Jump to content

WindrideR

Iskreni članovi
  • Posts

    812
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by WindrideR

  1. Ja tek sad procitah za promene u postavi. Bas bedak jbt! Jos jedan od mojih omiljenih bendova koji se takoreci "raspao" menjajuci postavu. Nadam se da ce bar izdati dobar album ali nece biti isto opet ih gledati uzivo dok sviraju stare dobre stvari. Ja sam najvise voleo postavu koja je bila na prvoj svirci kod nas, sa Fredrik Larsson-om.

    Gledam i ove neke live snimke iz Krakowa i vizuelno mi je skroz cudno. Jeste da je Tom i dalje tu ali meni bez Henrika vise ne deluju na isti bend vec kao neki Tomov side projekat. U qrac!

    A ako mi se ne cini ni zvuk im nije isti vise!! Pesme nisu odsvirane kako treba!

  2. Definitivno album nije za bacanje, treba mu samo pruziti sansu. Ima losih ali i dobrih stvari. Par balada u ranijem PB fazonu, 2 dobre brze stvari i to je sasvim onoliko koliko treba ocekivati od albuma bilo kog benda u danasnje vreme. Albumi sa 10 hitova se vise i nece pojavljivati, tako da je ovo sasvim dovoljno...

  3. Sta reci...? Svaka svirka ovog benda je po meni prica za sebe a sve te price polako postaju sve bolje i bolje...

    Meni licno je Dusanov improvizovan akusticni set pesama bio najlepsi deo svirke, zato sto je bio spontan ali i za mene licno vrlo dirljiv zbog neverovatnog izbora pesama... Covek je jos jednom potvrdio koliki je kralj! Hvala, Dusane!!

    Doduse, na tom setu mozemo i Marku da zahvalimo jer da nije bend cekao njega da namesti frizuru toga ne bi verovatno ni bilo :)

     

    Sto se tice ostalog dela svirke, moram priznati da sam prijatno iznenadjen novim aranzmanima neki poznatih pesama uradjenih za ovu priliku. "Happy Jazz Version" (moja definicija posle koncerta :)) pesme Fulcrum je VRH i ako bend nekada bude izdao B Sides & Rarities ova bi se trebala naci tamo!! Obavezno.

     

    Publika je bila malo cudna ali dobro, bilo je dosta dece, a i svirka je bila specificnog karaktera.

    Jedina mana je bila prevoz posto sam ja tek malopre stigao u stan u Beogradu, no dobro, nije to puno bitno...

     

    Ja volim ovaj bend i gde god svirali a da sam u mogucnosti da odem, otici cu. Ko ne ode taj je na gubitku.

    I izdajte vec jednom taj novi album, pesme koje ste spremili a koje sam do sada mogao da cujem su odlicne!!

     

    Vidimo se prvom sledecom prilikom.

    • Upvote 2
×
×
  • Create New...