Jump to content

Eyesburn


Zen

Recommended Posts

Izbacish 4 chlana, a dovedesh 2... nekako mi ovo vishe izgleda kao neki sideprojekat nego kao isti bend. U svakom sluchaju, sve najbolje u daljem radu.

Edited by Vuk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nemam očekivanja, ali sam i dalje u čudu. Znam da su već u protekle dve godine imali probleme da nastupe tipa u Hrvatskoj, da li je zbog ata karneta ili mnoštva članova koji rade i u drugim projektima. Ja bih najviše voleo da samo ne kradu od već ustaljenih bendova kao što je već rađeno Dub War, Skindred itd. :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

E ovako.Nemanja ovde......

Razlog promene postave je privatna stvar,ali kako bismo izbegli dalje hejtove i omalovazavanja ,ja cu pokusati u par recenica da iznesem svoj stav.Sa ove instance imam utisak da je moja mentalna bolest od koje sam se izlecio odgovarala bivsim clanovima benda,jer sam je POBOGU uvek bio najgori.To sto sam svoj hleb delio na ravne casti sa 7,8,9,ljudi,za to niko da kaze hvala.Sad su ljuti jer ja jednostavno ne zelim da me tzv ortaci iz benda zovu KOJOT.I hocu da se otarasim bremena proslosti i prijateljstava iz kurtuazije.Prestali smo da budemo prijatelji(sa nekima nikad nisam ni bio prijatelj) i to za cim ovi DUSEBRIZNICI pate je grupa tezgarosa i oportunista.To su i dokazali svi na onom kupus veselju zvanom 20 godina benda u SKCu.Kome se dopada novo Hvala!!!,ljubav i respekt....kome ne,nek nas ne slusa vise.PEACE.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...