Jump to content

HeterA


eretron

Recommended Posts

Totalno je bez veze sto vise na ovom forumu ne mozes da kazes sta zaista mislis... Nema vise poente postovati ovde ako ce neko da ti obrise post zato sto mislis da je ta muzika sranje... Npr ja sam gotivio predjasnje radove Hetere i ovo mi se ni malo ne svidja... Sad imam pravo da kazem da je sranje zar ne? :)

 

Muka mi je vise od prica "moderator je u ovom bendu i ne smes da postujes takve stvari" i sl...

 

Realno

 

Serem se u yumetal.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja sam napisao da je sranje,pa su krenuli da me smaraju zbog toga,dosli na temu mog benda,nastavili itd;)

Nemoj da lazes sada, nisi zbog toga dobio warn, vec zbog daljeg nastavka i odgovaranja na provokacije. Trebao si prijaviti prvi post od kojeg mislis da je krenulo u spam, a ne zapoceti, nastaviti prepucavanje na dve naredne strane, i onda nakon svega reci: to je yumetal.

 

Ali da ne nastavljamo, vec da se vratimo na temu, dakle Elderane: da sad dodje Nuclear Blast i kaze vam, imate 500.000 eur ako snimite ponovo prvi album o njihovom trosku u inostranstvu, i oni vam ga reizdaju u pocetnom tirazu od 100.000 primeraka, i zakazu Wacken, Summer Breeze itd., ali pod uslovom da batalite ovo sto danas radite - jel biste pristali?

 

Da vidimo da li se sve vrti oko para :meshuggah:

Edited by Apeiron

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma, kako da ne vrti... Vec smo masu para zaradili id ovog novog materijala :)

A sto se pitanja tice, ja licno bih pristao bez imalo razmisljanja, posebno sto volim te pocetne radove Hetere, iako nisam ucestvovao u njima. Inace, mislim da nema toga ko ne bi pristao na tako nesto, pitaj Lazara za Draconic :)

Ja sam i rekao da, posto je hobi u pitanju, imamo pravo da sviramo sta nam se svidja, ali ako to postane posao, moras se pridrzavati onoga zbog cega si posao dobio. Zato su gomili bendova i najbolji prvi i drugi album.

Edited by Elderane
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 months later...

Од синоћ сам 4-5 пута обрнуо "Са оне стране". Није ми добро колико је ово фантастично. Много бих волео да је бенд наставио тим путем.

 

 

" Гласови мртвих сад ме походе, хладна смрт је близу, осећам је. Покушавам да вриштим, за милост молим, страх ме обузима...престајем да се борим."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma, kako da ne vrti... Vec smo masu para zaradili id ovog novog materijala <img src="http://www.yumetal.net/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/icon_smile.gif" style="vertical-align:middle" emoid=":)" border="0" alt="icon_smile.gif" />

A sto se pitanja tice, ja licno bih pristao bez imalo razmisljanja, posebno sto volim te pocetne radove Hetere, iako nisam ucestvovao u njima. Inace, mislim da nema toga ko ne bi pristao na tako nesto, pitaj Lazara za Draconic <img src="style_emoticons/<#EMO_DIR#>/icon_smile.gif" style="vertical-align:middle" emoid=":)" border="0" alt="icon_smile.gif" />

Ja sam i rekao da, posto je hobi u pitanju, imamo pravo da sviramo sta nam se svidja, ali ako to postane posao, moras se pridrzavati onoga zbog cega si posao dobio. Zato su gomili bendova i najbolji prvi i drugi album.

 

Znaci prodao bi se, ccc, nisam to ocekivao od tebe.... Zato si ti prestao nositi Rhapsody majicu, a poceo one skejeterske, Vans, kako li. Pih.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Surfovao sam kroz My Space u potrazi za nekim bendovima i sasvim slucajno naleteh na vasu stranicu. Procitao u opisu 'industrial' i odmah pustio plejer da ide jer nisam pre slusao vasu muziku iako sam cuo za ime benda. Ljudi, nimalo nisam zlonameran, ali molim vas preslusajte bar Einsturzende Neubauten ili Test Dept da bi stavili odrednicu industrial na svoj zanr. Ono je koliko sam cuo neki numetal i ima cak one emo vokale, nema cak veze ni sa podzanrom metala nazvanim 'industrial metal'. Industrial sa ovim blage veze nema, nema ga ni u segmentima cak. Cudno je to da se kod nas pojavilo gomila bendova koji samim tim sto imaju klavijaturu na bini odjednom stave odrednicu industrial na muziku koju sviraju. Ne znam - bezveze je da privlacite pogresnu publiku koja ne prati ovaj zvuk koji radite. Molim da me ne shvatite pogresno, sve sto sam rekao je dobronamerno. Ono je cist numetal sa malo Neue Deutsche Härte elemenata. Takodje, odrednica new wave? ?

Edited by oNe
  • Upvote 2
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne znam - bezveze je da privlacite pogresnu publiku koja ne prati ovaj zvuk koji radite.

 

 

Ciju publiku???? Pa Hetera postoji sigurno 6-7 godina, svako ko prati rad ovog benda zna sta oni sviraju i kako su menjali zvuk, od melodicnog black metala do nekih modernih podzanrova, dobili su brojne pozitivne recenzije kako od domacih, tako i od stranih kriticara i pre svega, jako su dobri ljudi, koji se sigurno ne plase da ce im neko zbog taga "industrial" oteti publiku i slicno tome. Nazalost, pulusveta je uvek bilo i bice ga. Bolje da ne komentarisem vise jer bih onda imala svasta da kazem.

 

Puna podrska Aci, Macanu, Ivanu i svima ostalima! Samo tako nastavite i budite jos bolji!

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ko je tebi porusio sneska? ?

 

Nisam govorio o "otimanju publike" ili bilo cemu slicnom. Otkud ti taj zakljucak???

 

Govorio sam o ljudima koji slusaju industrial. Ono sto Hetera svira nije industrial i bezpotrebno gube potencijalne slusaoce svoje muzike. Nisam komentarisao ovde da bi hejtovao bend ili bilo sta slicno vec samo da im ukazem na nesto sto mi se cini da je pogresno.

Procitao sam na MS stranici da su menjali zvuk, ne znam kako su pre zvucali ali one pesme sto sam cuo nemaju veze sa navedenim zanrovima 'industrial' i 'new wave'. Dva puta sam podvukao da nista zlonamerno nisam mislio, ali izgleda dzaba. Ne bih ulazio u dalju raspravu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 10 months later...
  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...