Jump to content

Lucio Holocausto

Iskreni članovi
  • Posts

    900
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Lucio Holocausto

  1. jednostavno me smori kad chujem clean vokal u extremnim zanrovima metala, clean vokali su dosadni, imash ih u svim ostalim zanrovima...

     

    ne vidim zasto clean vokal smeta? U Arcturusu clean vokal potpuno jebe kevu. Nego, slazem se, shit mi je ovaj novi Arch Enemy. Ustvari, shit mi je jos od Wages of Sin, to mi je verovatno poslednji album koji je slusljiv. Ne svidja mi se Andjelin vokal, nema pojma da peva samo urla i jako mumlja. Koliko dobro zna da peva cak je i grlo sjebala. Postoji gomila drugih bendova gde riba izvodi growl, tako da oni nisu unikatni zbog ovoga, niti im treba odavati poseban znacaj zbog istog. Mislim da je doslo vreme da se povuku sa scene, odradili su dovoljno u svoje vreme, sad su poceli da brljave.

     

    Nego sto se tice toga "prodaja\sira masa" ... kako ne shvatate da je Metal generalno underground? to nije za siru masu. Ceca, Keba i ta kompanija su komercijalno i za siru masu, metal je, kakav god bio (CoF, HIM, Slayer, nebitno) ipak underground (generalno)

     

  2. muzicki mi jeste najbolji, ali po atmosferi mi je ubedljivo najbolji THE GRAVEYARD. Pedofil, Ludak, mala deca i groblje, King nadjebao samog sebe! :lol:

     

    Puppet Master isto ima odlicnu atmosferu, a Them\Conspiracy imaju najbolju pricu i ubedljivo najbolji storytelling. Po meni rame uz rame sa Abigail. Abigail 2 je jednako dobar kao i prvi.

  3. Ah, he is like a bad omen :lol:

     

    Dobar je album, bar koliko sam ja cuo (nisam ga jos detaljno preslusao)

     

    Nije neko remek delo, ali sudeci kako su u poslednje vreme poceli da brljave neki bendovi, ovaj mi je skroz ok.

  4. Nisam strucan i necu da palim masu kako sam "iskusan" reziser, ali sigurno bih bolje odradio od onoga.

     

    Videcu, trebalo bi da radim neki promo video MAD:Goya . Samo moram da vidim jos sa Blazom... i da, radi se free u vidu cuge :lol:

  5. Могла си ти да почнеш, кад ти већ толико смета наша расправа. Уостлом, ми смо само обични мушкарци. ЈЕ Л' ТАКО ЉУДИ?

     

    Ne, mi smo prljave thrashe, volimo pivo i zene :pivopije:

     

    Malo o muzici gospodoo i gospoje....

     

    Hmm, gde si ti nasla ovde gospodu? :violent:

  6. meni su oduvek bili fegetativni, nekako su mi previse sirovi i genericki. Izgleda kao da su stvoreni za branje para.

     

    Presluosa ceo "Unhollow" jedva nekako, i jedino sto mi se svidelo je "funeral thirst" mada i ona mi je nekako ... njaah?

     

    Ima puno boljih americkih death metal bendova, ne zelim da trosim vreme na jos jedan "summer bend"

  7. Оно су мало веће облине? Људи, са каквим сте ви женама?

     

    blazi oblik da se kaze "debela stoka"

     

    Ne znam za vas, ali meni se ne prave cvarci :rolleyes:

     

    4zm48zd.jpg

     

    mozda on hoce!

     

    4lz9j6t.gif

  8. Па, ако погледаш слике различитих постава, видећеш да је само ова плавуша константна. Има на њиховом сајту гомила њених слика са разним фацама на концертима, али без шминке не изгледа ништа специјално, што је и даље екстра зза једну Гркињу.

     

    Lepo receno. Mene je ona iznenadila, deluje dosta lepo sudeci da je Grkinja... sad... To sto je plavusa zna se iz kog razloga. Grci obozavaju plavuse sa malo vecim oblinama (a ona spada u oba), jedino sto nije Srpkinja (sto je treci element perfektne zene za Grka :twisted: )

  9. A dodjavola, od kako su postale plavushe sve mi isto izgledaju, samo sto Tristessa ima vece sise od ostalih (i deblja je)

     

    2233_photo.jpg

     

    ... hmm, upravu si, ova u sredini ima mutavu facu kao i ova na ovoj fotografiji levo. :lol:

  10. Да, и?

     

    Sad bi trebali da se uvlacimo u dupe i govorimo kako je spot remek delo...

     

    bash cu da pogledam ko je, da vidimo da li se "reziser" potpisao nickom ili imenom... bolje da je stavio nick, cisto da kasnije moze da nadje neki ozbiljan projekat :rolleyes:

  11. edit: a sto se tice spota, mi smo sasvim zadovoljni s obzirom na uslove, sve je to radjeno u prijateljskim uslovima i niko nas nije odrao za pare. U Srbiji davati ogromne pare na metal spot bila bi cista glupost, jer to nema gde da se emituje. Ovako, to je to, putesestvija kroz Majku Srbiju, zezanje, nasi prijatelji koji su nam na ovaj ili onaj nacin pomagali... lepo zaokruzen prvi period rada benda, bar mi to tako gledamo...

     

    I dalje je bezveze, cak i da je uradjen za "dz". Ne govorim o tome STA je na spotu, vec kako je "reziran". Glupi kadrovi koji ne lice na nista, izgleda kad da je neko uzeo Vegas ili Premijer i samo nabacao te kadrove, cisto da onako izgleda sareno. Katovi su krsh, bez ikakve logike, kontrasti preskacu sa tople boje na hladnu (crvena na plavu, zelena na crvenu), na pocetku je kamera uparena prema suncu (bitna greska za svakog skolovanog rezisera), jedan od vas se krije u sumi koliko sam skontao. Sve u svemu bez ikakve logike i pravog umetnicke vrednosti (osim pesme, naravno).

     

    Da ga je radio neki fan od 12 godina, mozda bi i proslo, ali posto predpostavljam da ga je radila osoba od 24+ godina, koja je pretpostavljam 3-4 godina datog fakulteta, to je uzas.

     

    Ali ako ste vi zadovoljni sa tim, sta tu ima da se dalje raspravlja :pivopije::muzicar::opusteno:

  12. KO JE DODJAVOLA RADIO OVAJ SPOT?

     

    Momci, svaka cast, muzika mi je ok, ali dajte ne sramotite se ovim spotom... ipak, ako ste izdali album, trebalo bi imati i neki profi spot.

     

    Ovo je cak krsh i za fan video...

     

    prava je steta sto skrnav spot uporopasti dobru stvar.

     

    Ps. Sad mi recite jos da vas je neko odrao za "spot" pa da ga odmah bacimo na lomacu :lol:

  13. Moon i Abhorrence su mi nenadjebivi, Svaki njihov album mi je genijalan, ali ova dva su mi favoriti. Mada moram reci da sam se razocarao Side projektom Dimension F3H... Mislim posle genijalnog Limbonic Art dobijes onaj elektronski spid ... grrr

×
×
  • Create New...