Jump to content

Saša Grbić

Iskreni članovi
  • Posts

    1089
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Saša Grbić

  1. On 12/12/2022 at 8:56 PM, Runner said:

    Pamtim svakako ta stara vremena i prvi REX originali i One Records isto, pa kontam da je i među tim originalima bilo značajne razlike. Konkretno, imam neke "original" diskove REX-a i One Recordsa iz tog vremena i vidi se da su to zapravo no name diskovi na koje je narezana muzika i na kojima je štampa urađena profi, plus omot albuma, to jest booklet i ostalo. Ali u suštini, rekao bih da je u pitanju tehnologija bugarskih rezanaca. Sa druge strane, neka original izdanja tih izdavačkih kuća iz tih godina izgleda da zaista jesu urađena po propisu i pretpostavljam fabrički, kako se i inače pravi disk, npr. prvi album Alogije. 

    Poenta ovoga što pišem je da neki original diskovi iz tih godina danas vrlo moguće da više nisu ni funkcionalni, uprkos tome što se tretiraju kao original, kao što je slučaj sa većinom diskova rezanaca nakon što odstoje 15-20 godina. Lično sam imao iskustvo sa par opskurnih REX izdanja na originalu koja nakon dužeg perioda više ne rade i ne može da ih očita ni računar ili ih jako teško čita. 

    Ne znam konkretno kakav je slučaj bio sa ovim Conflux izdanjem za koje kažeš da si imao original, pošto je iz 2004.

     

    Uf. Ja još uvijek imam taj prvi Draconic album i šljaka. I meni su neki albumi iz tog vremena crkli. Najžalije mi je prvog albuma Amondina. Platio bih kad bih mogao naći flac verzije tih nekih albuma. A da se vratim sad na pjesmu. Pjesma je fenomenalna. Lalića sam uvijek cijenio kao vokala i uvijek mi ga je drago čuti.

    • Like 1
  2. Ljudi moji, jeli neko slušao ono zlo od albuma Gorana Miloševića? Na jednom ruskom forumu našao sam njegov album za download pod nazivom Moj anđele. To je strašno kako čovjek sada zvuči. U ovoj pjesmi se najbolje čuje koliko je čovjek grohnuo. 

     

  3. Ja sam mislio da ovo nikad neće izaći. Danas sam skinuo album. Ne očekujem baš ništa od albuma. Poslušaću pa ću vidjeti šta je i kako je.

    Послато са KING_KONG_3 уз помоћ Тапатока

×
×
  • Create New...