Jump to content

oNe

Iskreni članovi
  • Posts

    1682
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by oNe

  1. :hoho:

    Poslednje dobre stvari koje je pravio bile su sa Gofie Bebe i Beat-om. Ovo je sve šlepanje na staru slavu. U Srbiji ne postoji objektivan stav i kritičko razmišljanje. Imaš šabane sa jedne strane i urbanu populaciju sa druge, a od ovih drugih 90% nema svoj stav nego ga oblikuje na osnovu hvalospeva upućenih svetim kravama ovdašnje scene, od strane kvazi-kritičara i na osnovu rođačko-prijateljskih veza. I tako svi seku vene na neke nebuloze, kao što su noviji radovi Discipline ili Orgazma, a dovoljno je samo poslušati šta radi Jack White ili Josh Homme i koliko je tu talenta i inovacije uloženo i da se skapira da su upravo likovi kao što je Koja krivi za propast rock scene kod nas. Do smrti najvećeg od svih, Milana Mladenovića, pomenuti je karijeru gradio uglavnom na pljuvanju Milanovog rada, koji je uvek bio i biće svetlosnim godinama ispred i iznad svega što je Koja u životu uradio, a kamoli infantilnih gluposti kao što su "Dečija pesma", "Tata mama" od pre 30 godina ili ovih amaterizama koje danas pravi. Posle Milanove smrti, odjednom je počeo da ga uzdiže u nebesa. Krajnje licemerno i ljigavo. Rock scena u Srbiji je na aparatima za održavanje u životu, a organi koji još nisu otkazali su Atheist Rap, Repetitor, Rambo Amadeus, Nadimač, The Stone, Jarboli... Partibrejkers se još batrgaju, videćemo dokle će. Kakvi crni Koja, Gile i slični mediokriteti.

     

     

    hahahahaha.....ako su nam Atheist Rap i Jarboli zvezde vodilje a EKV svetlosnim godinama ispred Discipline, onda bolje da se upucamo svi......... koji srednjoskolski nivo komentara. Ko je uopste to pisao? hahahahaha

    • Upvote 1
  2. @Soul Wandering: Pa nisam izvalio jer ne slusam ni jedan ni drugi bend a vala ni ne znam kako izgledaju. Ali prijatan cova taj Ihsahn. Posle sam tek pogledao neke snimke, potpuno druga prica nego privatno.

  3. Vidim kace se moji video snimci :) Casillas su mi dobri drugari, vecinu videa koje nalazite na YouTube sam ja snimao. Imate njihovih live snimaka na ExYuDarkScene kanalu, kao i vecinu drugih.

    Bitna stvar za poznavanje benda Casillas. Sastavljen je od clanova tri benda koja su odavno neaktivni. Pa ko voli Casillas trebao bi i te da preslusa da udje u materiju - ovim redosledom slusati:

    Maltreat, S.O.K. i Whorses. Tek posle dolazi Casillas. Uskoro ce imati koncert u CK13. Naletite!

  4. Zanimljiva anegdota sa Brutal Assault festivala. Pre neke 3-4 godine - cekamo mi Atari Teenage Riot i ekipa ode po pivo, ostanem ja solo i pridje mi neki lik, naglasak cudan, onako obojica tarzanski engleski pikali i raspricamo se mi o ATR i industrial rock bendovima i svemu, i to bome dobrih 20 minuta. Bas zanimljiv izbor bendova lik imao. Krenuo Atari, lik se izgubi, ekipa se vrnula, haos koncert ludilo, jedva zivi ostadosmo. Zavrsi se koncert, cekam ekipu da uzmu stvari koje su prebacili sa ograde, stojimo drugar i ja - tek eto ti lika i u prolazu mi doturi neki flajercic i kao - "Naleti sutra, sviramo u toliko i toliko, imam taj neki bend Ihsahn pa ono, mozda ti se svidi." Ode lik, ispricam ja drustvu posle i pokazem flajer - a ribe iz ekipe izvadile telefone i na googlu mi nasle lika i kao - jel to ovaj iz benda Emperor? reko - jeste to je taj lik. A one skoro umrle sto nisu bile prisutne da se slikaju. :D hahahaha..... Sutra sam bio ultra mamuran pa nisam ni otisao gledati bend, ali lik je ultra potkovan industrial rock bendovima, bas smo se ispricali o nekim raritetima posteno. A i fin cova skroz, na zemlji.

    • Upvote 5
  5. update: Bend se nije raspao. Nova postava benda je uvezbana. Sa nama su stari bubnjar Ritma Nereda i basista rapcore benda Bao Vau - obojica ubice na svojim instrumentima. Na gitari je idalje Van Alen. Prvi nastup u ovoj postavi bice 16. aprila u Zapadnom holu SPENS-a na humanitarnom festivalu. Posle toga se krece sa uvezbavanjem potpuno novog materijala i promocija album a koji izlazi uskoro u USA. vise informacija o albumu dole, stay sick.

     

    DeathOven (Rebels Have No Kings) (2016)

    =================================

    record label: TBA | release date: May/June 2016

     

    tracklist:

     

    01. Gillo Teen

    02. I Dream Alone

    03. Pris

    04. Disco-taken

    05. Zelia

    06. Venom

    07. Flame still burns

    08. ReMorse Code

    09. Point of No Return

    10. Lust Supper

    • Upvote 2
  6. Organizovan je put na povratnicki koncert benda u Zagrebu - 10. Oktobra. Krece se iz Novog Sada kombijem, ko je zainteresovan neka se javi na 064-1585202. Prevoz: 45 eura + ulaznica: 9 eura.

    Bitna stavka: Protekla 4 povratnicka koncerta benda su bila zasnovana na live gitarskim verzijama pesama, sada je postava malo izmenjena i ovaj kocnert ce biti sa vise elektronike i najpriblizniji

    njihovom zvuku osamdesetih!! Vidimo se na koncertu!

×
×
  • Create New...