Jump to content

Pero Defformero


Apeiron

Recommended Posts

Докле ће да побеђују оволико? Песма је пресјајна, плакао сам од смеха за рефрен.

 

@Demon Seed

 

Променили су поставу има томе бар годину дана, ако не и више.

  • Downvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

moram biti iskren da nisam preterano odusevljen pravcem kojim je krenuo novi album, kao ni ovom pesmom. od 4 sa novog albuma, jedino mi je sedmica super, ovde tri su mi bas dosadne. meni ej generalno na prvom albumu najslabija pesma dosli smo do kraja puta, a nove su bas krenule za njom. parodija je bas suptilna stvar, mislim da su na prvom albumu odradili to sa poprilicno ukusa i napravili uz sjajnu muziku dobru kolicinu sale, sad mi je nekako muzika uproscena, za siroke narodne mase, a tekstovi preterni. mozda je to i dobro jer ce prikupiti mnogo vise publike, ali nije moja soljica caja. svakako mi je blago neprijatno da kazem ista negativno, ali morao sam, kao fan i pratioc po koncertima sirom srbije

  • Upvote 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ne seri,Pero Defformero je do jaja.Ali je cinjenica da je velika vecina nasih bendova u ovom momentu krs,u najboljem slucaju druga liga metala.

 

:D Neša fast fret :) Hvala na lepim rečima. a inače specijalno mi je drago što ima dosta komentara i ovako, da pesma brzo prođe iako je dugačka. Dok je pesma nastajala pokušavao sam da je skratim da bude 5 minuta i nešto. Na kraju sam shvatio da ne znam kako to da uradim a da mi se sviđa, odustao i bilo je u fazonu, jebeš posao, nek ima neku dužinu koja joj prirodno legne. Tako da se u neku ruku pesma sama izborila da traje koliko traje, mimo moje volje, što bi se reklo. Tek kad su se ovako poređali delovi, imao sam utisak da je sve na svom mestu što se tiče aranžmana.

 

I dobro sto si tako uradio,Oseti se da prirodno teku stvari,da ta duzina nije isforsirana.Stoji da bi pesma mozda bila i upecatljivija da je kraca,ali to onda ne bi bilo to.Nema tu nikakvih zamerki,sjajno je,sto se mene tice aranzman je ovde vrhunski,i ponavljam to je ubedljivo najjaci adut pesme.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pero Defformero je đubre, ne seri

 

Nemas veze sa zivotom amatercino.

 

I ajde neka mi objasni bistri moderator koji je prebacio postove ovde,kojom logikom se post ciji je 90% sadrzaja komentar o pesmi Trigger-a,prebacuje na temu o Pero Deformero?Koji je to mozak uradio?Ajde da si samo onaj prvi deo prebacio,pa da covek jos i razume.Ali onaj citirani deo...pa jebote zivot.Vi ste zaista najveca gomila nesposobnjakovica i diletanata u istoriji moderisanja.Ajde prestanite praviti sprdnju od ovoga foruma.

  • Upvote 3
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 3 weeks later...

:'(

 

Jebalo ga strano trziste, nadam se da to nece da mu propadne

 

Dugo sam razmišljao šta da radim i došao sam do zaključka da vredi da probam, ništa me ne košta, ako i izgubim godinu ili dve života. Ako prođem, super, ako ne, šta sad, nema veze...

 

Razumem coveka, smorio se od sviranja a jedenja pastete

 

Je l' ce to Fris da pravi novi Trigger? xD

 

Tj ne, bice na engleskom :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nadam se da je Frish nashao ekipu koja je spremna, poput njega, da jede govna i grize 3 godine kako bi bili na nuli sledece dve, a ona pocheli da uzimaju neku kintu. On misli da mu je 2 godine dovoljno da uspe, ja mislim da se za to radi malo vishe. Nadam se da sam se prevario.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inače je lik totalni anonimus koji je juče kupio gitaru i počeo da svira.... Bože svašta.

 

Па јесте анонимус за страно тржиште. Балкан га врло добро познаје. :)

 

Иначе, вест је била прави шок синоћ, надам се, што каже Вучина, да ће му успети тај пројекат.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inače je lik totalni anonimus koji je juče kupio gitaru i počeo da svira.... Bože svašta.

 

To shto je Frish ovde bog i batina i nema neku realnu konkurenciju ne znachi da je i preko tako. PD je sjajan bend koji je izgradio reputaciju i ime. Koliko je Frish to dugo radio na ovim prostorima? Poenta je u tome da su nagrade preko vece, ali samim tim i ulog, a za to je potrebno naci ekipu ljudi koja ce tom cilju biti jednako posvecena,shto po vremenu, shto po parama utroshenim na to. Da bi preko imao shansu ishta da uradish, morash da imash do jaja produkciju (skupu), do jaja spotove (skupe), da putujesh (a i to je skupo) i nadash se da ce biti odziva publike koje, poput ovdashnje, kada je rech o metalu, neshto i nema po koncertima... kako bi mogao da finansirash sledecu turneju. Nije nimalo jeftino kada se pokriva veca teritorija. Zato napisah i da se nadam da ce da uspeju, ali ce morati da uloze mnogo znoja i para kako bi doshli na nulu, a kasnije i do redovnih primanja.

 

Ne mozesh da uspesh preko noci.

Edited by Vuk

Share this post


Link to post
Share on other sites

mislim da je realno skroz to da prekinu sa radom u smislu pravljenja pesama, jer je vec ovaj album znatno slabiji, barem ove pesme, mada verujem da ce da nastupaju za pare gdegod, ne verujem da bi igre ista odbili ako ce neko dobro da plati, sto i on kaze. a sto se tice karijere preko... srecno...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...