Jump to content

*Silent Angel*

Iskreni članovi
  • Posts

    82
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by *Silent Angel*

  1. Sa neutralne tacke gledista, temu treba zatvoriti, jer su se svi nasrali i potenciraju nepotreban konflikt, uz opravdanje da se pise o bendu... ph34r.gif I otvoriti novu u kojoj nece biti ovoliko besmislenih proseravanja, koji mozete da resite off-forum...

     

    Neki koji su dojuce bili gmizavci sada se busaju u grudi... no.gif To nikako ne valja... no.gif

     

    Mustaine - potpis ti je nepristojan i ne cudi se sto dobijas ban. Niko nikome ne pusi, da ne ulazimo u price KO KOME zaista pusi....

     

    Krajnje je ruzno i nepristojno da cela ekipa (sto bend sto najuzi clanovi) potenciraju konflikt sa the charmed one na bukvalno svakoj temi ovog foruma, nebitno dal se radi o koncertu, tema o nekom bendu, tv emisiji ili ko zna cemu. A taj konflikt se zasniva na njenom fizickom izgledu (sto je suludo) i u vezi njenih godina (sto je vise suludo) zato sto imamo clanove i modove koji su stariji od nje (da ih ne imenujem, a zna se ko su).

     

    Da je spam - SPAM JE, da je uvredjujuci potpis - UVREDJUJUCI, da je prozivate na svakog temi - PROZIVATE (cak i na ignorisanje), da je ovo sve besmisleno - BESMISLENO JE! Ovo je tema o bendu i zbog vase koristi bi trebala da ima manje spama, i vise kvalitetnih postova, sto od vas samih sto od ostalih. I OVO SE NE ODNOSI NA SAMO OVU TEMU I OVAJ BEND!

    I na kraju krajeva, ovo je forum ne CHAT kanal...

     

    Tuzno je sto se clanovi benda spustaju na BABSKE price i aktivno ucestvuju u prozivanju i dopunjavanju istog i jedno drugog... no.gif

     

    Ozbiljno predlazem da svi spustite lopte i da ne serete na temi ako nemate nesto da kazete sto nije spam, sto vazi za ostale teme-bendove... Takva su pravila, kome se ne svidjaju, neka 'hakerisu', koriste chat, kakogod, ali dalje odavde...

    e ovo je stvarno bezobrazno sa tvoje strane!

    tvoja devojka spamuje po svakoj temi,kao i pomenuta moderatorka!!

    ali to je u redu!! kakav si ti to moderator!! vas treba banovati!!

  2. Tatjana skroz si u pravu. Ja ne znam koji kurac idemo u tako neke jebene selendre sa 25 ljudi. Propade mi ceo sutrasnji dan zbog tog sranja. Jebote UB ???? Sve idemo u manja i manja mesta. 'ajmo posle Uba u Donji Gajtan. Tamo je Legija rodjen. Mozemo da mu obidjemo kucu.

    jao legija!!! icon_biggrin.gif

    ako tamo idete hocu i ja icon_da.gif

  3. Boze, boze....Gde su sve ove devojke kad sidjemo umorni sa bine zeljni zenskog ramena da na njemu predahnemo. ? Sve neki blicevi sevaju, cuju se neki zvizduci, povici, ja reko' kad sidjemo rastrgnuce nas, a ono....Ja sam stvarno u zalosti zbog toga. Nadam se da ce se po tom pitanju nesto promeniti.

    pa ti se Vanja sledeci put skini,pa mozda se promeni!

  4. Ovoj temi se gubi svaki smisao. Ljudi, saljite na PP postove u kojima objasnjavate kako vezbate, da li se depilirate i slicno.

    Govorite o muzici, da li je neko black, thrash ili gej metal, to je bitno, a ne da li je gej ili pozer ili neko cudoviste.

    icon_confused.gificon_confused.gificon_confused.gif

    ali to je sve povezano

  5. Hehe, ziv nam bio i doziveo starost makar kao Master Yoda icon_smile.gif

     

    Elem, evo i ovde zvanicno - Retlhed svira sledeceg petka, 17. februara u IX Gimnaziji uz bendove Flush, Aggressive Silence, Broken Strings i Skolski Bend.

     

    Mozda bude neko iznenadjenje icon_wink.gif

    ajde cubo izdejstvuj da svirate bar treci,a ne opet zadnji icon_da.gif

×
×
  • Create New...