Jump to content

Judas Priest


JUDAS

Recommended Posts

 

a kad se kaže '00s klasik, prvo pomislim na monstruozni Those Once Loyal

 

To je verovatno i meni najbolji album iz dveiljaditih (uz neke Nile i Monstr. albume), ali realno govoreći, teško da može da se ubraja u neke klasike, jer nije ono što se kaže game changer, dakle ništa inovativno nije doneo, niti je uzdigao odredjeni pravac na neki viši nivo (kao što je to npr. HUMAN uradiJo :bigblue:). Eventualno u tu grupu albuma-bendova, mogu da se uvrste radovi Opeth-a, Nile-a.. kada su '00 u pitanju. Što ne znači da nije reč o fenomenalnom albumu i sigurno najboljem Bolt Thrower albumu, ali to je ipak isuviše individualna stvar, neko će uvek biti pre za War Master ili pak Realm..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Slušao sam ga tamo dan kad je izašao, i vikend posle, 3-4 puta. Onda sam napravio sleganje pauzu, i od tad mi se uopšte ne sluša :haha:

 

OK mi je, ali ništa prebac. Poseban utisak što evo sad npr. skoro ništa iz albuma mi nije u glavi. Generika neki riffovi, "Never The Heroes" refren i to je to.

 

Da, verovatno jeste bolji od prethodnih sa Halfordom od povratka, ali to ne govori mnogo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

Bolji mi je od Reedemera. ali me opet ne pogađa toliko da bih ga doživio kao nešto senzacionalno. Povremeno ga i dalje poslušam, u načelu je dobar album i vjerovatno će se moj utisak na tome završiti. Najkraća stvar na albumu mi je ujedno i najbolja - "Never Surrender", dobar metal za disko đuskanje. Dobro mi leže još i "Flame Thrower" i one prve dvije na albumu koje su izašle kao singlovi. Nadam se da će uživo svirati "Traitors Gate" zbog one ooh-oooh-ooh dionice koja je idealna za koncerte. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

Priest je takođe bio sjajan, iako su mi sada utisci sa tog koncerta malo skrajnuti utiscima sa Maidena koji su svirali naredno veče. Krenuli su sa "Firepower" i "Grinder" i tada mi se učinilo kao da su malo usporili pjesme, ali se utisak vrlo brzo popravio, a konačno su me razuvjerili i oduševili sa "Freewheel Burning" koja je bila samo takav razor-speed sprint na 100 metara. Znači, otprašili su je beskompromisno, a isto je bilo nešto kasnije i sa "Painkiller", iako mi je ova prva ostavila jači utisak. Bend je maksimalno usviran, Andy Sneap se uklapa u bend u svakom pogledu, fino su ga upakovali u kožu i nitne, čak me je tokom koncerta često podsjećao na JB-a iz Grand Magusa. :D :D

Setlista me oduševila, šta više reći, tri stvari sa novog albuma, a sve ostalo klasik hitovi, plus dragulji tipa Grinder, Sinner, Tyrant , Bloodstone, The Ripper i pikanterija Saints in Hell. :rockdevil:

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uuuh... ekstra je spot, ima dušu!

Steta sto je nisu svirali u Plovdivu (mada, kontam da je uopste nisu svirali na celoj turneji)...

Nemam nikakvu zamerku na njihov nastup tamo ali sto se mene tice, ne bih se bunio da sam ceo Firepower album cuo uzivo :)

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...