Jump to content

Mastodon


Kent

Recommended Posts

Preslusah dok sam se vracao sa posla

 

Prve tri o'licne (Show yourself svakako mixtape material i kandidat za hit godine)

 

Cetvrta i peta - mislim da su groweri...ima dosta dobrog materiala tu, u cetvrtoi dobar uvod, pa minut i po do dva dosade i onda siguran finis...peta e mogla da se skrati minut/minut i po...cisto utisak na prvo slusanje, mislim da ce vremenom se iskristalisati na bolje

 

Od tad opada album - World to Wise hitic, ali nista da padnes na dupe...Ancient i Clandestiny imau momenata, ali definitivno bi ih svrstao u prosek Mastodon kataloga

 

Poslednje tri - popravljau utisak, zadnjih 3 minuta albuma bas preaki, siaian nacin da se zavrsi prica

 

 

Ti neki istocnjacki tripovi koe su ubacili su se fino uklopili, za moi ukus e moglo hiticnie :bigblue: , flow mogao malo bolji da bue...ali sveiedno - Maston i kad pr'ne bue bolje od vecine bendova, tako da nema potrebe za nekim preteranim osudama...mislim dae realna ocena 7/10 (Mastodonovih 7/10 e vece od neciih 8,5/10, da se ne lazemo)

 

I meni glavna zamerka - bubnjar :bigblue: Njegova 'all hell breaks loose' svirka kad radi - definitivno gae uzivanje slusati...medzutim, vec nedje posle cetvrte/pete pesme postae predvidiv, silue sa dobosarenjem i prelazima, ednostavno gusi bend - a da nista monumentalno za pesmu nie ucinjeo...definitivno treba da se posveti malo vise hi-hat i ride cinela stailu (na albumu kad dodzu ti delovi - sveie medenie)

 

U poslednje tri pesme e mnogo kontrolisanie svirao i odmah se vidi kako pesme 'prodisu'

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sa vecinom stvari se slazem, sa konacnom ocenom, bubnjanjem kao i sa ovom tvrdnjom za poslednje tri pesme, oko njih su se najvise iscimali, ovo ostalo prosek rif, neki pompezni catchy refren koj nema nesto veze sa pesmom itd. Inace na Andromedi se dere na kraju Kevin Sharp iz Brutal Truth :D Ne cudi me ta saradnja s obzirom da BIll svira sa njim u hard core/grind bendu Primate, ko nije slusao moze da cuje:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you wanted to get famous, you probably wouldn't have started out playing sludgy, aggro metal.

Kelliher: And that's the cool thing about our band, is that we've always been able to play what we want to play. We never signed a contract that said we were going to be a heavy metal band, or a death metal band, or a crust punk band, for the rest of our lives. Our fucking fans are nuts. They pick apart every fucking note, every fucking word, who's singing what, why this song doesn't sound like the last song, why this song sucks because it's different. I'm always trying to come up with riffs and ideas and songs to impress Troy, Brent, or Brann. I'm not trying to do to it to impress Joe Blow on Facebook. I don't give a shit. That's what keeps us going. It's funny when I read these comments on the internet of people saying we sold out by playing songs like "Show Yourself." Who the fuck are you? What do you mean we sold out? I'll play whatever music I want to play! I'll put out a goddamn pop record if I want to. I don't have to answer to anybody but my bandmates… and my wife.

 

ceo intervju

  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni se sviđa što su ostali obični tipovi (osim Hindsa, on je za proučavanje :mhihi: ) i sasvim je validno to što pričaju, ja sam mislio da su Tool fanovi najgori u univerzumu, ali očigledno da i Mastodonovi dostižu te visine...

 

Žao mi je samo što pričaju o Atlanti koja odumire, nisam znao da imaju problem sa gentrifikacijom tamo i da ima sve manje mesta za svirke. To mesto je plodno tlo za sve muzičke žanrove, bilo bi zaista šteta da se ugasi...

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

нису они баш толико квалитетни и јединствени колико су заправо медијски нахајповани, да се не лажемо. и да, round the sun >>>> ово задње издање.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Once More Round The Sun je solidan album, u njihovom celom opusu The Hunter mi je jedina mrlja, tu su pokušali da se zezaju sa tom pop produkcijom ali pesme jednostavno nisu legle, na zadnjem je greška ispravljena. Isto se može reći za bilo koji veliki bend pre njih, neka uživaju u slavi sada, zaslužili su je svojim vrednim radom i trudom. Prva četiri albuma su dovoljna da imaju dovoljno kredita kod mene i za buduće ispade.

Share this post


Link to post
Share on other sites

банкарским речником срочено. и то што кажеш, имају довољно кредита и за будуће испаде. иако не смемо занемарити чињеницу да је сцена никад слабија, браћо.

све је то фејсбук уништио, а јутјуб колико је дао толико је и одузео. и тек ће, по незаустављивој инерцији, одузимати од квалитета убудуће. живи били, па видели.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...