Jump to content

Rhapsody of Fire


WoI

Recommended Posts

mislim da "a new rhapsody band" ne znaci da ce se bend zvati rhapsody. Kako moze kad su morali da promene ime iz legalnih razloga?

 

bice "novi rhapsody" nece biti "novi bend koji se zove rhapsody" tako sma ja skapirao, jer je ceo tekst lose napisan, glupi italijani.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Malo pre mi je drug javio, ne mogu da verujem!

Doduše, bolje ovako nego da uopšte više ne sviraju (što sam prvo pomislila kad sam videla naslov), ali stvarno nisu normalni... Nije im trebalo ovako nešto.

 

Bitno da sam ja propustila poslednji/jedan od poslednjih nastupa u ovoj poslednjoj postavi, a zamalo da odem u Mađariju. -.-

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne daj bože da bude kao Sepultura, od jednoh vrh benda dobismo dva prdeža.

Samo da bude kao što Talvi kaže, sva nada u tome. Čini mi se iz ovog saopštenja da se bar nisu popičkali i da su ostali u dobrim odnosima. A tako su snažno delovali na Wackenu, nezaustavljivo...

Moram da gledam Rhapsody go do pojasa i da poginem uz kultove, moram!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dobro, sad kad je otisao Khan iz Kamelota, Tarja iz Nightwisha i kad se ovo desilo konacno znam kako je bilo fanovima Maidena kad je Bruce otisao, a dosao Blejz... Tada sam tek poceo da slusam Maidene, i gotivio sam Blejzove albume, i nikad mi nije bilo jasno sto seru stari fanovi da Blejzov Mejden ne valja. Meni je to bilo odlicno. Zavidim nekim novim klincima koji ce tek sad da otkrivaju ove muzicare i nece ni malo mariti sto ovi nece vise nikad ponoviti nesto kao sto je Karma, Symphony Of Enchanted Lands ili Oceanborn. Jer to vrijeme nisu prozivili, pa nemaju ni za cim da zale.

 

Jebi ga, ovo je bilo ocekivano. Cim je bila prica da nece pisati epske tekstove, cim Luca nije davao intervjue, sve je bilo jasno. A o cemu on da svira da puca one ultra arpedjoe poslije teksta o socijalnim nemirima u Engleskoj? Ne ide to tako. Luca ce biti naslednik Rhapsody-ja, a ovi ce svirati nesto skroz drugacije, vidjecete. Steta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

:) Jesam nejasan... Htjedoh da kazem kako je Luca ocigledno potpuno vezan za teme koje je forsirao i na solo albumima. Tesko da ce on da se uklopi u bend koji pise tekstove o socijalnim nemirima, osjecanjima, psihologiji, kvazifilozofiji i slicnom...

 

@ Grobodan, meni nije zao, ostalo bi nam samo jos vise dugova :) Ali mi je zao sto ih nigdje nisam gledao, a ubjedljivo su mi najdrazi bend.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...