Jump to content

Soulfly


Guest pogan

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • 6 months later...
  • 6 months later...
  • 2 weeks later...

MAX CAVALERA To Perform NAILBOMB's Entire 'Point Blank' Album With SOULFLY

 

Max Cavalera will perform NAILBOMB's entire "Point Blank" album on tour with his SOULFLY bandmates. "Fuck yeah, NAILBOMB 'Point Blank' … one of my favorite records of all time," he says in a video message announcing the tour (see below). "I'll be playing the whole album for you guys."

 

https://www.facebook...54805191324093/

Edited by Chicken Little 420

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nailbomb je bio početak sunovrata za Maxa, kada se gleda iz današnjeg ugla. Ideja da dobar album može da se skuca u kratkom roku i da se na njega uvrsti sve što ti padne napamet je tipičan Max. Iz ugla nekih kasnijih Soulfly i CC albuma, Nailbomb je suva genijalština, ali u poređenju sa Chaos A.D. i Roots između kojih je izašao, nema ama baš nikakve šanse. Album je izašao dok sam bio u vojsci i ortak mi mi je oduševljeno pisao o njemu kada je nabavio. Pola godine kasnije, konačno me puste na odsustvo i isti ortak mi da gomilu kaseta koje su izašle u međuvremenu i za Nailbomb mi kaže da mu i ne vraćam, dosadio mu album u međuvremenu :)

Ako ćemo realno, mislim da se Gloria istrčala sa ovom Nailbomb turnejom. I dalje jašu na Roots talasu, dolazi im Soulfly godišnjica, koju će sigurno obeležavati (ako to nekoga uopšte i zanima, zlobni ja :) ). Mogli su da sačekaju 25 godina od albuma. Ovako će ispasti da će nekoliko godina samo da presviravaju stare pesme. Što ne obeležavaju deset godina od prvog CC albuma i to će uskoro? :)

Sad sam pustio album, pa i nije baš nešto ostario. Zvučio kao gomila demo snimaka za neki Sepultura album na kojima bi valjalo još raditi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 7 months later...

Dosta stare Sepulture ala Beneath/Arise, ima malo Nailbomba, ima Chaos AD/Roots momenata. Sarena salata, ali nekako mi se dojmi da ce ovo biti najbolji CC uz Inflikted.

Svakako mi je ukupan CC bolji od svega sto je radio Soulfly od Conquer.

 

Inace, deluje mi kao da su malo pokupili fazon od Sepulturinog ovogodisnjeg, svega dozirano iz albuma iz cele karijere. Doduse ne moze se ovo porediti sa Machine Messiah, ali je sasvim dobro i nesto zanimljivije sto su Max i ekipa izbacili poslednjih godina. Steta sto ce se ovo iskasapiti uzivo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Album je sranje, kao i prethodna tri, ako ćemo za pravo...

Ovo je nekoliko miliona kilometara daleko od stare Sepulture, a greh je upoređivati i sa aktuelnom Sepulturom.

Ima ga smisla porediti samo sa ostalim CC albumima.

Gomila nabacanih rifova,generični tekstovi i pevanje, prigodno gadan negledljiv spot, ružan omot, boli koliko se čuje da Max sam pravi pesme, Igorovo sviranje koje je sramotno, da ONAKAV bubnjar spadne na ovo?!?

Rizzov doprinos manje više - nula.

Čist dokaz da oni i nisu pravi bend, već samo izgovor za tezgarenje je spot u kome se i ne pojavljuju, pošto van turneja i ne postoje.

 

Ali da ostavimo sve ovo po strani, kada svede sve račune na kraju godine, Gloria Cavalera mora da ima razloga za zadovoljstvo (Soulfly, Cavalera Conspiracy + tezgarenje sa Roots albumom, ne bi me čudilo da osmisli Maxu još jedan bend)

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 5 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...