Jump to content

Potražnja muzičara


Recommended Posts

Prog Rock/Metal Gitarista iz Kragujevca trazi Rock/Metal bend ili nekog za Jam pa posle band! <-:

 

(Megadeth,Whitesnake,Deep Purple, Symphony X, Steve Vai, Rusty Cooley, My Dying Bride, Van Halen , Saturnus...................) ; D

 

Kontakt:

[email protected]

ili Pm <-:

 

bye!

Edited by Sephiroth

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest bermuda

deathcore band iz beograda trazi bubnjara za autorski rad,ako ima zainteresovanih,nek mi se jave na br 0658724718 ili 0644423746 (uglavnom na 065) tnx!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Потребни бубњар (по могућству са дуплом педалом) и гитариста за Спид/Треш бенд из Бегорада. утицаји: углавном источно америчка школа са упливима швапског и британског Треша. контакт на ПП или мејл: [email protected]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest Covek Netopir

Grunge southern rock band trazi pevaca. Autorske stvari. Beograd. 064/2351595 Vlada

Edited by Covek Netopir

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alternative metal, post-grunge bendu iz Beograda postrebnisu bubnjar i basista.

 

Imamo nekolicinu snimljenih autorskih pesama, akcenat je naautorskom radu mada bismo radili i covere sledecih bendova: Evanescence,Seether, Nirvana, Guano Apes, Staind, 3 Doors Down. Imamo isplanirane nastupena leto. Neophodno je da bubnjar ima i zna da svira duplu pedalu.  Entuzijazam, volja za rad, ozbiljnost iposvecenost bendu se podrazumevaju.

 

Svi zainteresovani nam se mogu javiti radi vise informacijana PM ili na e-mail: [email protected]

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bendu sa Novog Beograda potreban basista za rock/hard rock/heavy obrade i autorski rad, pozeljno da je godista oko 88'-90', ali su svi dobronamerni basisti dobrodosli :bigblue:

 

p.s. basista mora da "vole" tu vrstu muzike i da nije pocetnik !!! kontakt preko p.p.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bend BSF iz Novog Sada trazi pevaca/pevacicu za autorski rad. Muzika je neka mesavina Alice In Chains, Deftones i Isis, sa povremenim uletima raznih post-rock, post-hardcore i stoner momenata...

U obzir dolaze dakle i clean i scream/harsh/scrowl/growl/stagod vokali, ukoliko se uklapaju, jelte...

Bend threnutno ima 10 gotovih pesama, sa jos jedno 5-6 u planu, a od vokala se trazi (osim malo sluha) i da ima da odvoji VREMENA za bend, to jest da moze da dolazi na probe (koje se odvijaju jednom-dvaput nedeljno)...

 

 

Ajd kad vec kacim - ANALIZATOR TRAZI DRUGOG GITARISTU, znaci ako nekog zanima da svira malo HC/death/grind, slusa gomilu loseg humora i ima svirke od kojih ce da se zapita cemu sve to uopste, slobodno nek se javi, necemo mu nista !!!!

 

 

EDIT :

Konj, zaboravih!!!

kontakt (bilo za BSF / Analizator):

Alen - 064/382-9417

Ivan - 064/545-0751

Edited by AnaLizator

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gitarista 88. godiste iz Beograda zeli da okupi ekipu koja bi svirala neki alternativni zvuk. Ideja je neka mesavina alternativnog roka/grungea i psihodelije uz neke doomy uplive. Uticaji: Alice In Chains, Block Out, The Smashing Pumpkins, Pink Floyd, Radiohead, Bjesovi, Portishead, Soundgarden, Joy Division itd. Traze se pre svega bubnjar, basista i pevac, s tim sto bi se kasnije najverovatnije dodale klavijature ili druga gitara. Gitarista donekle moze da pokriva pevanje. U pocetku bi se svirale obrade gore navedenih bendova, a u planu je i autorski rad. Zainteresovani neka se jave na [email protected]. Zasad se javio vec jedan lik koji svira gitaru, tako da bubnjari i basisti imaju prednost.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest tentonhammer

Potrebni bubnjar i pevac za epic/power metal bend iz Beograda. Ozbiljan autorski rad i poneka obrada. Pevalo bi se na srpskom, pozeljno je da pevac moze da peva i dublje, zbog autorskih stvari. Za bubnjara je pozeljno znanje sviranja sa duplom pedalom. Zainteresovani neka se jave na [email protected]

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gitarista trazi i zeli osnovati novi METAL band u Nis-u.Ja sam iz blizine Krusevca ali odlazim na studije u Nis od Oktobra.Svirao sam u dosta bendova i svirao razne vrste metal muzike, takodje stvarao dosta autorskih pesama.Snio sa bandom Avedoc ep i sa bandom Unconditional Regret takodje ep.Posedujem profesionalnu gitarsku opremu mislim na Hamer Vector gitaru,Crate gitarsku glavu sa kabinetom i tako dalje i blize...Znaci ovako RADIM SAMO SA OZBILJNIM LJUDIMA KOJI ZELE DA SVIRAJU DOBAR METAL I NARAVNO DA SU SPOSOBNI ZA TO!!! :rockdevil: Svi koji su zainterosovani neka se jave na broj 063/7021056 moje ime i prezime glasi Nenad Malezic takodje me mozete naci i na Face-u, i na mom mail-u koji glasi: [email protected] :rockdevil:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest Skimpy

Trazi se bubnjar za autorski/cover bend iz Jagodine.

Godisnja granica izmedju 14-18 godina. Svira se dosta toga:

Progressive rock, hard rock, funk, jazz, alternative, psychedelic, blues, punk.

U svakom slucaju ne trazimo da bude tehnicki virtuoz, ali da zna da improvizuje i da drzi dobro ritam. Imamo svoje autorske pesme kojih se drzimo (kvalitetne su), ali i po mogucstvu sviramo i obrade.

Kontaktirajte nas na [email protected]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trazi se bubnjar za autorski metal bend iz Pozarevca. Uslova nema, ukoliko se posedovanje instrumenta ne smatra uslovom, naravno. Jedino je potrebno da ste ozbiljni u svom radu i da imate zelju i volju uz to. Inace, nas je cetvorica (vokal,dve gitare,bass) i vec smo svirali svi zajedno duze vremena u istom bendu, tako da smo vec "usvirani" i poznajemo se. Do sada smo svirali melodeath, medjutim, ne moramo se striktno pridrzavati toga i u novom bendu, tj. u daljem radu.

 

Kontakt: 0644690330

 

:rockdevil:

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...