Jump to content

Mastodon


Kent

Recommended Posts

Za Linkin park ne znam jer je to u suštini pop ali metalci su u suštini vernija publika, više voli svoje bendove. Ja ako volim neki album voleću ga još više kad ga imam na disku.

 

Sve je to relativno, mislis da Rijana i Bijonse nemaju vernu publiku koja sece vene, i da isto tako ne kupuju sve zivo?

 

Ti si kolekcionar, kupices album nekog benda i nakon 5 godina od izdavanja istog, dok ostali ljudi kupuju ono sto im se u tom trenutku svidja, tj. ono sto je trenutno aktuelno. Njega ne zanima da popuni celu diskografiju Linkin Parka ako mu se svidja samo poslednji, zapravo ako je cuo samo poslednji.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sve je to relativno, mislis da Rijana i Bijonse nemaju vernu publiku koja sece vene, i da isto tako ne kupuju sve zivo?

 

Pa mislim da ne zato što one nisu vezane za albumski format, njihovi fanovi će skinuti singl sa neta i ćao, njima album kao album ne igra neku veliku ulogu. moje mišljenje.

Share this post


Link to post
Share on other sites

meni ovaj album i dalje ne uspeva da održi pažnju svaki put kad ga pustim, i svaki put kad ga zavrtim se setim boljih momenata pa onda zavrtim od početka do kraja neki drugi album. mislim da mi je bubanj malo kriv za to, dosadio - noviji tripovi i aranžmani zahtevaju novije fazone a ovaj se lepi plavušan i dalje drži vokabulara sa Blood Mountain-a.

 

možda i kenjam, kad bih se napuhao travki pobrljavki bi uspeo da svarim ceo album od početka do kraja.

  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cika pop producent uzeo chedo i oprao mu gace, zvuci mi kao Blood Mountain kojem je neko procistio low end, odsekao suvisne repove i dodao vise pevanja.

Ja licno nemam problema kada mi nesto bolje zvuci gde god da ga reprodukujem (mini smetnja mi je jedino hihat koji bode usi koliko je visok, ali ga Dejlor ionako ne rabi previse)

Najbolje pesme su mi Black Tongue, Curl Of The Burl, Blasteroid, Stargasm, Octopus Has No Friends, All The Heavy Lifting, The Hunter, Dry Bone Alley, Thickening, Creature Lives, Spectrelight, Bedazzled Fingernails, The Sparrow i one bonus pesmice The Ruiner i Deathbound.

Ovo je muzika koja izaziva strah, tugu, srecu i siluje chakre i izaziva paranoidnu sizofreniju kod pandi i patagonijskih pijavica.

Na skali od 1 do 10 ovaj album se posere na skalu i ode na pivo i kikiriki u svoju dimenziju da se druzi sa ostalim Mastodon albumima.

 

Ja drkam na ovo novo sranje svaki dan dok ne pocnem da svrsavam parcad svoje prostate, jebo me mastodon u masno ventilatordecacko dupe...

  • Upvote 14
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...