Jump to content

Snovi


SAROTH

Recommended Posts

a na poluvremenu si nabasao na Kuruza koji ti je rekao " Kakvu si im golčinu dao ,svaka čast ,slomiću ti vilicu ciganu ,aj te častim pivo" . Takođe je nosio posebni šal koji menja boje kao semafor ,iz crvene u crnu i obratno

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zakasnio si, ali lepa ideja.

 

Čak sam jednom i sanjao Kuruza, kako smo tajni agenti u budućnosti i skačemo kroz neke portale, trčimo metalnim hodnicima, krademo poverljive informacije iz kompujtera zlih korporacija. Al' baš nisam toliko zaljubljen u njega da ga sanjam stalno, dosta mu je.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 5 months later...

ja nažalost znam šta sam sanjala jer se ponavlja već 15ak dana, sanjam gliste na razne načine, onako izuzetno žive, u torti, u sudoperi, u krevetu, svuda i onda ceo dan mislim na to, nemam pojma šta znači jer se inače ne gadim glista, išla sam ranije po nekim baruštinama na pecanje i uvek sam ih uzimala i držala po rukama, al sad već počinju da mi se gade jer čim ostanem u nekoj tišini ili malo odlutam iz misli, vidim samo to, šta to može da znači uopšte? :/

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 7 months later...

Čim imaš anksioznost od aljkavog sviranja, biće od tebe nešto, samo napred!

 

http://www.crash.net...-euro-2016.html

 

With the UEFA European Championship starting this weekend here is a reminder that F1 can beat some of the best in the world, after a team captained by Fernando Alonso defeated an All-Stars XI managed by Premier League winner Claudio Ranieri.

 

Drim komz truu

Edited by Demon Seed

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

Sto ne pise niko sta je sanjao..

 

Evo sanjao sam da sam sanjao da sam otisao u nekakav kao manastir koji je na brdu a dole pod brdom su kao suveniri i kafane i sl a kad se popnes gore je taj manastir gde bleji neki pop glavni, i ja se popnem a fazon manastir izlgeda ko napusteni zamak i cuvaju ga gorile.. i ja da pomazim jedno mladunce probudi se majka ogromna i ja pobegnem i probudim se :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fora je da skontas da vestica ne moze da te udavi, jer te boli bas kurac.

 

 

Nije svejedno, ali nije ni da mi je pretwerano stalo. Uvek imam aduta u rukavu..

Edited by Sreta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nocas sam imao jedan lepi metalski san, covek nikada ne bi rekao da sam izdao metal.

 

Slavio sam rodjendan u svom stanu, i izmedju ostalih zvanica tu je bio i Eric Adams iz Manowara. Sve je lepo bilo, dok se Adams nije odrao kao dupe i poceo da pravi sranja. U jednom momentu je izvadio luk i strelu i krenuo da nas gadja. Samo je resetao na sve strane strelama. Tu mi popizdimo, i moj kum se prvi uzjebe i krene da se bije sa njim. Uletimo i mi svi ostali, i nekako na jedvite jade ga savladamo. I sta cemo sada sa njim, koprca se, lud je ko struja, nas 7-8 ga drzi. Ja reko bacicemo ga sa terase. I iznesemo ga na terasu, i bacimo preko ograde, ko mu jebe mater. I gledamo mi njega kako pada, kad odjednom u padu njemu izrastu krila i pocne da leti. Neverica na terasi. U jednom momentu, doleti on do terase, i krene da nas gadja laserima iz ociju. Mi poskakali nazad u stan, on roka kroz prozor, sve otislo u picku materinu, svako trazi zaklon. I nekako se mi dokopamo ulaznih vrata, pobegnemo u stepeniste i tu sam se probudio.

 

Other bands play, Manowar kill!

  • Upvote 19
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 months later...

Znate one snove kada u glavi komponujete pesmu, fazon izmislite totalno novi tekst i deonicu kojom bi nastavili neku pesmu koju volite...

Sinoc sanjala Moonchild od Crimsona i mislim da je to bio jedan od najboljih snova, ne pamtim kada, budis se ujutru i tacno imas melodiju koju pevusis u glavi aaaaaa...

 

*vozdigoh temu i opet se iskidah na ovaj Lemijev post :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

retko imam muzicke snove, ali zato imam snove u kojima dobijem batine..

skoro je bilo..

prolazim ulicom, vidim neki skup ljudi i skapriam da je skup SNS..

odmah sledeca scena, pocinjem da bacam sarkasticne komentare nekoj nasminkanoj babi prisutnoj na skupu..

naravno sledeca scena, zalece se pandur na mene i pocinje da me udara pendrekom nekoliko puta po rukama i tu se srecom probudim (jer mogao sam da najebem)

 

licno mislim da je ovo najgori san u ovom delu evrope ikad.. da sam se barem uplasio ili barem dobio batine od Dzoi De Maja, pa ajd..

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 year later...

Ali ne ulivaj mi nadu bre! :haha: Sad me udarila prva kapljica radže, pa sam povodljiv, i negde sam počeo da se nadam da Vučić može da izgubi u BG-u.

Ne mogu više još jedno razočarenje da podnesem. Počinje da smara.

A smena Vučića je samo prva stvar, ne znači da razočarenje neće doći posle toga.

Teskoe da se podnese, slazem se, ja poludje evo priznajem

 

 

Žena mi priča da sam noćas buncao u snu, red doktori, red Boško Obradović, red Saša Radulović, evo kaže barem Šešelja nisam pominjao, ali jesam npr. Belog i Đilasa...

 

Odvali me od zaebancije... Bilo joj zanimljivo pa krenula da mi postavlja pitanja, što je najgore sećam se delova, malo me tu razbudila, i ja sam provalio o čemu se radi i počeo da se smejem, al' džabe, kao pacijenti sa daleko ga bilo povredama glave, ja hoću nešto da kažem, al' kad otvorim usta, izlazi nešto treće - Boško Obradović, Saša Radulović :haha:

 

Rekao sam nešto ''ma svi oni treba da idu niz ulicu(?)'', verovatno sam mislio niz kanalizaciju, jbg.

 

 

:redface:

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...