Jump to content

Recommended Posts

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Nakon rasprodatog I nezaboravnog koncerta 2008.god Marky Ramone, Michael Graves ( The Misfits ) I ekipa ponovo nastupaju u SKC-u . Za sve fanove Ramones-a jedini zivi clan ponovo nastupa u nasoj zemlji . Na njegov zahtev( izjavio je da mu je Beograd jedan od najboljih koncerata I najbolji provod koji je imao ) 24.oktobra nastupice ponovo u SKC-u. Za fanove ramones-a Marky je odabrao set listu od 32 najbolje kompozicije koje ce uzivo izvesti kod nas.

Karte su u prodaji od 25.Septembra, na blagajni SKC-a, Felix Shop-u, Domu Omladine I putem Eventima sirom Srbije. Cena karte je 1.100 rsd .

Marky Ramone(Marc Steven Bell pravo ime) je Americki muzicar svima poznat kao bubnjar punk/rock legendi Ramones. Pored toga svirao je i u The Misfits, Dust, Richard Hell&The Voidoids….

Marky je jedini zivi clan najduze Ramones postave ( 15 godina su bili zajedno ) koju su sacinjavali Johnny, Joey , Dee Dee I Marky .

Mark je pocheo da svira bubnjeve 1971 u hard rok grupi Dust, sa Keni Aaronson na basu i Richie Vise na gitari, a koјi јe producirao Keni Kerner. Marki je snimio dva albuma sa bendom, pred ulazak u pank scenu. Sredinom 70. јe svirao sa Wayne County i Backstreet Boys . U kasnim 1970-im, on se pridruzio i Richard Hell & The Voidoids . Svirao јe na prvom albumu Voidoid Blank Generation.

Kada јe Tomi Ramone izasao iz Ramones 1978, pitali su Stevena Bell-a da bude Tommyjeva zamena, on je prihvation , pa јe preimenovan u Marki Ramone.

Marki јe sa Ramons bio u narednih pet godina. Zamolili su ga da napusti bend 1983 da bi isao na rehabilitaciju od alkohola. Vratio se u 1987 I svirao sa grupom do njihovog odlaska u penziјu 1996.

Godine 1993, Marki јe saradjivao sa Ramones u epizodi "Rosebud" cuvenih Simpsonova.

Godine 1996, Marki Ramone pridruzio Di Di I njegovoj supruzo Barbari Zampini, da svira sa Ramainz , gde sviraju obrade Ramonsa za svoje zadovoljstvo.

Godine 2000, Marki Ramone se pirdruzio Joey-u Ramone-u , frontmenu Ramones, da snimi Joey-ov jedini solo album, pod nazivom Don't Worry About Me.

U oktobru 2001, Marki je dobio MTV nagradu za zivotno delo gde mu je Bono Vox iz grupe U2 predao nagradu.

U martu 2002, Marki je primljen u Rokenrol kucu slavnih u New York-u u cuvenoj Waldorf Astoria kao chlan Ramones.

Snimio nekoliko albuma sa svoјim bendovima solo Marki Ramone i Intruders i Marki Ramone i Speedkings, kao i veliki broј 7 "izdanja. Obishao јe svet svirajuci od 2002 do 2003.

U septembru 2004, Marki јe sluzio kao izvrshni producent i obјavio Ramones DVD pod nazivom Ramons Raw , koјi јe prikazivao snimke benda dok јe na turneјi sirom sveta zaјedno sa ostalim retkim snimcim.Veci deo materiјala je iz Markijeve licne/privatne kolekcije. DVD јe zavrshen tachno na vreme da se ubaci intevju sa Joey Ramone-a, koјi јe umro od raka prostate 15. septembra 2004. Ramons: Raw јe јedini gold certificate sto se tice prodaјe Ramones DVD i јedna od samo dve US gold certificate izdanja u Ramones istoriji.

U јanuaru 2005, Marki јe krenuo na turneju sa ruskim bend Tarakani. Turneјa јe nazvana Ramones Night Tour 2005: Marki Ramone i Tarakani.

April 22, 2008, Marki Ramone se na novom CD-u u Kanadi svira bubnjeve sa Kanadskim pank bendom Teenage Head. Na CD-u se zove Teenage Head with Marky Ramone i to јe bio izdat u SAD 10. јuna 2008. .

Marki planira da izda The Job That Ate My Brain - the Marky Ramone Story.

Potpisao je ugovor sa Tommi Hilfigerom , za liniju Hilfger Denim. 2009 pokrece svoјu sopstvenu liniјu odece koјa se sastoјi od kozne јakne, farmerke i maјice. On takodje ima svoјu sopstvenu liniјu testenina soseva, " Marky Ramone's Brooklyn's Own Pasta Sauce.".

Marki nastavlja da nosi baklju Ramonse-a svirajuci ogromne turneje , sa svojim bendom pod nazivom Marki Ramone's Blitzkrieg, sa kojima sviraju 32 najbolje Ramones kompozicije ( po njegovom izboru) sa originalnim / frontmenom pevacem Michale Graves-om ( The Misfits ).

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

SKAMBANKT

Skambankt (Beaten to a pulp or beaten up) is a Norwegian hard rock band from Klepp, just south of Stavanger. They play a mixture of classic rock'n'roll, punk and hardrock in the tradition of bands like Motörhead, AC/DC, Sex Pistols, Ramones and The Stooges. All the lyrics are in Norwegian, and they convey the real spirit of punk: against the state, against the system, against corruption, capitalism, monitoring, religious fanaticism, and generally hate and treachery.

Skambankt.jpg

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=aF855WF6uVw&feature=related

 

 

Download (2. album)

 

 

Poslušajte :)

Edited by Brynhildr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...