Jump to content

Skid Row


lemmy sixx

Recommended Posts

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Album obećava, neke stvari podsećaju na prve albume, Erik Gronwall takodje vokalno podseća na maestralnog Baha, i trudi se da ga imitira

bend koji mogao da postigne više ali uvek je bio u senci Gunsa, bend koji ima dosta metal stvari zaslužuje više

Share this post


Link to post
Share on other sites

Konacno! Posle jebenih 18 godina :rockdevil: Konacno ih videla uzivo sinoc. Posle upoznala ceo bend :blush: Eeeej, Rachel sa osmehEm na licu :lol: Koji je to dozivljaj bio i koliko mi je to znacilo mogla bih do sutra da pisem :da: Sve pohvale za odnos sa fanovima! Tako se to radi :hail:Ko god moze da ode da ih vidi nikako ne sme da ih propusti :da:

spacer.png

 

pJpCOYd.jpeg

Edited by Milkica
  • Like 1
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
On 11/1/2022 at 8:04 PM, Milkica said:

Konacno! Posle jebenih 18 godina :rockdevil: Konacno ih videla uzivo sinoc. Posle upoznala ceo bend :blush: Eeeej, Rachel sa osmehEm na licu :lol: Koji je to dozivljaj bio i koliko mi je to znacilo mogla bih do sutra da pisem :da: Sve pohvale za odnos sa fanovima! Tako se to radi :hail:Ko god moze da ode da ih vidi nikako ne sme da ih propusti :da:

spacer.png

 

pJpCOYd.jpeg

gde si ih gledala, pricaj kako je bilo :0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bice mi drago da prenesem utiske, mada tesko je sve to srochiti u kratke crte pa se nadam da nece niko zameriti ako se malo i raspishem :zuba:

Meni je ovo stvarno bio fenomenalan koncert :da: Volela bih da sam ih i mnogo ranije videla, ali izgleda simbolika cini svoje posle 18 godina slusanja kao i naziv njihovog najveceg hita :mhihi: Ja sam inace od one "starije" ekipe koja je nekad davno ovde postovala, a koja se vidi cuda registrovala bas pre 18 godina :zuba:  Stoga i ne cudi sto sam se nameracila na prvi red, ravno na ogradu, samo tako i nikako drugacije :lol:

Da krenem od pocetka, bilo je dve predrupe - Collateral iz UK i Enuff Z'Nuff. Ova druga je vecini ovde sigurno poznata. Prvobitno je trebao da nastupi Winger koji inace bas gotivim, ali ne znam sta se sa njima na kraju desilo pa su onda ovi uskocili. Ni jedni ni drugi me nisu odusevili specijalno. Pevac iz Collateral i ceo taj zvuk me nekako podseca na Extreme, a Enuff su prica za sebe, kad je Chip izasao ja gledam da nije Zorica Markovic :lol: Bilo je cak nekih vrlo dobrih delova tu, najvise gitarskih show off-ova gde je Chip stvarno pokazao umece, ali ne leze mi ova dva benda definitivno. Kasnije sam i ova dva benda upoznala, a Chip ispao kul lik :lol: 

Posle malo vece pauze, zacuse se prvi taktovi Slave to the Grind, bas one za koju sam mislila da ce njome otvoriti koncert ako ih ikada budem gledala :hail:Tokom godina se inace ovde svasta moglo procitati, kako Slave i nije neki album, kako moze da prodje, kako vrda, a ono jedan od najboljih heavy albuma ikada i za mene licno savrsenstvo od pocetka do kraja. Doci cu ovde i za 50 godina da napisem to isto :mrgreen: Posle nje kad je krenula The Threat, meni banja :lol: Zatim su usledile Big Guns, 18 and Life i Piece of Me sa prvog albuma. Da me neko ne shvati pogresno, obozavam i prvi album :da: Posle toga Livin' on a Chain Gang, tu je zaista Erikov vokal dosao do izrazaja. Svidja mi se kao pevac, ima odlicno kretanje na bini i neverovatno je simpaticno stvorenje. Ne skida osmeh s lica i vidi se koliko mu znaci sto peva u svom omiljenom bendu. Zatim je usledila Psycho Therapy i cuveno Rachel-ovo pevanje. Uvek mi je bio interesantan taj njegov punk izrazaj iako ne slusam punk, ali mi je to kod njih bas bilo kul i uopste nije los kao pevac :da: Taj njegov kul stav i pozu stvarno treba videti uzivo :da:

