Jump to content

Metal u medijima


C.A_R.I.A.

Recommended Posts

  • 2 months later...
Nedaj boze :evil: ...samo nam jos treba da raznorazni seljaci pocnu da se ponasaju kao Metalci :|

Raznorazni seljaci i ne bi ni mogli da se ponashaju kao Metalci. Metalci je POJAM, koji retko ko shvata i prihvata. Jeste, ja slusham metal, ali ga slusham od skoro (pre oko godinu dana sam pochela asa onim lakshim tipovima metala) i ne mogu reci za sebe da sam metalka (na zalost). Ta muzika mi jeste ushla u krv- ali biti metalac, to je neshto mnogo vishe, neshto shto se nadam da cu dostici... shto pre... Mada mnogi kazu da je vec pochelo da me hvata to "ludilo"...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ta muzika mi jeste ushla u krv- ali biti metalac, to je neshto mnogo vishe, neshto shto se nadam da cu dostici... shto pre... Mada mnogi kazu da je vec pochelo da me hvata to "ludilo"...

 

moras da prodjes inicijaciju,analnim putem

ja sam gospodar te ceremonije

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Znaci stose tice metala, treba da ga bude vise u medijima ali sa kvalitetnim tekstovima. Ono sto izlazi u Bravu to je debilno ali takva je koncepcija tog casopisa. Jebo te skoro bio AC/DC u tom Bravu. Debilan tekst da debilniji ne moze biti. Ali za kvalitektne tekstove sam uvjek ali ne bas svugdje. A sto se tice televizije tu bi jebiga vec teze islo. Zna se kakva je situacija. Bilo bi vrhunski i genijalno da vec jednom krene emisija sa domacim metal spotovima na Balkan media kanalu ali izgleda da od toga uskoro nista nece biti.

 

 

Na radiju je dobra situacija. Ali jebi ga i tu nije ni blizu zadovoljavauceg. Mi sa jacom konekcijom mozemo da slusamo radio na netu a tu ima svega.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bolje da se mediji drze podalje od metala nego da lupaju gluposti. Gledam posle koncerta Maidena izvestaj, mislim da je iz 24 sata, i pocnem da se krstim!

"ZESTOKO-Kada sam razgovarao sa covekom iz kontrole leta pre nego sto smo stigli, rekao mi je da nece da mi da dozvolu za sletanje ako ne obecam da cu veceras pevati "Watch out". Zato spremite se..."

"Usledili su "Our Road to darkness", "Number of the beast"..."

Tako je kad posalju nekoga ko prvi put u zivotu cuje za Mejdene. Nijedna od te dve pesme ne postoji. Prva o kojoj prica je Wrathchild. "Our road to darkness" ne znam odakle je izvukao...

Edited by Killjoy666

Share this post


Link to post
Share on other sites

sto bre,od ovakve finoce i elokvencije...

И гласа, то никако да не забоправимо. За неки некро/грим програм, који би комбиновао блек метал и хороре био би савршен! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pre par dana svratih u moju staru redakciju za nauku i kulturu na "Studio B" i potegnusmo pricu upravo o Metalu u medijima...I kad sam zaqkala da ga gotovo nema, SVI su skocili na mene, po fazonu - "sta hoces - svi mediji su najavili koncert Iron Maidena"... :) :) :)

Kod nas je to jos uvek borba sa vetrenjacama :no:

Na mnogim televizijama sa drzavnom frekvencijom se spotovi cenzurisu - tacnije, nema teoretske sanse da se pusti "blasfimiozan" spot.

Toliko...

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 year later...

Evo jedne potencijalno zanimljive vesti.

 

Ovo nije post-halloween sala, ali je dovoljno jezivo.

 

SKC opet pod SPS-om

 

Vlada Srbije smenila je direktora SKC-a Vladana Cerovića i umesto njega postavila Slavoljuba Veselinovića, koji se na toj poziciji kao kadar SPS-a nalazio tokom 90-ih.

 

Kao i smenjivanje likovnog kritičara Slavka Timotijevića (direktor u periodu 2000-2005) i imenovanje Cerovića, i ovaj događaj je protekao bez ikakve javne rasprave ili konkursa.

 

Vlada Srbije je odluku donela na osnovu predloga Ministarstva prosvete, u čijem budžetu se nalazi SKC, a koje vodi Žarko Obradović (takođe SPS).

 

U vreme Veselinovićovog mandata 90-ih SKC nije imao programske urednike, a spekuliše se i da u njemu osim direktora i jednog organizatora – diplomiranog agronoma nije radio niko sa fakultetskom diplomom.

 

U velikoj sali održavane su tribine JUL-a i SPS-a, kao i podmlatka SPS-a, a tokom demonstracija studenata SKC je podržao režim: 16. decembra 1996. delegacija SKC-a je predala specijalnu povelju Slobodanu Miloševiću za "nesebičan, predan i istrajan doprinos razvoju i afirmacije kulture u jugoslovenskim i međunarodnim razmerama".

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...