Jump to content

Old School Metal

Iskreni članovi
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Old School Metal

  1. Je li gledao neko slucajno onaj njihov video snimak iz 1984? Pevac je kao Dejvid Li Rot, u nekom trikou sa golim grudima i u cizmama sa visokim stiklama.

    Ima na jesu DLR i malo poza na Robert Planta.

  2. Prvo, ne verujem da poseduješ ''Paradise Lost'' jer je album pušten samo na američko tržište, i posle kratkog vremena, zbog sudskog spora sa izdavačkom kućom, album je povučen,i sad je pod ''ključem'', tako da evo ima već deset godina kako se Graven cima oko toga da povrati vlasništvo nad albumom,i da ga reizda.

     

    Naravno,postojala je i piratska verzija albuma na ploči, kao i original, ali ona se baš,baš retko gde mogla naći, i to po veoma visokoj ceni, tako da pretpostavljam da ti imaš prva tri albuma i duplu kompilaciju ''Servants OF Chaos''.

    Što se Jerry Fogglea tiče, on je umro 1996. godine, a godinu dana pre izdat je live single ''I'm Alive''...stim što se obe live pesme sa tog singla mogu naći na gorepomenutoj kompilaciji. icon_biggrin.gif

     

     

    Što se tiče ''Frost and Fire'' albuma, ima već 5-6 godina, kad sam na netu našao članke iz nekih časopisa kako je to užasan album, te ga vadi samo cover art. Doduše Whealan je živa legenda, ali sam album je bio sasvim okej. Ne vidim ništa loše u njemu, mada ipak, moguće da nije shvaćen album u ono vreme...te je ispljuvan. Pa slična stvar je bila sa ''Manowar'', ali dobro ovo je tema o 'Cirthu', te držimo se toga. icon_rockdevil.gif

    Imam ga na CD bootleg, zasto bih lagao?

  3. Fire Down Under prva Speed Metal ploca u univerzumu

    Sto niko ne pominje Restless Breed? Odlicna ploca

    Dobro nije lose ali nemoze da se meri sa Fire Down Under.

  4. Lightning To the Nations je jedan od naj vaznijih albuma svih vremena! Ko ga nema a smatra sebe ozbiljnim metalcem mora pod hitno da ga nabavi. Mislim da se jos moze naci Metal Blade re-issue from 1992 verzija.

  5. Naj bolji Death Metal band svih vremena! Altars je naj bolja Death ploca svih vremena. Blessed i Covenant su isto legendarne.Abominations Of Desolation {1986} je SICK! Morbid Angel sam video 2 puta 1992 na Blessed Are The Sick tour i jedanput 1996 na Domination tour. Nikad ih nisan video sa Steveom nazalost. Imam autographed copy of Domination CD koj su mi signovali i poster. PS Treyeva zena Angela je Grkinja iz Australije i moj dobar prijatelj je isao u skolu sa njom 80tih.

  6. Dobro, da li je bilo ko od vas sto ima bonus pjesme raspolozen za kakvu razmjenu? RW mi je jedan od omiljenih bendova. Odrastao sam slusajuci ih i imanje svog materijala je moranje.

    Skull & Bones...

    Moze razmena javi mi na PM sta imas pa da vidimo.

  7. Naravno da je Rogues dobar album! Hteo bi da pitam razne "kriticare" STA STE BRE OCEKIVALI??? Running Wild je Running Wild i covek zna sta dobija sa njima, ili si fan ili nisi. Koga zanimaju trendovi i razna sranja nek slusa nesto drugo! ALL HAIL RUNNING WILD!!!!! P.S. i bonus pesme su odlicne

  8. Е, да је само то. Гилан није могао да пева ни неке Озијеве псем, док је њих Дио, чини ми се, чак и побољшао на "Live Evil".

    Slazem se.Ozzy nije ni blizu DIO.Mada licno volim Gilana.

  9. Hammerfall niti zvuce kao Helloween a kamoli Manowar.Po meni oni su mesavina iz 80tih WARLORD-RIOT-STORMWITCH-DEMON, Vocali su kakvi treba da budu ako sviras ovakav pravac i kopiras gore pomenute grupe. U svakom slucaju,dobar bend!!

×
×
  • Create New...