Jump to content

Rhapsody of Fire


WoI

Recommended Posts

LT i SOEL ne mogu da se prejebu. prvi luka solo ima dosta hitova, ali nije kompletan album kao prva dva Rhapsody.

 

mene najvise plasi za novi rhapsody sto je sad alex glavni, i da ne postane nike Royal Hunt ili Artension mlitavi fazon gde klavijature i simfonije dominiraju a gitare da budu negde u trecem planu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni je taj prvi Luka iz sentimentalnih razloga naj, a od Rhapsody mi naj možda Dawn of victory.

 

Ja se nadam od Alexa nečemu tipa Triumph or agony, najpodcenjenijem albumu u Rhapsody katalogu, pravom biseru.

 

Zajebavas da ti je to biser? Kad je izasao posle SOEL II, cudu nisam mogao da se nacudim, sta su uradili. Pocevsi od najglupljeg omota za album koji su ikad izbacili pa nadalje. Jedine pjesme koje su mi bas bile sjajne su The mystic prophecy of the demonknight i Age of wonders. Moze i The myth of the holy sword.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Epski i napucan jeste, ali uvek mi je falilo tu nešto. Sa druge strane, Triumph mi je tako atmosferičan, i tu ima malo gitara ali vajb mi toliko grandiozan, posebno poslednja pesma koja je orgazam. Mada taj album su generalno svi slabo ispratili jer je bilo razočaranih oko SOEL II i bila ona zajebancija sa Manowarom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Triumph nema pesme da ne valja. A nekako ne strahujem da ce biti manjka gitara na Rhapsody of Fire, to sto glavni kompozitor svira klavijature ne mora nista da znaci, zasto ovi novi ne bi mogli da doprinesu?

 

Kod Luke me je smorilo to sto sam ocekivao gitarski album, jer on je tako to nesto i najavio, kako bi voleo da Rhapsody zvuci malo vise kao stari Helloween i kako bi trebalo staviti veci akcenat na gitare, i onda bum, napustio je Rhapsody i izdao album koji ima jeftine simfonije i horove koji dominiraju, WTF?

Share this post


Link to post
Share on other sites

DoV omiljeni... od ovog albuma ocekivao sam sranje a opet mi se svidelo mada ne moze da se poredi sa bilo kojim rapsodi albumom... i nadam se da ce ostatak rapsodija biti bolji od ovog jer lukin bend ipak nije rapsodi...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Upravo prekucah intervju sa Lukom.

 

I can promise them that we will be there sooner or later, though a festival or with a date of the tour. I think that now we have the right agency allowing us to do that because they work a lot, I know that they work already in Slovenia, Croatia so maybe also in Serbia, I don't know. I think that there is just a great possibility for us finally and this is just amazing because we know that there are many fans there already from Facebook. Youtube is also very good because you easily receive appreciation for the videos, trailers that you put to promote your band... and we see that Serbia is one of those countries where we have a lot of appreciation. This is a kind of promise that I feel I need to do without any problem, I am really looking forward to be there and to have some evening with our Serbian fans in the name of our cinematic metal.

 

ELDERANE REUNITE-UJ TERRA NOSTRU

Share this post


Link to post
Share on other sites

pa ne, ništa hejterski, ali stvarno (kao što je to kod njega (njih) obično slučaj) gomila copy paste-a, s tim što u onom uvodu u fazonu new age, blockbuster, bestseller, filmova od zilion dolara samo što ne iskoči karleuša sa svojim diva sranjem.

 

glas je bezveze u onim momentima kad se želi dobiti zamena za fabija/olafa, kad kruni školovano i (kvazi) operski to može da prođe, naravno tu je neizbežni akcenat (u maniru prethodnika - weeezdom and a gloria).

 

za razliku od novih manowarriorsa, koji se šeću tankom linijom running wild rifova i ne toliko true metala, ovo će dobiti još koju šansu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja bi platio kartu do 50 evra za bilo koju kombinaciju, samo da sviraju bilo gdje u rasponu Srbija/Hrvatska/BiH. Za njih bi se skupilo, vala, to i Edguy su mi prioriteti za gledanje uzivo nekad. Sreca pa smo imali prilike da vidimo Kamelot sa Khanom, a tesko cu prezaliti sto ne odgledah Nightwish sa Tarjom nekad, mada, ko zna...

Sto se setliste tice, neka sviraju sta god hoce, snaci cu se, to je sigurno, tesko da mogu napraviti bas neki ekstremni promasaj. A ionako vjerujem da ce kad tad biti reunion, i kod njih, i kod Kamelota i Nightwisha, kao sto je bilo sa Mejdenima i Dzudasom, pa cak su i Lotke i Apartman odradili istu foru. :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...