Jump to content

Opeth


Baal

Recommended Posts

Ovo kao da je totalno drugi bend, nikad to necu da prihvatim :haha: Ajde Heritage sam nekako i svario, ali sve nakon njega nikako, koliko god da se lozim na prog rok, metal, sta vec, ocekujem kad procitam Opeth da to bude Opeth, a ne tunjava produkcija i prodavanje muda za bubrege. Razumem ja umetnicka sloboda dza bu, al nemoj da prodajes nesto kao Opeth a to nije.

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni iz ove perspektive Heritage i dalje najbolji iz ove nove faze jer se cuje kako se trude da probaju nesto novo i bacaju sve zivo u melting pot, bas ima svega zivog (zlobnici bi mozda rekli bacaju govna na zid pa sta se zalepi :haha:).

 

Novi sam tek dva puta preslusao i to bas u prolazu pa nemam jos neko misljenje, samo znam da mi je naslovnica uber catchy.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moja prespektiva je da Heretige, Pale Communion i ovaj Sorceress nisu loši albumi. Pojavi se tu neki rif, neka pesma, neki solo koji je odličan. Ali ja ne mogu da ne budem indiferentan prema njima, iz razloga što nikako išta da mi ostane u glavi od pesama, i posle svakog(aj ne mogu da potvrdim za ovaj) nemam ni najmanju želju godinu dana kasnije da se vratim i preslušam album. I ako ima svega i svačega, ništa mi to ne zvuči tolko inspirativno da stvarno osetim da Opeth je prirodno evoulirao u ovu eru u kojoj se sada nalazi. Samim time, ne mislim da Opeth treba da se vrati zvuku koji je ranije imao. Ne verujem da bi to rešio bilo kakve probleme sa zvukom, jednostavno potrebno je da se malo pauzira, Mikael izživi svoju Camel tribjut bend fantaziju negde drugde i onda jednog dana nek dodje taj novi Opeth album koji će zvučati kao kolektivni rad sa nekim svežim idejama.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...