Jump to content

Rock_N_Roll_Nigger

Iskreni članovi
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Rock_N_Roll_Nigger

  1. Ovo mi je definitivno jedan od top albuma ikad, cak i Portnoy iz Dream Theater ih obozava posle Colors!

     

    koje su vam najbolje pjesme? meni su Prequel To The Sequel, Ants Of The Sky i White Walls...najbolje mi je ono u Prequel kad pevac iz Fear Before The March Of Flames peva sa Tommy-em...ufff to je bas extra!

  2. Ponekad se zapitam da li se svi ti emo/metalcore bendovi takmice ko ce imati gluplje i debilnije ime.

     

    njihovo ime je iz Counting Crows pjesme, sad ako su Counting Crows emo onda jebiga...probaj malo da gledas muziku a ne ime od grupe, pa ces onda da vidis da oni nemaju nista emo...

     

  3. @out of time

     

    brate nemoj da shvatish pogreshno....alasku znam u svaki udarac...nije mi vishe zanimljivo da slusham taj album kao pre...a stvarno zelim neshto novo od njih :)

     

    sinoc sam ih gledao uzivo sa The Red Chord i Cephalic Carnage, svirali su dve nove pjesme, Foam Burn i Sun Of Nothing...novi album ce im bit najbolji ako su sve pjesme tako dobre!

  4. BETWEEN THE BURIED AND ME: New Album Title, Release Date Revealed - June 13, 2007

    Super...alaska ionako odavno smorila...

     

    da citao sam o tome, haha pesme ce da budu jako duge...album traje oko 65 min i jedna pesma ce da traje 14 min! O da i album izlazi 18, Septembar i zove se Colors...gej ime za album po meni, al ko ga jbe, muzika je vaznija.

  5. Ovo mi je sigurno naj omiljena grupa posle ovog albuma, mada nemogu reci koji je najbolji izmedu Leviathan i Blood Mountain...na Leviathan najvise mi se svidaju Blood And Thunder i Aqua Dementia, al na Blood Mountain Crystal Skull i Circle Of Cysquatch

     

    @Sha

     

    do jaja je bend u tvom sig-u

  6. Najbolji bend uzivo je The Black Dahlia Murder... nadjite, svaki live je perfektan... :rockdevil:

     

     

    Hm... ne pricamo o metalu... vec o metal/death/hardcoru... :D

     

    hmmm, nebi rekao da imaju najbolji live performance za metal/death/hardcore kategoriju, pogledaj Dillinger Escape Plan i Between The Buried and Me. DEP su mi najbolji uzivo jer se non stop krecu pa su interesantni gledati, a i BTBAM odsviraju jaaaako komplikovane (ako neznas, tu negde kao Dream Theater sa sviranjem samo nisu tolko popularni) stvari perfektno.

  7. fenomenalna grupa, svidaju mi se jednako Resurrection Through Carnage i Nightmares Made Flesh...na prvom albumu svidaju mi se tekstovi najvise, a na drugom riffove i muzika. Bas sam slucajno cuo za ovaj bend kad sam gledao nesto o Opeth-u na wikipedia, i bas mi je drago jer su stvarno do jaja bend

  8. cuo sam novi album i iskreno nisam nesto preterano zadovoljan. Postao je mlak, primecuje se kako fali ostala ekipa u bendu. Spot je u njegovom maniru, ali mogo je on to i bolje. Moze da prodje, nadam se da ce fim bolje proci, novi album kao i da ljudi nisu primetili.

     

    haha slazem se...mislim, kad sam prvi put album slusao, mislio sam da je uzasan, al kasnje sam se onako naviko (mada jos uvek nisam odusevljen). u stvarnost, nije ni tako los album al zato sto sam tolko dugo ceko da cujem novi Marilyn Manson album, mislim da sam malo previse ocekivo od njega. Al jeb*ga, otiso mu je John 5, Pogo, Twiggy, naravno da nece sve bit isto kao sto je bilo sa starim stvarima (Skold nemoze da se poredi sa John 5 kao gitarista), i kolko sam cuo koncerti mu nisu nesto kvalitetne vise (a idem da ga gledam u augustu sa slayer)... al ipak mu jos uvek obozavam muziku :)

  9. Ja sluso novi album, naso ga na torrent-u, nije los al nekako nije ni sta sam ocekivo (mozda sam malo previse ocekivo :D). Imaju par dobri pjesama al totalno je promjenio stil i sad vecina pjesama zvuci kao neki pop-rock. Vokal mu je bio genijalan na ovom albuma, al jedina losa i vazna stvar je bila muzika i to je vjerovatno zbog Skold-a, mislim nije los al nemoze da se poredi sa John 5. Kad je John 5 otiso ja sam znao da bend nece bit isti, al j*biga nemoze sve da bude kako mi hocemo :) Najbolje pjesma, po mojem misljenju, je Just A Car Crash Away, tu mu je vokal bio bas fenomenalan.

×
×
  • Create New...