Jump to content

Morello

Iskreni članovi
  • Posts

    128
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Morello

  1. Btw ljudi ne zaboravite da je covek kao "pecinski covek" nastao procenjuje se pre oko 70 000 godina, jer je artikulisani govor (modifikacija u larinksu) nastao pre oko 100-120 hiljada godina.

     

    Poenta je sto kada razmislimo da je nasa planeta nasta pre 4,5 milijardi godina a zivot pre 3,2 milijardi godina. Sam taj vremenski period nas nagoni da razmislimo gde je otislo svo to vreme, naravno najlogicnije je uhvatiti se za teoriju evolucije jer je ona ta koja daje objasnjenja u logicnim vremenskim razmacima.

     

    Tako da covek se nije razvio od pecinskog coveka za 2000 godina. icon_wink.gif

    Fora je u tome sto ljudski um nije navikao da razmislja o takvim vremenskim periodima. Za prosecnog coveka to su samo neke nule na papiru. To je jos jedan razlog slabog razumevanja evolucije - pojmiti svo to vreme itd.

  2. Ne znam, meni se svidela ta sa nekromanom. Bila je jedna zeznuta bitka bar kad sam ja igrao. Morao sam da cak tri puta loadujem. icon_biggrin.gif

    Sad krenuh sa dungeonom i sve mi se cini da su misije sve duze i duze kako napredujem...

  3. Evo meni je upravo jasno posle završetka kampanje, tojest onog nivoa do kog se može stići, jer zbog baga - ne može se dalje. Čisto da znate da se treći nivo sa Undeadovima ne može preći zbog greške u skriptama. Ubi obećava brzi patch da izvadi stvar.

     

    Ja sam ga upravo presao.

  4. Nikako da ne proprustis treci deo! Veruj mi znam sta rpicam, odigrao sam sva tri dela.

    Da, treci je strasno kockast 3D, ali prica i zagonetke su vrhunske. Dakle po meni je cak malo bolji od dvojke.

×
×
  • Create New...