Jump to content

Megadeth


Earendil

  

89 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

"This Was My Life" will be the first-ever film to memorialize Menza's legacy and celebrate his life exactly how it was. It is described in a press release as "an unflinching exploration into the life of one of the most successful thrash-metal drummers of all time, authorized by the Menza family. From his childhood all the way through to the end of his life including a true blow-by-blow account of the repeated failed attempts of the classic 'Rust In Peace' lineup."

Ellefson će biti narator a i jedan je od producenata filma. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 hour ago, azal said:

ovo moze lagano na Nije Se Desilo da se okaci 

I knew it was probably gonna be the end of Marty Friedman 😢

I stvarno čovek poludeo i završio u Japanu... Jebeni menadžment upropasti čoveka.

Samo true Vicovi Rattleheadi mogu da poveruju u Mastejnove splačine.

Megadeth je to, sve su pesme dobre i bitne, i u svaki solo duša se meće.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Тањеж амиго. Први сингл/посљедња пјесма на албуму испаде најбоља.

Поприлично неуједначен албум, у сваком погледу, мене прије свега нервира што је то звучно: реално, ово је добар демо снимак а не албум. Поред тога, смор је што је Дирк тип бубњара који користи тимпане а Кикове солажице су шести разред зонфић.

Е, сад, нема у суштини трагично лоших пјесама (рифова) али нема ни одличних, једно је три пјесме вишка, да су ти рифови паметније уклопљени на другим мјестима то не би било лоше. Овако, непотребно развучено, недовољно добрих идеја на ову количину пјесама. Још нервира вишак вокала, како главних тако и пратећих.

То је то, што се мене тиче, без превише улажења у детаље/кварења другима.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mustejn je jednostavno možda čak od početka benda trebalo da radi Megadeth kao solo projekat ili da ga drugačije nazove i naprosto batali čitav taj pokušaj demokratije koji u realnosti on verovatno nije nikada ni hteo. Naprosto ne deluje da je ikada imao ličnost da bude u tom fazonu. Nije on jedini muzičar koji je takav, ima ih gomila iz velikih bendova koji kao žele da imaju bend kao neki šatro kolektiv, ali bi da rade sve sami i drže pod kontrolom. Ok, onda jednostavno radi kao solo projekat od početka, stavi to svima do znanja i ćao, nema ljutnje ni problema. A ne te kvazibendovske priče, a ne trpiš nikoga niti bilo šta, samo teraš svoje bez kraja. Ovako, dođu ljudi u bend, kao neki grupni rad i onda doživljavaš ovakve gluposti koje su na nivou adolescencije.

 

S druge strane, i Ellefson je sam kriv što je sebi dozvolio da to trpi, kao i neki drugi prethodni članovi, a sad, radio je ovo, radio je ono. Nije Mustejn nikada bio cvećka u smislu odnosa prema članovima benda, on bi posle skoro četrdeset godina poznavanja njega to prvi trebalo da zna. Naravno da posle one tužbe taj odnos nikada više nije mogao da bude isti, to je samo bilo pitanje vremena i okolnosti. Ima neki Faceculture intervju iz 2007me kad je Mustejn rekao da je nešto u boljim odnosima sa njim i da je Ellefson-u žao zbog svega i bla, bla, a onda otprilike kaže: "Da li bi mu bilo žao da je dobio tužbu?" Što se mene tiče, tu je manje-više sve rekao.

Edited by Flash Gordon
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...