Jump to content

necko

Počasni Moderator
  • Posts

    2507
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by necko

  1. moze da se hajpuje nesto i putem interneta i da se upumpava novac u nesto. nije bas takva utopija kako si ti opisao. radi industra itekako i danas.

     

    ali svejedno, ne moze se bas reci da se bilo sta namece

    Naravno da nije utopija i naravno da radi industrija ali je to totalno nešto drugačije od ranijeg sistema.

  2. @Tag Hoya: Totalno mašiš moju poentu. Niko tebi ne može nešto da nameće u vreme kada je zahvaljujući internetu i socijalnim mrežama dostupnost najrazličitije muzike na najvišem nivou u istoriji.

    Vidi, dobro znam šta je aktuelno i na šta se klinci u svetu lože, uostalom i sam slušam neke od pomenutih bendova iako odavno nisam klinac. Volim da čujem sve bendove koje si pomenuo, očigledno se tu razmimoilazimo. Ti smatraš da ovi novi bendovi nisu hardkor, a ja hardkor ne ograničavam na samo jedan fazon. Meni su hardkor s jedne strane i SOIA i AF, s druge strane npr. Defeater, Touche Amore i slični bendovi, pa ajde da pomenem i Nasty npr. koji su totalno drugačiji fazon od prethodno navedenih. To je valjda poenta i draž hardkora, neograničavanje nekim "pravilima".

  3. Nameće industrija i protura dosta smeća, prosečnih i dosadnih bendova kao HC. Retko koji bend danas ima energiju u tu pravu HC atmosferu na koju sam navikao.

     

    Više mi je muka od vegana, zaštite životne sredine, Tobi Dalaj Lame Morsa, frizurica na stranu, skini džinsa i sl. gluposti. Hoću krljanje, prženje, energiju.... To je HC, ne treba mnogo pametovati oko toga.

    U 2014-oj industrija nešto nameće? Ne budi smešan.

×
×
  • Create New...