Jump to content

Господин Граул

Iskreni članovi
  • Posts

    655
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by Господин Граул

  1. Ee pee oppa pee pee

    Ee pee oppa, burst her cunt in!

    Ee pee oppa pee pee

    Ee pee oppa uhhh

     

    Ee pee oppa pee pee

    Ee pee oppa, burst her cunt in!

    Ee pee oppa pee pee

    Ee pee oppa

     

    (Entombed in Butchered Bodies) , najbolji njihov trenutak na albumu :)

  2. Ne znam da li je prava tema za ovo, ali jednom sam, sa još dvoje ljudi, prizivao duhove, koristeći uidži tablu i visak, i ostvario sam kontakt sa nečim. Zaista ne znam šta je u pitanju, ali pomalo se plašim. U početku beše zanimljivo, kao one aplikacije koje sve znaju na internetu, pošto je ta natprirodna sila koju smo dozvali znala odgovore na sva pitanja koja smo joj postavili vezana za naše živote. Međutim, posle nekoliko dana, dosadilo nam je i poželeli smo da ode, što je ona bez razmišljanja odbila. Čak se prijatelju, koji je u tom trenutku držao visak, zagrejala ruka do te mere da je vrisnuo. Uplašili smo se, bacili tablu, visak i sve, ne bi li taj kontakt nestao. Meni su se od tada dešavale jako čudne stvari, ali nisam se usuđivao da pričam s drugovima o tome, ne znam ni ja zašto, viđao sam krajičkom oka kako neko proleće kroz hodnik kuće, iako sam sam u njoj, svetla su se gasila sama od sebe, televizor se palio noću iz čista mira, šaputanja noću... Tresem se dok ovo pišem. Dok mi nedavno jedan od drugova nije rekao da mu dešavaju slične stvari, onda sam otvorio dušu, i zatražili smo pomoć, čuli smo da treba pozvati popa da osvešta kuću kompletno ili izvrši nekakav egzorcizam, ali da to ne važi za ateiste. Ako neko ima slična iskustva, svaka pomoć je dobro došla.

     

    Ignorisanje je najbolji lek.

  3. I to sa spanaćem bude dobro??? a možda malo bosiljka da obrstim pa pomešam ipak?

     

    Pa naravno, može mix.

     

    Najjeftiniji je Đeram, Bajloni je najbolji.

  4. Pa evo pesto genovese umak: original, alternativa i falš (koji je isto dobar).

     

    Original: Mnogo listova bosiljka, otprilike 3-4 pune šake, 100gr parmezana, šaka pinjola, 200cl maslinovog ulja (može i vergine i komina)

     

    Alternativa: Umesto pinjola koji su preskupi mogu da se koriste bademi, ili još bolje indijski oraščić .

     

    Falš: Umesto bosiljka ide neki zeleniš , na primer sveži spanać, koji sada očišćen košta 120din kilo na pijaci , što je prepuna kesetina. Umesto parmezana neki drugi rendani sir...

     

     

    Sve se ovo izblenda i metne u staklenu teglu. Pesto se koristi u pastama, može samo on da se koristi ili da se kombinuje sa bešamelom, aglio oglio sosom (beli luk i maslinovo ulje), može da se stavlja na picu, u sendviče... preukusan je .

×
×
  • Create New...