Jump to content

perzekjušn menijak

Iskreni članovi
  • Posts

    1719
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    14

Everything posted by perzekjušn menijak

  1. https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=6499629
  2. https://alterportal.net/2024_albums/181797-ministry-hopiumforthemasses-2024.html
  3. https://n1info.rs/vesti/apelacioni-sud-oslobodio-okrivljene-za-ubistvo-slavka-curuvija/
  4. Meni je toliko dobar da original nisam pustio čak ni poredjenja radi. Ma predobar mi. Ne znam da li je dan jedan prošao da ga nisam čuo od početka do kraja.
  5. https://n1info.rs/vesti/darko-glisic-preti-opozicionaru-iz-kraljeva-ako-hoces-da-se-igras-vatrom-dobices-vatru/ Samo neopisivo žestoke batine sa SNS ološ a za ovu seljačinu naročito.
  6. Issues keva. Prvi kada se pojavio nisam mogao da ih svarim. Drugim me već ortak (stariji metalac od mene 2-3 god.) dobro smarao ali opet nije to bilo to ali bolje leglo. Follow the Leader sam kupio na traci negde neposredno pred bombarovanje 1999. To je već bilo dosta bolje. Došao iz vojske 2000. i tamo negde kraj 2000/početak 2001. se navukao na album. Bolji nisu izdali niti će izdati.
  7. https://stream.playradio.rs:8443/play.mp3 Host - IX Incendiary - Change The Way You Think About Pain Metallica - 72 Seasons
  8. Napisah "neko pametan" da objasni.
  9. Još kada bi neko pametan umeo da objasni šta su to "drugosrbijanci" bilo bi dobro.
  10. A zipa ovog što pominje Ruse. Pa ti Rusi su još veći polusvet od većine Srba. Daleko im lepa kuća.
  11. Ima nas još koji su tako pročitali. 😀 https://nova.rs/vesti/politika/isplivao-snimak-iz-beogradske-arene-ljudi-na-tribinama-i-na-terenu-video/ https://n1info.rs/vesti/izbori-2023/brnabic-se-oglasila-povodom-glasaca-iz-republike-srpske-u-areni/ https://n1info.rs/vesti/izbori-2023/tu-su-zbog-lokalnih-izbora-eko-straza-o-biracima-iz-rs-u-areni/
  12. https://n1info.rs/vesti/izbori-2023/statisti-statisti-pripadnici-obezbedjenja-u-areni-izbacili-clanove-rik-a/
  13. Razume se, nakon što uzviknete Allahu ekber na biračkom mestu aktivirajte eksploziv pod jaknom.
  14. https://n1info.rs/biznis/propali-pregovori-vlade-i-poljoprivrednika/ „Na kraju nam je premijerka izbacila brošuru SNS-a gde piše da ćemo mi dobiti 300 evra u sledećoj godini, to je bio jedan cirkus običan, gde smo mi sedeli sat i nešto bezveze“, naveo je Ćurčić ističući da u brošuri koju im je dala premijerka „piše svašta i svačega obećanog“, ali da oni u ta obećanja ne veruju. „Mi smo totalno razočarani. Klovnovi su otišli njihovim putem, a mi svojim kućama“.
  15. Ovde neki i dalje ne shvataju da SNS nije nikakva politička partija nego prava kriminalna tj. mafijaška organizacija. Politika im je samo paravan. Uveli su kriminal i kriminalce u sve elemente države/vlasti na način koji u Srbiji nije zabeležen. Kao takvi ubedljivo su najgora opcija da to nije ni za poredjenje. Ko to do sada nije skapirao stvarno je glup da je to neopisivo.
  16. https://n1info.rs/vesti/izbori-2023/djukanovic-objavio-snimak-ljudi-s-fantomkama-udaraju-standove-sns/ Djuka bizon opet briljira. 😄😄
  17. Pa i jeste nekako iznenada ali četres godina je četres godina. Omatorismo sa svojim bendovima iz detinjstva, vreme za povlačenje sa scene se bliži. Jbg.
  18. https://blabbermouth.net/news/sepultura-announces-farewell-tour-to-mark-bands-40th-anniversary
  19. https://www.danas.rs/vesti/politika/izbori-2023/nikola-jokic-aleksandar-vucic-2000-spisak/ Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je jutros na TV Pink zahvalio ljudima koji su se angažovali i podržali Srpsku naprednu stranku, a posebno je pomenuo košarkaša Nikolu Jokića i njegovu braću, Janka Tipsarevića, Mirka Vasiljevića, Darka Tanaskovića. Gmazina debela.
  20. https://n1info.rs/vesti/promocija-nacizma-ko-je-nadlezan-u-slucaju-olivere-zekic/ Njeno obrazloženje i je dalje benigno u odnosu na lik i delo osobe sa kojom se povezala. „Kao što znate ja volim da provociram. Mogla sam da okačim i neke Koraksove i Petričićeve karikature koje su mnogo gore. To je fotomontaža sa Tvitera i ja sam je okačila“, izjavila je Zekićeva u pisanom odgovoru za RSE, pominjući imena dvojice poznatih karikaturista iz Srbije. https://n1info.rs/vesti/ko-je-bio-nacista-rajnhard-hajndrih-ciju-uniformu-promovise-olivera-zekic/
  21. Naravno, on mi je tu najveći podsetnik na '90-e, zato sam ga i posebno naveo.
  22. Jebem ti zemlju i stoku od naroda kad u 2023. možeš i za retarda Šešelja da glasaš.
×
×
  • Create New...