Jump to content

Filmovi - preporuke


C.A_R.I.A.

Recommended Posts

Odgledah danas Gravity, prosto ne mogu da verujem da ima najviše nominacija za oskara, jako neozbiljan film, doduše efekti su perfektni, glavna mana su likovi, pogotovo lik Sandre Bulok, ono je strašno koliko je glupava i retardirana, jebena Laika je bila bolji astronaut od nje.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

valjda je fora da gledas film sa onim 55D naocarima, da osetis kao da si u svemiru. ja se generalno ne primam na efekte u filmovima ali mnogo se lozim na te spejs tripove, planete i asteroide i to, tako da ce mi verovatno biti zanimljivo. kapiram da ovde nema nesto mnogo dobre glume sad niti je akcenat na likovima, valjda ni situacija ne zahteva sad neku ludnicu od glume. pogledacu ga ovih dana.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Odgledah sinoć Keptejn Filipsa, jednom rečju blago razočarenje. Film u suštini nije loš ali kao što uvek biva, ameri su mu nabili previše akcije u angažovanju svih raspoloživih navi formacija radi tri jebena ribara u slobodnom vremenu tako da sam samo čekao još i Baraka Obamu da se uključi u program. Meni ovakva ulaženja na jedan brod sa trideset ljudi ne pije vodu... A druga stvar stvar kod ovih somalijskih pirata mi nije jasna... Zar ne mogu osiguravajuća društva, lučke vlasti, sami vlasnici kompanija ili ko god, da angažuju agencije za obezbeđenje koje bi bile na samim brodovima? Obične banke, pumpe, marketi vrše transport novca preko ovlašćenih agencija, samo se na kargo brodovima sa vrednošću robe koja se meri milionima, šmrkovima "usepšno" rešavaju problem sa piratima. Bulšit! I, verovatno se u stvarnom događaju ovakav slučaj rešio mnogo brže i jednostavnije nego što je to prikazano, ali ajd'.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Naspram mnogih pohvala koje je Tarantino upucivao za neke predjasnje filmove, sa ovim nije pogresio.

Obiluje sa dosta dobrog kalibrisanog crnog humora. Svi glumci su odlicni u tome. Ne bih ga strpao u kos sa Prisoners, ali dele neke slicnosti zbog situacije.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gledao sam skoro The Book Thief

http://www.imdb.com/title/tt0816442/

book_thief_ver3.jpg

, sa opet fenomenalnim Dzefri Rasom...prvi deo filma je fantazija, sabio, instant klasik, knjiga pretocena u film na najbolji moguci nacin.Medjutim drugi deo filma mi je osetno losiji(jer je u odnosu na samu knjigu sve zbrzano i iseceno, dakle meni licno je osetno slabiji), doduse ko nije citao knjigu, svidece mu se film definitivno...Mozda ce kasnije izaci neki dajrektors kat, pa s njim da se pokrpe neki nedostaci i bice remek delo, jer ovaj film ne zasluzuje da traje samo dva sata, eto koliko je dobar,Trebalo je ovo dati Piteru Dzeksonu ili Radosu Bajicu, pa ga otegnu koliko mogu.

Edited by sale 83 Larry Flynt

Share this post


Link to post
Share on other sites

-"Alan read my lips, if you jeopardize the safety of any of my man, or any of those hostages inside that building, because you are not being listening to me, I am gonna take of this uniform and make you pay for it!"

 

-"You want me to buy your police uniform of you?"

 

:haha:

Edited by Dead Man Walking

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...