Jump to content

Soulfly


Guest pogan

Recommended Posts

boli maxa djoka koji mu je album na top listama. a to sto nije pevao neke pesme na prosloj turneji je zbog bolesti, ja sam licno sedeo s njim pre koncerta u beogradu i video sam u kakvom je stanju bio, na stolu limun i lekovi.. mogli misliti koji shit osecaj, a opet, sa druge strane, prijatan i fer prema svima. novi album sam samo jednom preslusao i solidan je, ali sam ipak fan starih albuma, onih sa jumpovima i brejkovima.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Album generalno nije doneo nista novo i meni je prilicno ravan i naporan za slusanje.

Dobra produkcija, par dobrih trenutaka i po koja zanimljiva stvar me nikako ne mogu zadovoljiti. Tekstovi (neprestano ponavljanje istih fraza) su iz albuma u album sve gluplji i tu je Max definitvno najvise podbacio. Verovatno jedan od razloga je i taj sto ja neprestano ocekujem album ravan nekim remek-delima iz njegove sad vec slavne proslosti...pri tome naravno najvise mislim na Sepulturu, ali ne na reciklazu nego na kreativnost koju je tada imao. Inace, slazem se da bi mogao da se opet cuje sa Newportom, ali koliko znam ovaj se potpuno posvetio produkciji i radu u studiju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da se primetiti da je Max prilicno sjeban, to se provlaci kroz sve stvari. Tri dobre stvari, ostale isforsirane, bolje da su sacekali sa izdavanjem ovoga. Mada je sve to zajedno ipak daleko od loseg.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Former SEPULTURA members Max (guitar, vocals) and Igor Cavalera (drums) have finished tracking the follow-up to CAVALERA CONSPIRACY's 2008 debut album, "Inflikted". Like its predecessor, the new CD was recorded with Logan Mader (ex-MACHINE HEAD/SOULFLY guitarist), who co-produced the effort with Max. Logan will also mix the album for a late 2010 release via Roadrunner Records.

Share this post


Link to post
Share on other sites

nije mi jasno sto sad svi toliko zure pa svake godine izbacuju album, nije valjda da je taj smak sveta stvarno toliko ozbiljno shvacen? Nekada su se dobri albumi radili 3-4 godine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

plakatcopy.jpg

Soulfly- 29.jun, SKC

 

Max Cavalera i Soulfly ponovo u Beogradu. Bend promoviše novi album ,,Omen” i u okviru letnje turneje nastupaju ponovo kod nas.

Ovo je jedna od posebnih i specijalnih prilika da vidimo Soulfly , jer je bend izašao u susret svim fanovima sa ovih prostora! Naime, cena karte za ovaj koncert je simboličnih 500 rsd. ( za prvih 200 fanova ), nakon toga cena karte će biti 600 rsd, na dan koncerta 900 rsd. Karte su u prodaji od Petka 11.Juna na sledećim prodajnim mestima: Blagajna SKC-a, Blagajna Dom-a Omladine, Eventim. Max i ekipa su spremili posebnu setlistu koja će obuhvatiti i ranije radove, uključujući i Sepulturine stvari. Predgrupa na ovom koncertu je Amon Din (Valjevo) i uskoro će biti objavljena još dva benda. Početak koncerta je u 19h, molimo sve fanove da poštuju satnicu jer celo dešavanje zbog novog zakona mora da se završi do 00:00.

Soulfly je nastao 1997.god, nakon što je Max Cavalera napustio Sepulturu. ,,Omen” je sedmi studijski album koji je izašao 25.Maja ove godine. Soulfly je postao veoma popularan širom sveta prvenstveno zbog upliva tribal muzike, hard core muzike i thrash/death metala u stilu ranijih radova Sepulture. Na albumu ,, Prophecy” imao je saradnju sa našim muzičarima. Za pesmu Moses, imao je saradnju sa Eyesburn-om, koji su ubacili i malo reggae uticaja u Soulfly muziku. Za ostale pesme sa ovog albuma, Max je snimao delove sa našim poznatim trubačima. Takođe, na sledećem albumu Dark Ages, Max je sarađivao ponovo sa našim muzičarima, tako da je ponovo posetio našu zemlju na duži period.

Ovaj koncert je jedinstvena prilika da se vide 4 sjajna benda na velikoj bini sa odličnom scenografijom po i više nego povoljnoj ceni ulaznice.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 year later...

Max Cavalera - vocals, guitar (1997–present)

Marc Rizzo - guitar (2003–present)

Tony Campos (ex-Static X, Asesino) – bass (2011–present)

David Kinkade (Borknagar) - drums (2011-present)

 

SOULFLY has tapped Chris "Zeuss" Harris (CHIMAIRA, HATEBREED, ALL THAT REMAINS, THE ACACIA STRAIN, BORN OF OSIRIS, SHADOWS FALL) to produce the band's new album for an early 2012 release via Roadrunner Records. The follow-up to 2010's "Omen" is currently being recorded at a Phoenix, Arizona studio with the help of drummer David Kinkade (BORKNAGAR, ARSIS, MALEVOLENT CREATION) following the departure of the group's longtime skinsman Joe Nunez earlier in the year.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jbg... crnja nabio staz. Vishe respecta imam za njega nego za Maxa jer mora stalno da se nosi sa senkom dede sa roze dredovima... a i duze je u Sepulturi. Takodje, Andreas ima vishe samoposhtovanja i jednostavno je bolji muzichar.

 

Cenim da ce se desiti reunion, samo da se odredi ko ce pre da umre od starosti, Paolo Jr. ili Max...

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Само нека се Макс и Игор врате у Сепултуру, па макар да отезгаре. Ја ћу ићи да гледам сигурно то ако буду дошли. Јеби га, толико бих волео да видим ту Сепултуру, шта ћу.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma kakav rejunion....

Ako smisle neku kremu za podmladjivanje pa da ih vrate kao u stanje iz 91-93 pa onda nek prze svetsku turneju...

Maks je legenda,zaduzio je on dosta metal,al da smrsa,da se skoncentrise vise na sviranje,pa nek naprave rejunion... Uvek je bio Kisser onaj koji przi i reze rifove,a Maks soumen,al sada Maks je senka onoga sto je bio...

Ima covek zelju da svira sa Soulfly i C.Conspiracy (plus kinta je tu),i nema sta da trazi u Sepulturi...

Iako ne volim Grina kao pevaca glupo je da posle toliko godina sutnu lika... Bolje da budu i Maks i Grin na vokalima...

E to bi bilo do jaja...

Al cim Maks zajebe rastafari fazon i krene na radu na kondiciji i kilazu smanji.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...