Jump to content

Álvaro Recoba

Iskreni članovi
  • Posts

    1991
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by Álvaro Recoba

  1. Presedan je na evropska, ali nije generalno. Panama je na prošli Gold cup osvojila 3. mesto sa sve 6 nerešene u regularni tok, od toga samo izgubili protiv Meksiko u polufinale posle produžeci. Treća bila u grupu. Paragvaj, s druge strane, na Copa America 2011 igrao finale sa 5 nerešene pre toga, treći u grupu isto. Dešava se u zadnje vreme :)

    • Upvote 2
  2. Šerifov album među najbolji albumi koji je izbacio Južni vetar. Tuj doista ima i kompozicije Nazifa Gljive, ali je aranžman i dalje JV.

     

    Inače, Šerif izbacio pre neki dan novu pesmu. Ponudio mi youtube da pogledam. Ne sviđaju mi se ovakve pesme.

     

  3. Glupa utakmica, dobra pobeda. Štimac više u reprezentaciju igra nego u Zvezdu. Bogdan dobar bio, promašuvao bacanja jedino. Teodosić sam sebe izbacio u pravom trenutku da prekine ono govnjivo suđenje. Ohrabrujuće za početak iako još nema tu neka igra.

     

    Glupa utakmica, dobra pobeda. Štimac više u reprezentaciju igra nego u Zvezdu. Bogdan dobar bio, promašuvao bacanja jedino. Teodosić sam sebe izbacio u pravom trenutku da prekine ono govnjivo suđenje. Ohrabrujuće za početak iako još nema tu neka igra.

  4. Bio sam i ove godine na Hellfestu, malopre sam se vratio. Fanstastično je bilo, sreo sam i bar 7-8 ljudi iz Srbije. Prošle godine su me neki ovde kritikovali za izbor bendova, ali bez obzira i sad ću da ispišem šta sam sve slušao :) Inače, ogromne su gužve bile na ulazima. U petak smo stigli za Anthrax, pa sam ja slušao Volbeat, Sacred Reich, Testament, zatim ne baš potpune koncerte bendova Turbonegro, Overkill, Earth, Korpiklaani, Dropkick Murpheys, Rammstein i The Offspring. Prvih pet pesama Ramštajna su mi bile dosadne, da sam na Testament otišao i pre nego da je početo. Uhvatio sam jabuku koju su bacili u publiku :D

    U subotu sam dosta kasnije ušao zbog gužvi, pa sam išao na Satrijanija, Disturbed, Bad Religion, Fu Manchu i Korn i slušao delimično Twisted Sister, Primordial i Hermano.

    Juče je bio zajeban dan. Da bih izbegao gužve na ulazu, otišao sam u podne, prvo na Municipal Vaste, pa Orphaned Land. Zatim malo na King Dude, pa The Vision Bleak, zatim smo je malo Tarja dosadila, ali tad nije ni bilo izbora. Zatim je bila Gojira, pa sam prošao po pesmu dve da poslušam Mglu i Kadavar. Onda su na dva mejn stejdža bez pauze između išli Blind Guardian, Slayer, Amon Marth, Megadeth, pa Ghost. Pričestile su nas neke kaluđerice. Zatim je počeo Black Sabbath, ali sam ja ubrzo otišao mrtav umoran da se malo relaksiram na Puscifer. Dobar performans sa rvačima i rvačicama bio :) Za kraj je ostao King Diamond da zatvori kako dolikuje.

     

    Mrtav sam umoran, boga sam potrošio, sve sam izmešao, ali je vredelo!

    • Upvote 15
×
×
  • Create New...