Jump to content

Accept


RNA

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • 4 months later...

Ma jasno je bilo od pocetka ko kosi,

a ko vodu nosi.

Ipak su Sabaton zvezde u usponu,

a Svabe su to bile 80ih, njihovo vreme

je proslo davno.

Sa druge strane, sudeci po setlist-u,

vidim da sviraju samo 10 pesama, nekih

sat vremena, nategnutih. Premalo, ali

sta da se radi.

Jos jedna jako bitna stvar, ipak je

Udo bio tata, svidjalo se to nekom

ili ne.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vučić namestio da moraju da prekinu posle Balls to wall. Da je Sabaton neki bend, odbio bi da im predgrupa bude Accept i tražili da idu kao egal bend i da raspodela vremena bude bar pola-pola. Ko ih jebe, taman da se završi u 21h, pa da 'vatam prevoz i bežim iz Bg-a.

Edited by Dead Man Drinking

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

German/American metallers ACCEPT will release their new studio album, "The Rise Of Chaos", on August 4 via Nuclear Blast. The band will launch the disc on August 3 with special show at the Wacken Open Air festival in Wacken, Germany. The group's set will consist of three parts: Part one will bring fans a classic ACCEPT set, packed with new and old hits. Part two will present another premiere: Guitarist Wolf Hoffmann will play tracks from his solo album, "Headbangers Symphony", released in 2016, with the Czech National Symphony Orchestra for the very first time. On this record, Wolf covered famous opuses by composers such as Beethoven, Vivaldi and Mozart in a metal guise. And in Part 3, all elements can be seen and heard together: ACCEPT will make the holy Wacken ground shake by sharing the stage with the orchestra, supported by a complex multimedia show.

 

 

Užas vreme za izdavanje albuma, usred leta, prošlogodišnji naj heavy album izašao tada i skoro potpuno iskuiran.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Još jedan odličan album u nizu. Druga polovina albuma nešto slabija, ali u celini to je to, dostojan naslednik prethodna tri. Koolaid najjača pesma, a uz nju Die by the Sword, No Regrets i Hole in the Head. Uzgred, odličan nastup su imali na Wackenu sa simfonijskim orkestrom. Čeka se Budimpešta 21. januara.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

Dosta mršarski album i bez konkurencije najslabiji u Tornillo eri.

 

Najveći utisak mi je povratak tupavih tekstova, a la "write a letter you'll feel better" kvaliteta. Pevanje tupavih reči je konačno udarilo Marku u glavu, tako da posle sasvim solidnih albuma sa te strane, ovaj je najbliži tom 80s šundu kojim je mlatio Udo.

 

"Don't need no wifi, just want my hi-fi

Don't need no data plan

Computers crashing, I want to smash 'em

I just don' t understand"

 

Ajde da se hvalimo kako imamo 70 godina i ne razumemo svet oko sebe. Idemo na turneju sa Sabatonom da bi navukli mlađu publiku, a onda probamo da se distanciramo od njih. Bravo mi.

 

I...zašto Koolaid xD što je najgore, najcatchy pesma na albumu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nažalost moram i ja da se složim s dvojicom iznad - podbačaj i ubedljivo najslabiji album u post reformacionom periodu. Kad se setim kakav je Blind Rage klasik bio, zauzeo mi mislim drugo mesto za tu godinu a ovaj se može pomenuti samo u grupi razočarenja najvećih za 2017.... jednostavno materijal zvuči nedorečeno, not there yet. Mislim da uopšte nije bilo potrebe da se album izbaci ovoliko brzo posle BR, non stop turneje nije ni bilo vremena da se napiše nešto u rangu prethodnika. I uopšte mi nije jasno zašto bend kao Accept koji postoji 40ak godina juri da izbaci novi materijal tako brzo, bar njima ne treba razlog za turneje jer imaju toliko materijala da mogu stalno da šaraju setlistama.

Da ne grešim dušu ima dobrih pesama tipa uvodna ili naslovna ali kad se poredi sa onakva prethodna tri mora to dosta bolje.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja ga bogme naizmenično sa novim Rage vrtim već mesec i po dana i još uvek ne može da mi dosadi, naročito prva polovina albuma. Jeste najslabiji od poslednja četiri, ali nijanse su u pitanju, a pogotovo možda jedna nijansica u odnosu na Blind Rage (od Blood of the Nations na ovamo svaki sledeći album je za nijansicu slabiji od prethodnog). Recimo da Blind Rage ima pet vrhunskih pesama, a ovaj četiri, mada na ovom nema loših pesama poput Wanna Be Free.

 

Šteta samo što u ovo naše slepo crevo heavy metala originali dolaze posle godinu dana ili nikad, pa valja sačekati prvi odlazak u inostranstvo za kupovinu CD-a.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...