Posle je usledila Makin' a Mess, par novih pesama od kojih The Gang's All Here cak vrlo lako ulazi u uvo, Riot Act i Monkey Business koja je bila jos jedan vrhunac koncerta. Na bisu su bile I Remember You, jos jedna nova i posle naravno i cuvena Youth Gone Wild. Ako bih bas imala jednu zamerku to je da nisu svirali nijednu od Quicksand Jesus, In a Darkened Room i Wasted Time. Vidim da ih u poslednje vreme nema na setlistama, a sto se mene tice komotno su mogli jednu od te tri umesto I Remember You. Meni su to licno premocne balade iako je I Remember You zaista odlicna pesma. 

Nazalost, Snake nije bio prisutan na ovom koncertu jer je fasovao koronu, menjao ga je njihov guitar tech. Bas je falio, ali sta je tu je, ostaje za neki naredni put. 

Posle koncerta nas nekoliko ih je cekalo da se pojave, neki su otisli i kuci, tako da nas je na kraju ostalo bas malo, ali upornost se isplati! :da: Prvo smo ugledali Scotti-ja koji nam je dobacio da dolazi cim se osushi :lol: Ja sam mislila da se nece ni pojaviti kad eto ti njega, prilazi sav vedar i nasmejan s kapicom na glavi :lol: Moram da priznam da je ovaj covek za mene otkrovenje sto na bini sto van nje jer ga nikad dosad nisam nesto ni primecivala i sad se zaista kajem zbog toga. Jedan neverovatno topao covek koji je stvarno nepravedno zapostavljen, priznajem i s moje strane, i koji ima veliki respekt prema fanovima i posle toliko godina :da: 

Posle njega je izasao Erik, i za njega stvarno sve pohvale, vidi se da je covek kulturan i fin, pravi Svedjanin :lol: U medjuvremenu je naisao i guitar tech koji je menjao Snake-a i doneo nam svakom po Snake-ovu trzalicu direktno sa tour bus-a :rockdevil: Posle jos malo cekanja, ja ko da dobro vise i ne vidim sto od umora sto od gomile utisaka, u tom momentu smo ostali da cekamo samo jos jedan lik i ja, svi ostali odose kucama. Kad ono vidim dve figure kako se priblizavaju, najlepse valjda za kraj, prilaze bubnjar Rob Hammersmith i niko drugi do Rachel :zuba: Kad se tad ne odsekoh necu nikad. Rekoh sebi drz se samo da mu bar ruku stisnes pa posle kom opanci :hoho:Ovaj covek ima nesto pa to ti je. Zanimljivo kako na bini uvek deluje kul, ima neki lezeran stav, na momente cak deluje i ravnodusno, ali zato kad se nasmeje skroz drugi vajb odasilje :da: Meni uvek omiljeni clan bio i ostao i zaista mi je cast sto sam ostvarila san i upoznala i njega i ostatak benda :da:

Sve u svemu, odlican koncert, nadam se da nisam smorila izlaganjem, vidi se da imaju novu energiju s ovim novim pevacem. Upoznavanje sigurno highlight veceri, ja sam koncert gledala u Glazgovu gde me zivot naneo zadnjih godina, i zaista savetujem svima da ih gledaju u ovoj postavi ako mogu. Ostaje nada i dalje da ce se jednog dana okupiti, ja cu i tad biti u prvom redu gde god to bude :da:

Edited by Milkica
  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...