Jump to content

Gospa na Sivcu

Iskreni članovi
  • Posts

    370
  • Joined

Posts posted by Gospa na Sivcu

  1. The end of an era.💔
     Preminuo je Stevo Mijatovic, legendarni DJ Stivi koji je utemeljio veceri Gothic muzike u Beogradu. A na tim vecerima su mnoge generacije odrastale i kreirale nezaboravna druzenja i uspomene u KST-u, Akademiji, Vuduu, i drugim klubovima... Umeo je da napravi najbolju atmosferu, najbolji odabir pesama. Poslednjih godina se redje pojavljivao pa je bila poslastica otici na njegov najt.
     
     Hvala mu sto nas je mnoge uputio u dobru muziku, za sve ispunjene muzicke zelje na najtovima u trenucima kada nam je znacilo da bas te cujemo, i sto je bio jedan od stubova beogradske subkulture.
    R.I.P.

    spacer.png
    Kazu- od srca, iznenada...
    Sahrana je u ponedeljak u 10:30, na Novom bežanijskom groblju- treba sacekati vise informacija s obzirom na aktuelnu situaciju i dozvoljen broj ljudi.

    Za kraj, pesma koju nam je rado i cesto pustao, vidim da je bila omiljena vecem broju ljudi: 

     

  2.  K5xiIbk.jpg

    Hellblast promotion predstavlja:
    WELICORUSS na turneji "Siberian Heathen Horde Tour" u BEOGRADU !

      Nakon nekoliko godina intenzivnog rada prožetog redovnim turnejama širom Evrope, Welicoruss je spreman da predstavi svoj novi album: "Siberian Heathen Horde", koji je spojio zlokobnu atmosferu mračnih dubina sibirskih šuma, šamanske melodije starih civilizacija, zaboravljenih božanstava, i skrivenih dimenzija!

      Novi album će vam zasigurno omogućiti drugačiji pogled na rad benda i prikazati žanr simfonijskog blek metala u novom svetlu, stavljajući svežinu, progresivnost, i eksperimentalnost u prvi plan.
     
    Tokom svoje 4 godine nastupanja po Evropi, Welicoruss su održali preko 400 koncerata, učestvovali na najpoznatijim metal festivalima (Hellfest, Made Of Metal, Wave Gothic Treffen, Ragnarok, itd.), što je potvrdilo njihov status originalnog benda.

    WELICORUSS: LIVE: https://goo.gl/z8Czkp
    https://www.facebook.com/welicoruss

    U Beogradu će Welicoruss nastupiti uz podršku bendova :

    KOLAC /Black Metal, RS Beograd/
    FB: https://www.facebook.com/kolachorde/
    MUSIC: https://www.youtube.com/watch?v=YuyRPmJvzmQ

    OREST /Metal, RS Beograd/
    FB: https://www.facebook.com/pg/orest.band/
    MUSIC: https://youtu.be/VNOMHh6nq7M

    Podrška: Nomen design
    https://www.facebook.com/nomen.jewelry
    https://www.instagram.com/nomenjewelry

    Klub Garaža: https://www.facebook.com/garazabg
    FB EVENT: https://www.facebook.com/events/337119863809067/

     Napomena: Cene karata i prodajna mesta će biti naknadno objavljeni!

  3. Ovako, ko nije bio veceras, debelo se ispalio :D

    Svirali su vise starih stvari nego novih, i poklonili neocekivan duet sa pevacicom Eleine- Scorpion flower. Predivno je bilo, zvuk odlican, sve na mestu , interakcija sa publikom i Fernandova odusevljenost Beogradom na koju smo vec navikli. Bacio je rukavice publici, zahvalio se na dolasku na koncert radnim danom i posle su zbrisali :D

    Na Phantasmagoriu na zalost nisam stigla zbog posla, Eleine odlicni, Foreshadowing fenomenalni.

