Jump to content

Косати Ћелавац

Iskreni članovi
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Косати Ћелавац

  • Birthday 06/06/1986

Profile Information

  • Location
    toalet

Profile Fields

  • Gender
    Male

Косати Ћелавац's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-3

Reputation

  1. Zna li neko da li kod nas mogu da se nadju neki zastitni omoti za digipak diskove? Posebno su nezgodni dupli diskovi. Kako ih vi cuvate? on topic: The Stone - Slovenska krv; Golet SpaceEater - Aftershock Satyricon - Now, diabolical
  2. Imam dve karte za prodaju po 2000 dinara. Ako neko hoce, neka mi se javi na 063/8543-785 (Karolina)
  3. Нда...познато је то код нас. Дешавало се да телефоном добијеш инфо да воз иде, дођеш тамо и попасеш. Иначе, редовно апдејтују тај интернет ред вожње, тако да је прилично поуздан, али ето...
  4. Знам, рачунао сам од главне станице. Заправо,'тео сам да кажем да је воз у 18:10 прилично лоша опција чак и кад воз иде до главне, али то нисам нагласио.
  5. Воз из Новог Сада до Новог Београда иде у 13:00 и у 18:10, а до главне станице у БГу иде у 13:57 и 19:07. Прва три су путничка, четврти је пословни/брзи. Иначе, овим што иде у 18:10, нећете стићи до СКЦа пре 20:20 (пешачење укључено). Редовно идем тим возом (бар једном у 10 дана) и ретко кад не касни. Много се развлачи око Пазове и тако... http://www.srbrail.rs/redvoznje1/Direktni.aspx - линк за ред вожње.
  6. Ах, тако дакле (види, види, ради ћирилица). У том случају, хвала!
  7. Sta fali? Volim raznovrsnu muziku. U proseku 9-10 evra po albumu. Nije malo, ali jeftinije nego u nasim prodavnicama. S tim da, recimo, ne znam ni gde bih nasao Psychotic Waltz ili Fates Warning u ovoj kombinaciji. Naravno, bez postarine i ostalih cimanja. Cale kupio u Svedskoj, pa ce doneti sa sobom.
  8. Slayer - Reign In Blood Slayer - Seasons In The Abyss Morgoth - Ressurection Absurd/The Eternal Fall Bolt Thrower - Those Once Loyal W.A.S.P. - The Crimson Idol Candlemass - Death Magic Doom Psychotic Waltz - Bleeding + Into The Everflow 3 CD Gorefest - La Muerte CD + DVD Fates Warning - Perfect Symmetry 2 CD + DVD Stize za 15tak dana.
  9. Како сам се надао, добро сам се удао. Био је фин провод, пиво на агори, блеја на регеу, кул другари, добре свирке. Као пријатна изненађења морам истаћи Корн, Стаљинград Каугрлс, Елвис Џексон, Дет Ејнџл, Валс оф Џерико и Дред Ап. Ниједан од поменутих бендова не слушам, али су им наступи били одлични. Остали које сам слушао су испунили очекивања. Лоше ствари попут обезбеђења на улазу и лоше организације замене ваучера су мизерне да би квариле укупан утисак.
  10. Да, баш ме занима ако те не мрзи.
  11. Молим те, наведи ми пар имена и кад си их слушао?
  12. Код нас на факсу има изрека:"Ко није јебао *цензура*, није био у Петници".
  13. Нисам био, али ови с мог факса што су били, мисле да су сву памет света попили. Најгори су од све деце. Знам само једног кул лика који је ишао у Петницу, али и он има лоше мишљење о Петничарима. Мада, Петница је добра, јер су Петничари у предности у односу на остале студенте на мом факсу. Имају више искуства у професији и више контаката с људима из професије, што је драгоцено. Јбг, ја сам ишао у електро школу. Тад нисам знао за Петницу а не сећам се да нас је неко о томе информисао.
  14. Познато ми је то, јер сам добар део студија провео на сличан начин. ет Ања: Па да. Да ви жене нисте чудне и да имате укуса, многи од нас никад не би јебали.
  15. Заправо, Бреза је место у Босни а футарк руне, приказане на слици, нађене су на стубу цркве из 6. века.
×
×
  • Create New...