi od muzike a glupavi Maiden klinci se lože na njih i sad oni ovde imaju neki neprikosnoveni status. Rock Express i 202 ih furaju do maksimuma a to uopšte ne zaslužuju a ima na desetine mladih bendova ovde koji zaslužuju mnogo više pažnje. O tekstovima neću ni da komentarišem koliko su tupavi i bez ikakvog stava. Muzika u fazonu - pazi kakve smo baje kako soliramo po džitrama bez ikakvog smisla... Očajniji su od svih power metal bendova koji postoje. I kako nisu seljaci? Baš zvuče urbano možda? smile.gif

×
×
  • Create New...