    • Upvote 1
  4. Propao je od dijabetesa koji je vukao godinama a da nije imao pojma, pa se u poslednje dve godine naglo osusio i zbabao od istog. Naravno i reke alkohola su dovele do tog ishoda... Zato je i pravio one pauzice, brzo se zamori. Nadam se da ce se bar malo oporaviti, i svaka mu cast na hrabrosti da podje na turneju, treba energije za to. A on je ima, i drago mi je da je pored svega pozitivno raspolozen jer je stvarno napravio divnu atmosferu i ispostovao publiku maksimalno.

    • Upvote 2
  5. Misljenje i kritika su ok, nije bilo potrebe da vredjaju ljude koje ne poznaju i da budu morbidno retardirani.

    Svako je otkrio svoju dijagnozu.

     

    Ja se slazem da je ovo projekat koji nije A produkcija, so what?

    200 klinaca rade nesto dok vi stvarate udubljenje u fotelji truleci na forumu. :blek:

    Ja bih na vasem mestu bila srecna sto se bave ovako necim a ne sedenjem na snimanjima Pinkovih emisija i pracenjem rijalitija.

     

    S trece strane, u duhu yumetala, ionako sta god da ti kazu, nece jebati :haha:

     

    :pivopije:

    • Upvote 1
    • Downvote 11
  6. Gle, neko dade minus na moj post sa prvim poglavljem.

    Anonimna osobo sa YU metala, ako ti je do ocenjivanja videa, imas tu opciju na You Tube. :pivopije:

     

    Tuzno je sto sudite o necemu sto jos uvek niste odgledali, pri tom dajuci najvise iskaza na nivou: "Sve je sranje", "Ne poznajem ga, ali je ruzan/glup/nasumicna uvreda", "Ovo nema u mom selu, dakle sranje je", "Trolujem jer sam zaudan", "Mrzelo me/ nemam hrabrosti/ blam me je da izadjem iz komfor zone pa se nisam prijavio i sad mi je krivo sto ne ucestvujem pa cu da mrzim onlajn","Ne razumem, dakle pljunucu", "Umisljam svetsku zaveru i velikog vodju, pa to projektujem svuda"...i tako dalje.

     

    Kada je konkurs objavljen, svako od vas je bio dobrodosao da se prijavi i ucestvuje. Kazete da znate kako? Kazete da imate zamerke? Vi biste sve to uradili bolje? Pa, sto niste ucestvovali da pomognete i prosvetlite? :obrv:

     

    Ukoliko niste ukapirali jos uvek, projekat nije delo jedne osobe. Tako da je prozivanje individue i tudjeg rada iz sopstvene dokolice i ogranicenosti jednostavno...jadno.

     

    Ako neko ima konstruktivne kritike, suvisle argumente i ideje kako unaprediti projekat, dobrodosao je da ih napise u komentaru videa na YT. Nadam se da mu/joj tudja misljenja nece predstavljati prepreku da iskaze svoje.

     

    Zivi bili :blek:

    • Upvote 2
    • Downvote 12
  7. Tim entuzijasta pokusava da stvori nesto novo, uz podrsku svih koji su zeleli da se pridruze kao volonteri i ucestvuju, dakle nisu u pitanju ni profesionalni glumci, ni besni filmski studio... Pratite na You Tube kanalu epizode Projekta Revolver. Moguce je da cete u nekoj prepoznati ljude koje poznajete, bio je bas veliki odziv. Uploadovan je uvodni deo.

     

    REVOLVER // Chapter #1: A man, a weapon

     

    http://www.youtube.com/watch?v=rg20EqnDv1c

    • Downvote 1
  8. Trebali su oni malo više druže sa nama, ipak je organizator obećeao neko potpisivanje dikova i fotkanje, a jedva smo Vincenta na kratko uvatili.

     

    Potpisivanje... LOL

     

    Kako to mislis, trebalo je da se druze vise? Ostali su posle koncerta u Ganu, pili i djuskali, slikali se, potpisivali, pricali sa nas dvadesetak koji smo bili tamo, ja konkretno do 3, ne znam do kad su oni. Funniest moment: Vinsent koji djuska sa svima uz "Gay bar" XD

    Predivna svirka, nadam se da ce da odrze obecanje vezao za koncert u punom sastavu kad zavrse album.

×
×
  • Create New...