Jump to content

Scar Symmetry


Kent

Recommended Posts

Guest Wonderfall

Da, znam. Nezahvalno je ponekad tako raditi raditi intervjue, ali ceni se trud, svakako. Još ako nabodeš termin kada si petnaesti koji mu tog dana postavlja pitanja...lično se ne sećam kada sam poslednji put pročitao dobar intervju sa nekim bendom. Osim ako nije neka potpuna sumanutost kao što je bio Ninčićev intervju sa Impaled Nazarene, čini mi se, kad su pričali o nekakvim nuklearnim zasadima kupusa :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sad se setih skorašnjeg primera za ovu priču btw - pošaljem Alanu iz Primordial 25 pitanja i stiže odgovor "Alan odgovara na maksimalno 10-12 pitanja", i onda naravno moraš da krešeš neke zajebancije i ostaviš samo najbitnije oko novog albuma, a on ima na stotine takvih da odradi za par nedelja.

Najbolji intervju koji sam odradio je bio sa Brusom iz Agent steel, sedeli sat vremena u tour busu i onda priča ide na sve strane ali to je retkost, da neko ima toliko vremena. Racimo na Amorphisu dobili 15 minuta da uđemo, spremimo sve i odradimo pa eto, nemaš kad ni da progovoriš.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest Wonderfall

Hm, šta znam, lično mi je najzabavnije bilo kada sam radio sa Klaudiom Ravinaleom iz benda Disarmonia Mundi, ali oni nisu toliko medijski forsirani, tako da nisu istrošeni ni kada su intervjui u pitanju. Najnezadovoljniji sam bio intervjuom sa Kristijanom Sindermanom iz Kellermescha jer, iako je intervju bio sasvim ok, ipak je lik bio prilično smoren i davao lakonske odgovore, tako da sam se prilično namučio da izvučem koliko-toliko suvislu priču.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zavisi isto i kakav si sa izdavačem, oni znaju da daju naznaku bendu da budu opušteniji sa odgovorima ili ti učine neki ustupak. Tipa, kad sam radio Septic Flesh intervju pre neki dan, Seth mi je odgovorio na nekoliko pitanja koja su baš bila za njega iako on inače ne radi intervjue - ostala trojica su zadužena za to, mahom Sotiris i Christos.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest Wonderfall

Ili to ili lični kontakt. Najbolja moguća varijanta je kad se lično poznaješ sa nekim iz benda ili makar sa nekim uticajnim iz okruženja ko može da ti obezbedi bolju poziciju. A opet, ne možeš da poznaješ baš mnogo ljudi ili bar ne onoliko koliko ti je potrebno :)

 

Ontopic:

 

Da prozborim i o albumu. Nije loš koliko sam očekivao :bigblue: Posle onakvog prethodnog, skoro da sam bio digao ruke od SS-a, ali Unseen je definitivno mnogo bolji od Dark Mattera. Daleko je to od one esencijalne trilogije, ali može da prođe. Lično mi je najveći problem to što nikako ne mogu da se naviknem na SS bez Kristijana. Valjda mi je zato Solution .45 za pet dužina ispred svega što su SS uradili posle Alvestamovog odlaska.

Edited by Wonderfall

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...