Jump to content

Ljubisa Samardzic-Smoki

Iskreni članovi
  • Posts

    71
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Ljubisa Samardzic-Smoki

  1. Аух, ја тек сад видим да сте из Врбаса, фак. Све време мислим да је бенд из БГ. И после се чудим што вас никада раније нисам видео како свирате.

     

    Него, стварно, колико сте свирки имали до сада и имате ли својих ауторских ствари?

    imali smo tri svirke...u pazovi, ns-u i sad ova u bg-u...a na autorskim se radi...prva stvar je gotova, samo text josh za vikend da se ukombinuje i to je to...polako al radimo na njima :)

     

    Ma bilo je super i ovako, samo sto nas je Nadimac iscrpeo, pa nismo mogli da pruzimo podrsku k'o u NSu onomad :rockdevil:

    svejedno ste najjacha podrshka uvek!!! :pivopije: :pivopije: :pivopije:

  2. Доста касно сте почели, па је доста људи било уморно. Треба да свирате пред орнијом публиком у мало нормалније време. Знам како изгледа кад се трудиш у позне сате, а сви као мртви.

    u pravu si matori...mi smo krenuli u podne...preshli 130 kilometara da bi nam likovi rekli jebite se svirate poslednji...jbg...druga bi to bila pricha da smo ranije pocheli....

  3. tribute to thrash metal bend trazi gitaristu, pa da konachno pochnemo sa radom...nije potrebno neko preterano znanje, vazno da odprilike moze da skine te solaze...u bendu su vec provereni muzichari iz nekropolis-a i mad & goya-e...prostor za vezbu obezbedjen...da je chovek iz okoline ns-a...organizacija svirke nije problem pratili bi vec pomenute bendove i tako...

     

     

    ko je zainteresovan ili hoce neshto da pita nek me kontaktira na pm :pivopije:

  4. sinoc sam dobio jedan primerak promo-a od drashka....ljudi nemam rechi, svaka chast!!!nove stvari su fenomenalne, a ove tri sa dema jebu kevu kako sad zvuche!!!

     

    :pivopije: :pivopije: :pivopije: :pivopije:

  5. Ovo nije blek. Lici uistinu na neke Immolation momente, ali nije kopija. Do jaja je album, imas utisak da nisu odavde, konacno je to iskustvo doslo na videlo, red je vise bio da dobiju dobre kritike.

     

    slazem se....skoz vuche na neki death...inache album je dobar, cvaka chast :pivopije:

  6. oldschool thrash metal bend trazi solo gitaristu da przi destruction, kreator, testament, exodus....dakle obrade....uglavnom prve albume....

    u bendu su Blaza(M.A.D & Goya) - vokal/gitara, Djubre(Nekropolis) - bubanj i Ljubisa Samardzic Smoki tj. ja :mrgreen: - bas.

    pozeljno je da gitarista bude sa podruchja novog sada!

     

    zainteresovani nek se obrate na PM

×
×
  • Create New...