Jump to content

Iron Maiden


Black Knight

Recommended Posts

Čini mi se da ste malo prestrogi prema Brittish lionu. Da, znam, Steve Harris jeste ime, 35 godina karijere, Maideni, yada yada yada. Ali za njegov solo bend je ovo tek debi album, opet treba se uzeti u obzir da nije samo Steve radio mjuzu ovde. Tako da kapiram da će ovaj bend tek sa drugim izdanjem pokazati šta u stvari ume, a prilično sam siguran da će biti drugog albuma, taman da Steve ima šta da radi ako Maideni u skorije vreme call it quits.

 

Ja sam počeo da uživam u ovom albumu onog trenutka kada sam se navikao na vokal i prevazišao činjenicu da neki demo snimci domaćih bendova zvuče bolje. Ima tu dobrih momenata, zabavna je mjuza sve u svemu. Sve u svemu, nisam oduševljen, ali daleko od toga da sam razočaran. Fino mi je legao ove nedelje, videću tek koliko ću mu se vraćati. Favoriti: Us against the world, A World without heaven.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nisam odusevljen sa ovakvom objavom datuma. Kao svaki put kada nam se kurac digne mi cemo staviti jedan datum.

Prosle godine je lepo bilo odbrojavanje tipa 10 dana i onda je pisalo svuda gde ce doci + vremenom su dodali par datuma...

Ovo ovako moze da traje 4 meseca!

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reče mi jedan drugar koji je član oficijelnog fan kluba da se šuška o Bukureštu početkom juna.

 

Što se tiče Stokholma, pizdarija. Jutros odoh nešto pre 9 na sajt da vidim šta se dešava, navala žestoka, bacili me na neko čekanje, mislim da sam bar 45-50 minuta čekao. Jebeš ga, mogao sam odmah tada da uzmem, ali nisam imao para na kartici. Onda morao da idem, u međuvremenu se čujem sa burazerom, on zaglavio na poslu, neće moći skoro da ide da kupi, ja sa moba gledam šta se dešava, u jednom trenutku prodaja bila obustavljena, kažu ostalo još 2000 karata i to puštaju u 15:00! Izpizdeo sam, u gradu čekaj ovamo, čekaj onamo, autobusi se vuku, ljudi se vuku, bukvalno u 15:00 stižem kući, ulećem u sobu i palim komp, i uspeh da uzmem kartu za teren, što sam i hteo! :rockdevil: Sat vremena kasnije, još je bilo karata, ali za teren više ne. Bem ti ludake, koncert tek u julu. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

 

Ja sam počeo da uživam u ovom albumu onog trenutka kada sam se navikao na vokal i prevazišao činjenicu da neki demo snimci domaćih bendova zvuče bolje.

 

 

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

 

dakle ovo je post koji oslikava svu "objektivnost" ljubitelja ovog benda

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

 

dakle ovo je post koji oslikava svu "objektivnost" ljubitelja ovog benda

Ne shvatam baš najbolje ovaj post.

 

Pre svega me buni to što spominješ objektivnost, zašto bi se na forumu raspravljalo o objektivnosti? Valjda ovi forumi služe subjektivnosti, u ovom slučaju konkretno diskusiji koliko se kome određeni album dopao. Ja lično sam rekao da i te kako mislim da Brittish lion poseduje kvalitete (jedan od kvaliteta naravno da nije činjenica da na omotu piše Steve Harris), ali sam ih zapazio tek nakon što sam pokušao da mi pažnju ne odvlače mane albuma, kojih isto ima. A i to koje su mane albuma je potpuno subjektivno, nekima se na primer sviđaju i produkcija i vokal.

 

Ako ćemo da pričamo o tome šta je objektivno, to bi na primer bilo koliko primeraka albuma je prodato. A to i ne bi prouzrokovalu neku zanimljivu raspravu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...