Jump to content

Stormwarrior


Recommended Posts

Ako nista drugo, barem je opet produkcija dobra, prosli je bas imao tanki uzas. Ali sa strane pesama, da, ovo mi samo dosadnije iz slusanja u slusanje. U principu je povratak na prvi i drugi album, ali opet sa istim osecajima, u smislu e ovu pesmu im je garant pisao Kai, a ovu pesmu garant Rolf. Jedini neki dobar momenat mi je glavni riff na Metal Avenger, mimo toga, mislim da cu vec za 2 nedelje da zaboravim i imena pesama, kamoli nesto drugo sa albuma.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 4 years later...
  • 1 year later...
  • 1 year later...

La7QB0f_d.webp?maxwidth=640&shape=thumb&

Da nastavim decenijski monolog na ovoj temi kratkim izveštajem sa Stormwarrior svirke od sinoć.

Još jedan hometown gig za mene, ovog puta  u klubu veličine pola bivše male sale SKCa, odavno nisam bio na nekoj ovako UG lokaciji,  i prijala je malo znojavija atmosfera posle 100godina. Još se klub zove Bambi Galore, wtf kult.

Elem, prvu predgrupu, Steel Shock, minimalno ispratio, oke Manowar klon, druga je bila relativno poznati Wizard, koji ima već neku veću karijeru iza sebe, ali koji mislim nikad nisam pustio. Special guest status opravdan i jako brzo mi prošlo 50ak minuta. Ne verujem da ću da se zaletim da skidam discog, ali jako dobar nastup. Raspoložena ekipa skroz.

Stormwarrior je nekako uspeo da ima gori zvuk od Wizarda, zahvaljujući napanjivanju, pa su čepovi fino izvukli situaciju. Setlista fino šetanje po celom opusu, sa naglaskom na Heading Northe, gde je na istoj pesmi bila ubedljivo najbolja atmosfera. Posle ovog giga mi je to def zacementirana kao najbolja SW pesma, jer je se inače povremeno setim na random. Sve u svemu, dobri live, verovatno najbolji RW/Ween tribute bend koji trenutno postoji, haha. Rekao bih i još uvek relativno mladi, ali statistiku tu sjebava Yenz na basu koji ima preko 60 godina, i izgleda kao dobra verzija negativca iz Phantasm filmova. Zez na stranu, kul mu je backing vokal i fino je ispomagao Larsu. Lars uživo nažalost više harizmu pokupio od tate Kaspareka nego od tate Hansena, dakle više resting bitch face nego opušteni metal zaebant.
Jedine zamerkice na listu što samo dve pesme sa Northern Rage, i "samo" sat i 20 nastup (sa sve bisom).

Untile we meete againe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...