Jump to content

Megadeth


Earendil

  

89 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Nakon više slušanja Dystopie, mišljenje o albumu mi se uopšte nije promenilo, dakle prva polovina albuma daleko bolja, sa akcentom na numere The Threat is Real, Dystopia, Fatal Illusion i Post American World koje su stvarno odlične, iako ima dejavu efekta na kub, druga polovina albuma je mogla biti daleko bolja(i na njoj ima dobrih momenata), ali mi se neke stvari baš ne dopadaju, najlošije pesme Lying in State i Foreing Policy koja ima jedan od najgorih "refrena" koje sam čuo, zatim pesma koju vidim svi mnogo hvale Poisonus Shadows u principu sasvim dobra, ali me srašno nervira ono pozadinsko uzdisanjeAAAGGRRR.

 

Što se tehničke i produkcijske strane tiče, tu zaista nema potrebe polemisati, sve je na vrhunskom nivou, verovatno najbolja njihova produkcija(mogli bi "neki" bendovi da malo obrate pažnju kako se radi posao) koja zvuči premoćno i neverovatno "diže" album!

 

Sve u svemu dosta dobar album, mada ništa epohalno(kako neki već pričaju), daleko bolji od predhodna dva, e sad da li je od Endgamea bolji to je pitanje, on me je oduševio sjajnim početkom(ala SFSGSW) i pesmama This Day We Fight, zatim naslovnom i fantastičnim završetkom tj. poslednje tri numere, suprotno od Dystopie čiji je kraj daleko slabiji, u ovom trenutku novom albumu bi dao odprilike 8,5 ili čak 9, vreme će pokazati, uglavnom MegaDejv zadaje žestok udarac!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nisam znao da je Foreign Policy obrada, čija je to pesma?

 

Obrade mi ne utiču toliko na ocenjivanje samog albuma, tako da nemam neko posebno mišljene o njima, doživljavam ih samo kao neki bonus iliti popunjavanje materijala, tako da eto jedna lošija numera manje hahahaha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Preslusavam danima album i tu sam negde kod Humanove ocene: daleko bolji prvi deo, slabiji ostatak, s tim sto je Poisnous shadows stvarno strasna stvar. Kao celina se sa poslednja dva uopste i ne treba uporedjivati, ali nisam siguran da mi je bolji od Endgamea. Ono sto mi sigurno vise lezi na ovome je produkcija, solaze i bubanj (nakon Martya i Nicka, ovo je verovatno najbolji duet koji je usao bend). Sve u svemu, nije nikakva revolucija i ni blizu najboljim ostvarenjima, ali generalno dobar album!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...