Jump to content

StarbreakeR

Iskreni članovi
  • Posts

    6098
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by StarbreakeR

  1. Stvarno koncert bez premca. Gledao sam Rhapsody of Fire bez Luke sad Rhapsody Reunion bez Alexa, sumo sumarum pogledao sam ceo bend :D Stvarno bilo emotivno veče, predrkan zvuk i ludi Mađari koji su pokidali šutke na Thunderforce i Emerald.

    Evo izveštaja kog zanima u detalje: https://www.hardwiredmagazine.com/rhapsody-izvestaj-budimpesta-2018/

    A evo i fotkica. Kako sam se nadao, dobro su ispale: https://www.hardwiredmagazine.com/rhapsody-beast-in-black-scarlet-aura-barba-negra-budimpesta/

     

    Jebeš mi sve, voleo bih da nastave ovako pa nek je fejk kolko hoće :D

  2. Pominjao je Chris da se nada da se nada da će napraviti full show predstavu sa tim još dok je bio album u ranoj fazi. Verovatno kapira da nema svrhe svirati više sa njega na koncertima za ljude koji samo ćekaju Rise of Sodom :D A lista izgleda odlično, jedva čekam da ih gledam ponovo, bili su brutalni preprošle godine.

  3. Ja cenim da su te vokale nasnimili baš u slučaju da se neko od njih razboli, pošto su sva trojica poznati po tome da im grlo ode u sred turneje. A ovo je jebiga verovatno logistički jako skuplje od prethodnih turneja i kontam da je otkazivanje finansijski fijasko. Pritom nisu svi vokali na matrici što se lepo čuje, samo oni baš visoki tonovi.

    Nije lepo, al' nije kao da će mi umanjiti zadovoljstvo. Kad može Coverdale na svakom koncertu :D

     

    A kad si cenu već pomenuo, to mi je definitvno jedna od boljih stvari na turneji. Realno su mogli da opale cene mnogo više, al' su i dalje pristojne i u rangu prosečnih koncerata njihovih.

  4. Dark Ride je vrh album. bedak sto power metal bendovi uglavnom beze od tog pomalo mracnog zvuka sa spustenim stimom. ovaj album i Nocturnal Rites - Afterlife su odlicni primeri koliko to moze mocno da zvuci bez da se gubi na melodijama

    I Gambling with the Devil moram dodati.

  5. Iako bih voleo da imamo sliku iz kultomobila, nadam se da nas neka patrolna kamera nije ufotkala :D

    Evo i sličica sa certa: Dead Congregation, Relics of Humanity, Sacramental Blood. Biće i izveštaj čim završim smenu XD

    Jebeno dobro veče, no nema za koga :/ Ja se svaki put iznova iščudim koliko dobar zvuk može da bude u tom festu :o

×
×
  • Create New...