Jump to content

METAL Man

Počasni Moderator
  • Posts

    2386
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by METAL Man

  1. Meni "the Astonishing" ni malo nije legao... nekako mi previse onih intro gluposti i nekih kvazi pesama gde klavijature nesto drljaju pola sata bez da krene nesto konkretno :D
    A ovaj novi, "Distance over Time" mi je na prvo slusanje OK, Untethered Angel bas dobra pesma, pogotovu mi se svidja onaj deo spota gde Petrucci pece rostilj :D

  2. Pre toga 2 puta dobio Anthony Johnsona, u prvom meču preživeo pesnicu koja bi konja ubila.

    Dobio Gustafssona koji mu je sada jedini obiljan konkurent u diviziji i na nakon meča rekao da je hteo da dokaže da i bez rvanja može da ga dobije (što jeste jezivo glupa izjava, ali stvarno da skoro nije koristio grepling).

    E da za Dzonsona mu svaka cast stvarno, i to dva puta. mislim da je dzonson pobedio gustafsona pre nego sto je naleteo na DC ako se dobro secam... A DC je dobio gustafsona na sudijsku odluku.

  3. Sampion sveta u mma poluteskoj je pizdica?

     

    ok....

    Za titulu se borio protiv lika koji od 2014-te godine ima 7 meceva i skor 5-2 i samo zadnja meca su mu u UFC pre toga je bio u slabijim ligama.

    Nije mu bas dostojan protivnik.. pre toga je pobedio Silvu koji je vec imao skoro 40godina i 2 puta puk'o od Dzonsa :D

  4. samo nek si ti porastao veliki i yumetal

    i brada mi je porasla :D

     

    Retko si na forumu i čuven si po tome da ne znaš kako šta funkcioniše i ko je ko, teško da iko može da kaže da obitavaš tamo. Bez ljutnje, to je stanje stvari, jednostavno ti je poslednji login najčešće bio pre desetak dana (a kao što rekoh ranije u sličnom razgovoru, uvek proverim da li je neko od kolega moderatora tu da bih znao da li možemo da se dogovaramo, da li mogu da pitam nešto i tako to), što nikako nije obitavanje. ;)

    Zato imamo tebe a ti si cuven po tome da sve znas i da si najsjajniji i najbolji. ;)

    Na berzi je otvoreno 6 tema ukupno u 2017-oj godini, na temama instrumenti i oprema niko nije postavio oglas od 2016-te godine, stvarno ne znam kako neko moze da se drka na mene sto ne dolazim 3 puta na dan da proveravam sta ima novo?

  5. mala pomoc: Pokusao sam da nadjem temu o Periphery ali nisam nasao?

    Sta mislite da se u forumu Progressive metal, naravi podforum Djent?

    Poprilicno je popularan u zadnje vreme, ima dosta dobrih bendova tipa Periphery (Bulb), AAS, Tessaract, Vildhjarta, Veil of Maya, Born of Osiris, cak i domaci bendovi tipa destiny potato i david maxim micic projekat..

×
×
  • Create New...