Jump to content

Nixx

Iskreni članovi
  • Posts

    623
  • Joined

  • Days Won

    1

Posts posted by Nixx

  1. Meni je odlično bilo. Vidim da neki kritikuju zvuk; stvarno nisam primetio išta loše oko toga. Zvuk je bio odličan. Lepa stvar je što je bilo mlađe i starije publike, ona starija bolje reaguje na starije stvari i to je bilo osetno. Još jedna pozitivna stvar je, dosta devojaka u publici, koliko god sad to trivijalno zvučalo, realno nema ih dovoljno koje prate ovaj pravac, a pogotovo metal. Ovde je bilo primetno da ih ima u generaciji koja dolazi.

    U poređenju sa koncertom u Bugarskoj, Big 4, kad sam ih poslednji put gledao, lično naravno, ono je bilo bolje iz par razloga. Prvo Big 4 šta više reći, ali evo, na Indians je bio pravi hit ona perjanica...očekivao sam to i ovde, ipak kod nas su.

    Oko pesama, nemam neki većih zamerki, osim što bi bilo lepo čuti Deathridera i Death From Above...ali šta je tu je. Mada, meni je na Madhouse već bilo ćao-kraj... \m/

    • Upvote 1
  2. Gde si ti bio, sunce ti zarko?

     

     

    Verovatno u fan pitu, tamo je bilo mesta kolko oces. :D

     

    Upravo tako. :D

     

    Bio sam svuda, na metar od ograde, pri sredini ali više ka levoj strani kako je bilo ograđeno, ispred su bili neki makedonci, a do mene...naravno, bvlgari. Bio je i neki ćale sa detetom iza, tako da je bilo prilično mirno dok Robb nije rekao da se oformi circle pit, što se pretvorilo u šutku.

    Posle sam otišao 3-4 reda nazad, a na zadnje dve pesme sam bio kod ulaza u fan pit, kulirao uz pivo...kažem, najkomotnije igde. Postaviću par fotki posle, mada nisam puno slikao. Došlo se uživati a ne blejati u displej.

     

    Eve vam ga na

     

     

    th_727099307_Image000012_122_491lo.jpg th_727155656_Image000020_122_255lo.jpg th_727239938_Image000031_122_82lo.jpg

    • Upvote 2
  3. Dobar je koncert bio, evo par mojih zapažanja.

     

    Publika je mrtva bila na prva dva benda, ajd za Gojiru ne čudi me toliko, ali ipak MH...očekuje čovek da će bar par pesama sa zadnjeg albuma znati, ali uglavnom su reakcije bile nakon što se pesma završi. Ono što MH zameram je što se Robb bar mogao malo prošetati, jbt svi su se nešto mrdali, a on se zakucao tamo iza one zastave i k'o da se usr'o ne mrda. Drugo, znamo svi za Dajma, dobro, što mora da podseća i mrači masu? Nismo došli da plačemo nego da pevamo. Ostalo, manje-više ok, sa tim da je vokal, pa čak i gitara u nekim momentima mogla biti jasnija.

     

    Metallica, standard, nešto mi brzo proteklo vreme, verovatno jer i jeste malo kraće bilo nego obično, a drugo, verovatno zato što su osvežili sa crnim albumom i pesmama koje ređe sviraju pa je bilo nešto "novo" samim tim i interesantnije, a onda vreme leti. Čudi me opet publika, koja je na nekim pesmama bila opet hladna, recimo Struggle Within može da se navede kao dobar primer, i recimo Don't Tread On Me...ne znam šta su očekivali, znalo se šta se svira ali izgleda mladost nema ni toliko vremena da proveri tekstove pre nego što krene na koncert. Važno je da Matters i Mastera znaju... Ono što MetaliKi mogu da zamerim su oni laseri, sve je to lepo, zviždi pišti, ali gde smo došli? Na Sensejšn ili metal? Profi jeste ali mesto mu tu nije.

     

    Da pohvalim malo i organizaciju, konačno nismo više tolika stoka da ne marimo kako će se i šta će organizovati i kakav će utisak sa koncerta ljudi odneti sa sobom. Pravo je osveženje bilo kulturno i KOMOTNO doći na koncert i sa njega otići. Hrana i piće za one koji putuju su pravo osveženje, pa čak i pivo između redova (sirotanu su sigurno svi jebali keve zbog onog bureta na leđima, ali kad se mora-nije teško): Jedina zamerka su naravno cene. Najjeftinije karte u Evropi, a šta ćemo sa majicama? Bezobrazluk čisti, takođe i cene hrane i pića, eto zašto su karte jeftinije, što ne platiš na mostu, platiš na ćupriji.

     

    Osim eto publike i tih par zamerki sve ostalo je ok, mada lično, i dalje će mi ostati njihov prvi nastup kod nas draži, pa čak i onaj u Sofiji na big 4, ali što jes'-jes', najkomotniji koncert na kojem sam bio.

  4. Mening je kao podrška, taj ako bude par snepova izveo i to će biti to. Nego da oni lepo njega stave u pozadinu da mlao podučava Galeba i ove nove žutokljunce. Ako stvarno misle da ga iz divizije neće pregaziti grdno se varaju. A za Tiboa me ne čudi, budale bi bili da su ga zadržali, taj čovek je čoker neviđeni i na neke usere se provlačio, a to pripisivao višoj sili. Ne volim kad tako neko pompezno dođe i dižu ga u nebesa, a posle se vidi zapravo šta je.

     

    Ako na Laka misliš, znalo se...Koltsi. Suck for Luck :D

  5. Priča se 5 godina 95mil. Neće on izdržati taj ugovor do kraja. Realno, ako bilo ko hoće iz zapada dalje moraće njega da polomi, što i nebi trebalo da bude teško s obzirom da je već imao više operacija opasnih po karijeru.

