Jump to content

Anime / Manga


Recommended Posts

Uglavnom napokon je počeo Final Arc u Bleachu, imam ogromna isčekivanja posle onog užasnog Fullbring arca.

 

 

 

Sve u svemu Kubo reče da ce trajati Arc dve godine,

da ce objasniti Isshinovu i Ryukenovu proslost,

objasnice sta je Aizen hteo da kaze kada je rekao You are human and...,

napokon ce Zero squad da se pojavi,

otkricemo sta je te Spirit King,

isto kljucna stvar za pricu je kako su se Urahara i Juorichi upoznali i Rangikuovoa proslost.

Poslednji negativci ce biti Kvinsiji.

 

 

 

Sve sto smo cekali vec par godina bi trebalo sada da se dogodi, pa su ocekivanja ogromna. Ja mislim da jos od 186 chaptera nismo imali neko vece otkrice, i red je posle 300 chaptera da pocnu da nam otkrivaju stvari.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Jel ti tolko dosadno u zivotu, da mora da dodjes da mracis ovde. :D Nit citas puno stripova nit citas mange, da bi mogao da das objektivnu kritiku, ili bilo kakvo poredjenje. Dosao si samo da bi mracio i satro trolovao, a samo ne znam koga kada jedva dvoje-troje ljudi posecuju ovu temu. : ) Ali hej, barem malo aktivnosti na temi.

 

Inace oficijalno zavrsio se Bleach anime, danas je izasla poslednja epizoda. Izgleda da cemo morati da cekom da se zavrsi manga, pa da vidimo final arc u obliku animea.

http://innerbleach.com/node/18500

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fate/zero miljama ispred fate/stay....

 

Vidim Squarenix, je iza onog Black Butlera to je definitivno pohvalno i jos jedan od razloga da se barem proba da se vidi kakva je to manga.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anime su najbolji animirani filmovi realno.Ja inace gledam dosta surrealnih i istripovanih filmova,Linca,Svankmajera,Gilijama i ostale,ali nikad,ponavljam nikad se nisam istripovao ko kad sam gledao ove 2 anime http://www.imdb.com/title/tt0347246/ i http://www.imdb.com/title/tt0169858/ ...gledao sam navaren i vise sam se tripovao od anima nego od buksne ! Odlicne animacije,izneverovao sam,nije mi bilo dobro.

 

Anime su najbolji animirani filmovi realno.Ja inace gledam dosta surrealnih i istripovanih filmova,Linca,Svankmajera,Gilijama i ostale,ali nikad,ponavljam nikad se nisam istripovao ko kad sam gledao ove 2 anime http://www.imdb.com/title/tt0347246/ i http://www.imdb.com/title/tt0169858/ ...gledao sam navaren i vise sam se tripovao od anima nego od buksni ! Odlicne animacije,izneverovao sam,nije mi bilo dobro.,,

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mnoge mange koje sam pročitao i anime filmovi koje sam odgledao su me tripovali, bez uticaja bilo kakvih psihoaktivnih supstanci.

 

Ali ne više, jer sam navikao na njih, da ne kažem navukao i potrebne su mi dnevne-nedeljne otaku doze direktno u mozak.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ja odgledao Bleach poslednji arc. Jeste da je kraj sugav i posle Aizena je sve manje vise sugavo, ali ja sam se najezio, tolike godine pratim i sad kraj, jebo ga pas.

 

Inace odgledao sam Deadman Wonderland, skroz dobro.

Edited by ZheX

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa nije poslednji arc za Bleach ali za anime jeste. Trenutno izlazi poslednji arc u mangi, i kada se on zavrsi za dve godine, najverovatnije ce praviti Bleach OVA gde ce pokriti taj poslednji arc. Nije trebao Kubo da napravi onaj uzasni fullbringer arc, samo da bi Ichigu vratio moci, jer je arc ni manje ni vise ko filer, i zbog toga su mnogi odustali od Bleacha i dogodilo se ovo sto se dogodilo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...