Jump to content

Hitman 4-blood Money


Doug Bradley

Recommended Posts

  • Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kao shto reche Marty to je neka krsh verzija shto se pojavila...vidim da je zvanichan datum izlaska 26.5.2006 za Evropu...kad sam vec chekao ovoliko sachekacu josh koji nedelju icon_smile.gif

 

pivopije.gif

 

Inache evo vam pa vidite shta nas sve ochekuje u H4:

 

http://www.hitmanforum.com/show.php?id=24788&catid=36

 

icon_rockdevil.gif

Edited by Doug Bradley

Share this post


Link to post
Share on other sites

To je verovatno ona budjava verzija koja se pokrece preko daemon tools-a icon_mad.gificon_mad.gificon_mad.gif ....

Prvo, između puštanja diska na štancovanje i pojavljivanja u prodaji može da prođe i po mesec dana tako da je to verovatno potpuno regularna verzija, a drugo to što se pokreće preko d-toolsa nije minus, ako ništa bar ne moraš da juriš novi krek svaki put kad izađe novi patch...

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 9 months later...
  • 10 months later...

I jel' ga igrao iko? :)

 

Ja danas premota'. Na ruki jebg, nisam igrao nit hitmena nit igrice circa 2 godine(osim fudbala i sl.). I meni legla igrica, do jaja...

 

I krenuh danas i na Expert da ga igram, preshao prve dve faze, ne verujem da cu dalje da igram, nem' kad, ali moram reci da je kraajnje izazovno. Mapa skoro da nista ne pomaze, osim gde su glavne mete, plus ogranicheni broj sejvova.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 7 months later...

Ljudi, treba mi pomoc! Imam neku budjavu, izbagovanu verziju ove igrice, koja mi iskace kada dodjem do zadnjeg nivoa(barem mislim da je zadnji) u Beloj Kuci, znaci podesim koja oruzija zelim za misiju, kliknem da zapocne ucitavanje misije i tap! Samo me izbaci u Windows! Ako neko ima link za torrent/rapid koji je provereno stabilan, bio bih mu jako zahvalan! :pivopije:

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Nije to zadnja misija.Ima možda još jedna ili 2, ako se ne varam. I meni se dešavalo da me izbaci nekad samo od sebe, pa onda start over. Prešao sam celu igru i razočarao sam se na kraju sa pričom. Sve sam delove prešao i ovo mi je po igrivosti najbolji deo, ali priča je jako razočarajuća na kraju, jer naime, glavni lik, tj. 47 umire. T_T

Ali, veliki sam ljubitelj serijala...

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 years later...

Vau, ima tema ladno. Nedavno sam igrao ponovo Blood Money, perverzija od igre. Misije poput Opere ili Svadbe su kult za sva vremena. Posle Silent Assassina, koji je neprevazidjen, najbolji Hitman.

 

Inace, izasao je nedavno i peti deo Absolution (mozda ima zasebna teba, ne zamerite mi ako nisam video). Kao dugogodisnji fan Hitman serijala moram da kazem da sam duboko razocaran u peti deo. Dobar deo misija nema previse smeka iz prethodna 4 dela. Dosta nekih novina koji mi se ne dopadaju nimalo. 47 ima instinkt kojim moze videti polozaje neprijatelja i kroz zidove ili cak da predvidi putanju po kojoj ce se kretati. Pa ima i neki, da ga nazovem kombo potez kojim moze izbaciti iz igre 4-5 neprijatelja u isto vreme. Igra i nije toliko losa sama po sebi, ali nije trebalo da se zove Hitman.

Edited by El Pistolero

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Slazem se sa stavom za Absolution i imam da dodam da sam bio jako razocaran nemogucnoscu da sam sacuvam igru kada mi odgovara.

Checkpointi su predaleko jedan od drugog, a Hitman je prosto takva igra da se logika neprijatelja ne izvaljuje bas na keca, tako da makar meni stvara gadne frustracije kada se igranje svede na ucenje instanci napamet i ponavljanje po par puta dok se ne izvede savrseno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...