  6. Ujednačena igra u napadu i odbrani im je donela pobedu, ne kažem, bilo je spornih situacija, ali dokle god je imperija zla ostala bez trofeja ja sam zadovoljan.

     

    Ovi moji mogu već da otpišu ovu sezonu, ne nadam se zapaženom pozitivnom rezultatu, s obzirom na raspored i pojačanja rivala, ali podržavam Mekinzija i njegovu metlu.

  7. Pa sad, paćenik ili ne, povezao je priču i sa prva dva dela, sve se uklapa, a i logično bi bilo i da na Sheparda utiču, ipak je čovek. Svejedno, mogli su da razjasne ali im je cilj da mi lupamo glavu o tome.

  8. Pa kad igrate kao C.J. niger na bemiksu. Meni je Renegade u prva dva dela bio oko 80%, u trećem je morao da bude 3/5 od one lestvice kako bi uspeo da okupim šabane...zato mi se i ne sviđa što je koncept trećeg takav da moraš da sarađuješ.

  9. Ono što bi im ja zamerio je što kroz sva 3 dela nema ni jedna borba u samom svemiru. Baš ni jednom ne koristiš brod za borbu direktno, jedino kroz sinematiku. Ne računam ono jurcanje "automobilom", već pravi fajt fali u tom smislu. U trećem jedino što su borbu unapredili, ali su zato od priče napravili sapunicu. Igrao sam prva dva u Renegade pravcu, a treći sam morao da dosta popuštam drugima da bi kraj bio povoljan....jebeš tako. Zato su mi se i svidela prva dva dela....što si mogao da imaš muda od samog početka, a ne da budeš nečiji potrčko. U trećem si potrčko. Nikad više kao C.J iz GTA, nikad!

     

     

    -Takodje, u slucaju da imas galactic readiness preko 5000 (ili tako neka visoka cifra), posle tog sutscene-a mozes videti Sheparda na par sekundi kako lezi na zemlji zatrpan u rusevinama... sto potvrdjuje da uopste nije ni stigao do Citadele, vec da je ostao na istom mestu od momenta kada ga je Harbringer pogodio laserom...

     

    Ili je to na Citadel, ako izabereš da uništiš Ripere...ruševine mogu biti bilo koje, ne vidi se tačno gde su. Osim ako je momenat od lasera, do tih ruševina bila samo iluzija. Ali to onda ne podržava ostala sinematika.

  10. Objašnjenje:

     

    ...bar naj logičnije moguće, ali kad se sve poveže ostaje samo par nejasnoća.

     

    Mass Effect 3 - Shepard's Indoctrination

     

    Sve se slaže...osim.

     

    Ako se izabere treća opcija, trebalo bi da si i sam mrtav na kraju, da ni brod ne sleti, bla bla bla...jedina moguća opcija koja osta je da je onaj mali balavac igrao na tu kartu i lagao kako će se sve to desiti ako to izabereš. To i nije toliko čudno, Getovi su lagali, Edi je lagala, zašto nebi Riperi da spasu svoju metalnu guzicu.

     

    Mada, moguće da je sve halucinacija...ali onda bi to znacilo da nisi ni stigao do Citadele nego si još na Zemlji. Kako god, dokle god si preživeo postoji mogućnost 4 dela. Ili bar pošten DLC da razreši ovo do kraja.

  11. Stvarno nisu normalni. Šta se ne dovedu u red prvo pa onda neka idu na turneju, ovako kako su počeli zameniće i Toma uspu. Bolje i da su pauzirali ovu godinu sa turnejama, pa da su seli u studio da rade na albumu, opet, manje je cimanje i za njih i za fanove, pa neka ga rade godinu dana, dotle bi se valjda već pokrpili...

  12. Kad bi ta gore lista bila, bilo bi super. Jedino još dodati Judas Rising, a sa ovog poslednjeg ipak nebi ništa već još starih hitova.

     

    p.s: Kontam da to naravno neće biti, jer mora biti nešto i sa poslednjeg...ali jbg.

  13. Sumnjam u to. Čim su oni rešili da ga zamene, verovatno računaju na to da će se duže oporavljati. Neka; adekvatna je zamena Holt, ali čim se Jeff oporavi što pre nazad u bend; i bilo bi lepo da čujemo da rade na nečemu novom. Mislim, svi veći uveliko najavljuju nove albume, red bi bio da se bar i ovde nešto nagovesti.

  14. Ja sam lepo govorio da će njemu ona tehnika sviranja doći glave ruci.

     

    :mhihi: To sam i ja pomislio. Ko zna; da je možda ispod miške ponekad i oprao nebi pauci gnezdo pravili. :mhihi:

     

    Šalu na stranu, samo nek' se on oporavi. Ali ako u Hu dolaze bez njega, nema šanse da idem. Jebeš ti to, ako su mogli Toma čekati da se oporavi trebali su i njega sačekati. Mislim da bi se fanovi manje ljutili da sačekaju malo kompletnu ekipu nego da je koncert skroz otkazan ili da dolazi neka rezerva od gitariste.

  15. Baš sam pre neki dan gledao Pitsburg-bafalo...slučajno uhvatio na areni. Bila dobra utakmica. Jako sam davno aktivno pratio ovaj sport, još su Gretzky i Yzerman bili aktivni, a od tada jedan poduži blackout.

  16. i doba Hollywood Hogana i dominacija NWO.

    Nego niko ne pomene DDP-a. On je nekako bio među zajebanijima u to vreme u WCW. Od njegovog Diamond cuttera danas nastade RKO.

    meni je on bio među gotivnijim "negativcima" tada, a danas ima neki svoj dijet-živi zdravo program vežbanja, vrlo je popularan po tim zezancijama.

×
×
  • Create New...