Jump to content

Kandakodžainebojša


Johnntra

Recommended Posts

51 minutes ago, Demon Seed said:

On nije, ali Razbijać jeste

 

Uuuu Razbijać bio najjači lik na forumu, šteta što se nije u njega reinkarnirao, ovi Norvežani, Niklbekovi i sl mu nisu ni do koljena..

A je li bio nekad žensk(a)o?

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

E jebiga otkazaše zbog "novonastale" situacije certić. Ko zna kada će se bilo šta vratiti u normalu ponovo. 🤢
@Demon Seed kopam po bespućima interneta i gledam šta je izlazilo na domaćoj sceni kada na ovom lajvu:
 

Bez gledanja youtube opisa prepoznaješ li gospodina koji pravi skrečeve i DJiše? 🙈

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Quote
Kultni rok bend Kanda Kodža i Nebojša (KKN) prvi put u karijeri održaće koncert u prestižnoj beogradskoj Kombank dvorani 7. novembra (20:00), gde će se predstaviti u posebnoj, "unplugged" varijanti. KKN će svojim nastupom u nekadašnjem Domu sindikata otvoriti koncertni serijal promoterske kuće Long Play "Pod maskama", čiji će ostali izvođači uskoro biti objavljeni.
"Nakon brojnih standardnih, električnih koncerata posle dosta vremena ćemo se beogradskoj publici predstaviti u aranžmanu prilagođenom akustičnim gitarama. Nastupajući povremeno u 'unplugged' varijanti poslednjih nekoliko godina formirali smo repertoar i zvučno i sadržajno drugačiji od uobičajenih svirki. Vremena su izazovna i zahtevna, isto se odnosi i na 'prevod' naših pesama u akustično sazvučje, ali ne sumnjamo u ispravnost našeg odgovora postavljenim zahtevima", poručuju KKN.
Zahvaljujući jedinstvenoj poetskoj viziji, originalnim muzičarima koje predvodi osobenim glasom i pojavom Oliver Nekatrijević, KKN su se vremenom pokazali kao jedan od ključnih bendova rok scene iz devedesetih, upisavši se u kolektivnu svest kao neočekivani glasnogovornici svoje generacije. KKN su nedavno objavili simbolično nazvani album "Popis", iznova snimivši okosnicu svog koncertnog repertoara u novim aranžmanima. Od svojih početaka KKN sa uspehom odgovara na pitanje kakav je rokenrol potreban u našim krajevima – strasan i angažovan, uvek u ljubavi sa publikom.
Ulaznice za koncert KKN u okviru serijala Long Play "Pod maskama" koštaju 1.200, 1.500 i 1.800 dinara preko mreže Tickets.rs i na blagajni Kombank dvorane.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Quote
Koncerti bendova Artan Lili, Kanda Kodža i Nebojša, Neno Belan & Fiumens i Čovek bez sluha najavljeni tokom novembra u beogradskoj Kombank dvorani odloženi su za mart 2021. godine, zbog u međuvremenu pogoršane situacije sa pandemijom Kovid-19.
Tri nedavna, uspešna koncerta Amire Medunjanin u Kombank dvorani, kao i brojni drugi koncerti održavani u Beogradu i Srbiji, upućivali su na to da postoji realna mogućnost organizovanja muzičkih događaja tokom ove jeseni, u skladu sa zdravstvenim preporukama.
Međutim, kao što sada svi možemo da vidimo, poslednjih dana globalno je došlo do pogoršavanja situacije oko pandeme Kovid-19. U trenutku kada raste broj zaraženih, svi moramo biti oprezniji u brizi sa svoje i zdravlje drugih ljudi. Stoga, smatramo da nije preporučljivo da u ovom trenutku rizikujemo sa okupljanjima posetilaca na našim koncertima. To ne bi bilo uživanje ni za muzičare na bini, ni za posetioce u dvorani, bez obzira na poštovanje neophodnih zdravstvenih mera.
Ne preostaje nam ništa drugo nego da koncerte Artan Lili (6. novembar), KKN (7. novembar), Neno Belan & Fiumens (10. i 11. novembar) i ČBS (25. novembar) odložimo za mart 2021. godine u Kombank dvorani. Nove datume saopštićemo uskoro. Kupljene ulaznice ostaju važeće i nije ih potrebno menjati. Ukoliko neko želi, povrat ulaznica počinje od srede 4. novembra.
Koncert Yu Grupe nije odložen. Imajući u vidu značaj održavanja koncerta YU Grupe – 29. novembra se navršava 50 godina od osnivanja najdugovečnijeg našeg benda – nastojimo da nađemo odgovarajući način da ovaj značajan događaj bude ipak održan.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...