Jump to content

Rain Delay


markomrki

Recommended Posts

Znam, izvinjavam, se, najiskrenije, znas kako to ide, uvek ima neka kasnjenja. Kod mene je u ruci ovog trenutka predfinalni mix i ako je valjan bice gotov album extra uskoro. Tipa ovog meseca, samo da se dogovorimo oko detalja sa on line podrskom

  • Upvote 2
  • Downvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Rain Delay: Slumber Recon na SMP Music etiketi!

ponedeljak, 02 maj 2011

 

mcg09v.jpg

 

Treći album benda Rain Delay, Slumber Recon, novo je izdanje online etikete SMP Music, i biće dostupno za besplatno preuzimanje na stranicama Srpskog Metal Portala od subote 7. maja!

 

Slumber Recon je snimljen u Stretch studiju pod producentskom palicom Aleksandra Đorđića (Organized Chaos), a sastoji se iz sedam autorskih pesama koje su orijentisane prevashodno na post-hardcore i death/doom metal zvuk, sa uplivima različitih žanrova kao što su jazz, neo-klasika, bossa nova, itd. Na albumu su, u dve pesme, gostovale i devojke iz vojvođanskog kvinteta Antem. Pored pomenutih autorskih pesama, na albumu je i obrada pesme Nothing... (The March of Death), legendarnog irskog doom metal benda Mourning Beloveth, kao i remiks pesme "Selena", koju potpisuje izvesni w#6.

 

wwllwo.jpg

 

Slumber Recon spisak pesama:

 

1. The Medina Division Has Ceased to Exist

2. Falling Asleep in Real Time

3. Hummer Pierced through the Central Square

4. Veneto Slumber Recon

5. Selena

6. Shiseido

7. Par ti, San Marco

 

SMP Music je online etiketa koja deluje u sastavu Srpskog Metal Portala. Slumber Recon je četvrto izdanje etikete, nakon debi izdanja Downstroya, Monumenta i Anime. Sva izdanja SMP Music su besplatna.

 

:pivopije:

Share this post


Link to post
Share on other sites

SMP Music objavio novi abum Rain Delaya!

subota, 07 maj 2011 10:46

 

rd15.jpg

 

Album beogradskih metalaca Rain Delay, Slumber Recon, objavljen je za SMP Music i od danas je dostupan za besplatno preuzimanje na stranicama Srpskog Metal Portala!

 

Sumber Recon možete skinuti ovde.

 

Treći album Rain Delaya je snimljen u Stretch studiju pod producentskom palicom Aleksandra Đorđića (Organized Chaos), a sastoji se iz sedam autorskih pesama koje su orijentisane prevashodno na post-hardcore i death/doom metal zvuk, sa uplivima različitih žanrova kao što su jazz, neo-klasika, bossa nova, itd. Na albumu su, u dve pesme, gostovale i devojke iz vojvođanskog kvinteta Antem. Pored pomenutih autorskih pesama, na albumu je i obrada pesme Nothing... (The March of Death), legendarnog irskog doom metal benda Mourning Beloveth, kao i remiks pesme Selena, koju potpisuje w#6.

 

SMP Music je online etiketa koja deluje u sastavu Srpskog Metal Portala. Slumber Recon je četvrto izdanje etikete, nakon debi izdanja Downstroya, Monumenta i Anime. Sva izdanja SMP Music su besplatna.

 

 

:pivopije:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...