Jump to content

Snovi


SAROTH

Recommended Posts

Dakle, idemo ja i... (? neka drugarica?) na festival u inostranstvu, a imamo sa sobom stvari kao da smo krenule na Rusiju, ispadaju iz kola po putu. Hvata nas mrak negde u Vojvodini i moramo da prenoćimo u nekoj birtiji sa smeštajem. U svakom slučaju, u toku te noći izbije neki jebeni gradjanski rat ili tako nešto, opšte je rasulo po ulici i već postaje jasno da nećemo baš stići tamo gde idemo, a i da nam je najbolja priča da ostanemo tu gde jesmo neko vreme jer... Rasulo po ulici. 

U svakom slučaju, mogli su proći sati ili dani, u jednom trenutku se okrećem ja po toj birtiji i ustanovim da je tu @Talvijev potiljak. Razmenjujem značajan pogled sa ...(?drugaricom?) i bez reči se dogovaramo da moramo da kidnapujemo dobrog gospodina. @Talviofc ništa ne sumnja, ručamo zajedno, sprdamo se svi, pričamo o članovima foruma, prolazi vreme, pada mrak... On je u bedaku jer nema kako da stigne do ZR, već je pao mrak i očigledno ljudi se kolju napolju, nije baš fina situacija. To je naša prilika, kažemo mi njemu da imamo kola, sve je spremno, ZR je taman usput do (?) gde mi idemo, ako bude zainteresovan, vodimo ga i na festival, samo da popakujemo sve stvari.

Fast forward, pokušavamo da naguramo Talvija preko svih sranja govana u moja kola, on lik ništa ne sumnja i skroz je okej sa tim, a mi brate kao da će rat da nestane magično, bombe padaju okolo i lete sranja, mi guramo Talvijeve patike kroz suvozački prozor.

Bila je i scena gde je Talvi u telefonskoj govornici a mi ga posmatramo. Delovalo je kao da mu je dosta neprijatno što se kezimo u njegovom smeru, ali je i dalje hteo da ide u ZR kada je izašao iz govornice.

 

@Talvimožda da ne izlaziš narednih par dana

Edited by Havočka
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

Evo od malopre: kao visim sa nekim vegan punk bendom, u njihovom kombiju, a to bas veliki kombi, svi su stali unutra, a mozda cak i imaju probe unutra. I sad ne znam da li je proba bila ili su pustili njihovu pesmu, a tekst je bio u fazonu kako su noc pre boja na kosovu, Knez Lazar i ekipa rokali krompira i pasulja da bi imali snagu za sutra, a druga pesma je isla ovako nekako:

Ja volim koze, ja volim koze, ja volim koze, koze su najbolje!

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 years later...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...