Osiris Posted August 11, 2023 Report post Posted August 11, 2023 A voditeljka najopuštenije pročitala "OPETH" kao "ORETN". https://youtu.be/O5gWxBAL880?t=976 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
HellAwaits Posted August 12, 2023 Report post Posted August 12, 2023 (edited) Pa kad su otkucali ћирилицом. :) Edited August 12, 2023 by HellAwaits србовање Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
chess Posted September 16, 2023 Report post Posted September 16, 2023 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted November 20, 2023 Report post Posted November 20, 2023 Kakav je ovo bend bio 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted August 1 Report post Posted August 1 October 11, 2024 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted August 1 Report post Posted August 1 Jao video sam neke promo fotke Mike u smokingu, pišanje Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted August 1 Report post Posted August 1 Peaky Blinders fazon Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 1 Report post Posted August 1 jel to znaci da im je poslednji album? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted August 1 Report post Posted August 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted August 1 Report post Posted August 1 Opeth growls again Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted August 1 Report post Posted August 1 jos bezmudog proga brrrr Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted August 1 Report post Posted August 1 Bezmudi growl je još grdji. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted August 2 Report post Posted August 2 Kida bre ovo. Ja ne znam sta ljudi mogu da ocekuju od novog Opetha, ova sama pesma je bolja od svega posle Heritage, pa kontam i Heritage-a. Mix mi se bas dopada, vibe je onako agresivniji prog rock na granici sa metalcugom al' gitare su uzdrzanije da ne prepeglaju previse jer se svasta desava tonalno. Uzivo ce ovo biti bomba. Ovo je sve sto sam ocekivao od Opetha, ako vec zele da rade neki prog rock fazon, da makar ublendaju sa starim fazonima, i ovo je rezultat konacno. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted August 2 Report post Posted August 2 I tako, kako se Portnoy vratio u Dream Theater, tako se i growl vratio u Opeth. Šok sinoć kad sam čuo trejler. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 2 Report post Posted August 2 meni fino ovo, malo novo, malo staro, malo neke gotike, lepo spakovano. ne mogu vise da trazim od njih u 2024 realno 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted August 2 Report post Posted August 2 Kao sto Laza reče, taman kako treba. Svidja mi se ovo sto cujem. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Osiris Posted August 2 Report post Posted August 2 Growl zvuci solidno, ali pesma kao pesma mi nije nesto. Voleo bih da cujem nesto konciznije, melodicnije i bez tipicnih i izlizanih "prog" momenata. Delovi gde muzika staje i cuje se samo melotron i nekakvi otkucaji sata su sada stvarno vec previse otrcani i predvidivi. Na momente zablista neka vokalna harmonija ili nesto slicno, ali sve to prekratko traje, i onda se nastavlja izdrkavanje unedogled. Previse mi je ovo haoticno i bez glave i repa, ali ostaje nada da nece ceo album biti ovakav i da je ova pesma vise u sluzbi koncepta albuma. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted August 2 Report post Posted August 2 Meni je ok pesma mada nisam pao u nesvest. Desilo se i to čudo da vrate growl mada meni vokali ovde malo mršavi za Mikine standarde. Sad već postoji realna nada da će izbaciti bolji album od bilo kog post Watershed. Produkcija je čvrsta i mudaška. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
chess Posted August 2 Report post Posted August 2 Rekli ste vec sto sam hteo da napisem, vracaju se svom originalnom zvuku koji ih je i proslavio sto me veoma raduje. Konacno imam neki hajp da preslusam nesto post Heritage od njih, posto posle toga bukvalno nista nisam slusao ili sam preslusao samo jednom i batalio... Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Najtmerinjo Najgori Posted August 2 Report post Posted August 2 Pesma je realno dobra, cekamo album da vidimo kakav ce biti. Opeth je viseslojni bend tako da imam dobra ocekivanja za ostatak albuma... Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted August 8 Report post Posted August 8 Dobar ovaj album teaser, doduše ovo je i samo radio edit neki valjda, ali daje neku watershedastu nadu u album. Uživo je to i dalje super što je najbitnije, valja se setiti da je ovaj growl reunion samo studijski, nije kao da ga nije radio do sad 15 godina. Najbolji Mikin quote večeri, usput - "Thank you for coming. Of course you would...it's fucking Opeth." Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 8 Report post Posted August 8 gledao sam malo nastup sa Tuska festivala, cini mi se. Growl mu zvuci dosta bolje, citao sam negde da je isao kod nekog vocal coacha da se oporavi malo Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted August 8 Report post Posted August 8 Samo su outro izbacili u odnosu na punu verziju pesme, kao uvertira za drugu pesmu na albumu Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 6 Report post Posted September 6 (edited) Edited September 6 by Grobodan Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Yoda Posted September 8 Report post Posted September 8 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts