Jump to content

MC Hammer

Iskreni članovi
  • Posts

    187
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MC Hammer

  1. Meni rekli da mi leže i jedne i druge na prof. orijentaciji pre 2 godine, te da neću pogrešiti šta god da izaberem... Hvala im puno, to je upravo tip odgovora koji očekujem kada idem na takve konsultacije, idioti.

     

    Glasao za prirodne jerbo ih studiram. :)

  2. Zvezda je i dalje u OK poziciji da ode na Final 8, kontam da će Pamesa imati 6-0 i u ovoj grupi bez obzira na to što će u ACB-u kopati i nogama i rukama da uđu u play-off. Tada klince čak i 3-3 vodi dalje ako npr. budu dobili Azovmaš većom razlikom nego što će tamo izgubiti (ok, recklessly sam pretpostavio da će 2x nabiti Apoteku...), a sasvim je realno da se napravi i 4-2, Hemofarm je ove sezone (nažalost) postao jedna indijanska ekipa.

  3. Ty verzija je non-installer, nema cracka, nema ništa, samo extract i igraj, mrzi me da objašnjavam zašto to može. Ako hoćeš patch skineš njegov sledeći upload (lik s vremena na vreme radi upload sveže dokrpljene verzije...). Ja se držim onoga što sam ranije skinuo jerbo radi super, a za patch ću videti tamo oko Nove... Btw, doveo sam na ono gore Rukavinu za dž, dogovorio dečko transfer u Italiju a oni već imaju stranca pa postao slobodan. :)

     

    A to za Jestrovića... Uzeo mi ga je posle 2. sezone Livorno za 50k i dao mu OK platu.

  4. Isto nemam probleme, ali igram sa Ty Release, ne sa Hatred crackom.

     

    Jedina zamerka je ona koju imaju i kupci igrice, a to je da se poništi dobar broj golova posle kornera...

     

    BTW, treća sezona, FCRS, treći put grupa LŠ, dvaput treći u grupi, jednom prošao do osmine pa ispao 2x(1:0) od CSKA London. Do sada sam prodao tipa 30 igrača i nakupio 50M€ u kasu (vrednost kluba 78M€, otišli Basta za 9, Burza za 9, Milijaš 5.5, Luis Moreira za 3.5, još neki ljudi na preprodaju koje sada neću pominjati a uzeo sam 2-3-4 M€ za njih, itd.). Igram 4-1-2-1-2 ili 4-2-3-1, zavisno od toga s kim moram da se koljem, svakom igraču sve podešavam pojedinačno, kapiten i dalje sin Đoke Bombe, stoji mu cena na 6M€, dakle mogao bih da uzmem jedno 10-12-pa_i_više za njega. Jedini igrači za koje sam dao više od 200k€ su Vršajević i Hernani (po skoro milionče), na preporuku Puače kom je Judging Ability i Judging Ability Potential sada na 20 i 18, respektivno.

     

    Postava mi deluje ovako i doživeće renoviranje iz dna duše na kraju treće sezone:

     

    GK Revishivili (Jorgačević, Pavlović)

    DR Bronowicki + neki Brazilac kog sam pokupio iz Bosne :)

    DL Trišović, Perović (razvili se k'o somovi, ne verujem)

    DC Hernani ("Poljak", najjači štoper), Bajalica, Tuta, Adamović, Nikolov (18 godina, Bugarin, kolje)

    DM Castillo, Ivelja, Jelenković, Lucas (igra i MR)

    AMRLC Hajde sve đuture: Milovanović, Mihelić, Molina, Trajković, Koroman, Peltier (Trinidad, razvija se k'o som, 20 godina), Janković (junior), Tadić (iz Voše)

    FC Barcos, Salas (najjača kraljina, dao gomilu važnih golova), Vršajević, Perić (Hajduk, bio najbolji strelac lige, došao za dž, čisto da ne umaram korisne ljude po selima...)

     

    Izvalio sam da je korisno odabrati par Korejaca iz njihovih srednjih škola, kad su zajedno ne kukaju jer su homesick, a tove se kao prasići i klaće čim porastu.

     

    S obzirom na gomilu love koju sam akumulirao sad ću napraviti ekipu koja će jebati keve, trebaju mi novi golman i cela odbrana, neki jak špic, bar jedno krilo... Mogu da dajem plate do 30-40k nedeljno, to je za Zvezdu preterano. Top training facilities, youth se sada unapređuju u State of Art. Dakle, biće genglanja.

     

    E da, uzeo sam Sašu Ćurčića za trenera (možda sam zadržao 2-3 početna trenera, asistent je Hristo Vidaković, imam par stranaca, itd.), skoče mu preterano ocene kad odradi sezonu-dve. :)

     

    Sve u svemu, meni uopšte ne deluje teže od 2007, taktika i stabilnost radi dobar deo posla, sve se fino uklopi ako ne igraš kao indijanac lupajući spacebar.

  5. Pazi, možda si u pravu što se drogiraš (who am I to judge?) ali mnogo sereš o filmu. :da:

    Realno, film ti se svideo, ti si već dunuo da je Tarantino postao rsmo a da je Planet Terror super i sad polušavaš da se opravdaš. To nije lepo... Prosto priznaj da glupetaš i čekaj sledeće QT izdanje da se opet tako oduševiš. :da:

  6. @hack Coca Cola:

    Meni je Tarantinov deo Grindhousea (Death Proof) do jaja, ne znam što svi zračite oko toga...

    A na kraju krajeva, Planet Terror je (iako ga je potpisao Rodriguez), tehnički, a co-directed movie.

    Stoga niko ne može da kaže da je "Tarantinov deo loš". Tarantino nema "svoj deo", on je radio na oba filma.

×
×
  • Create New...